Дъжд, висока скорост и... Тежка катастрофа на "България"

Кола се преобърна, разби се в оградата на тротоара
27 сеп 2017 07:43,
33
Дъжд, висока скорост и... Тежка катастрофа на "България"
Снимка: BTV

Кола се обърна на бул. "България" в района на пл. "Ручей" в София. При инцидента няма жертви и сериозно пострадали.

Автомобилът се е обърнал в платното в посока центъра на града. Той е разбил оградата на булеварда, която предпазва пешеходната алея, съобщава bTV.

Причината за катастрофата се изяснява. По първоначална информация става въпрос за несъобразена с мократа настилка скорост.

В този участък от бул. "България" често стават катастрофи заради превишената скорост. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
10
 
! Отговори
Ilinami преди 6 години
До EtieНе мога да разбера следното: всички провинциалисти като дойдат в София започват още по-ожесточено да плюят и града и софиянци, което е точно избиване на комплекси.Ами щом шопите са толкова лоши какво правите при тях? С радост ще ви махнем с ръка за довиждане, защото града наистина се задръсти и крайно време е да се спре това нашествие
26
6
 
9
 
! Отговори
Etien преди 6 години
Т'ва шопите сте много странно племе. Във всяка статия свързана с ПТП в София скачате да обвинявате хората от прованса. Ако не вярвате направете справка :) Такива сте си - дребнави, лукави и комплексирани... и няма да се промените никога. Вечно другия ви е крив вместо да погледнете първо във вашето канче да се видите какви сте хубавци. Фактите говорят. Лек ден.
25
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До прованс 25"Случайният" Факт!!!!, никак не е случаен.За да си роден в София трябва родителите ти да са от там а по времето на соца ако сипърди-гъзльо никой няма да те пусне да се доближиш до София.(изкл. тези които идваха да гърбят в Кремиковци и градският транспорт).После средата в която израстваш няма нищо общо с дивашкият прованс.От там идват мнооого ПОСЛЕДИЦИ които правят разликата м/у софиянци и провинциалисти КОСМИЧЕСКА!Самия Факт че не разбираш тези неща ГОВОРИ МНОоооГО!
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става когато КАТ не работи. Няма държава по света, в която правилата да се спазват, без да има контрол по спазването на правилата. Като не се спазват правилата, стават и такива катастрофи..
23
6
 
17
 
! Отговори
прованс преди 6 години
Като чете човек коментарите ще рече че всички, които са родени в София са карали курсове за шофиране най малкото при Шумахер.Да, който кара в големия град неизбежно се сблъсква с повече ситуации, но дотам..И аз всеки ден съм в джаза на София, въртя по 20к км на година и имам златен талон даже.Дали си от Кривунделово или от ЦарЯ, има добри и лоши, спокойни и агресивни шофьори.Яката комплексарщина е да се определят качествата на човек от случайния факт, че се е родил в София или не.
22
4
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Все така ще бъде, че и по-лошо ще става, докато си мислите, че основната причина за подобни катастрофи са шофьорите, а не контрола по спазването на правилата, както е в нормалните държави по света.
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** се прибраха и започнаха катастрофите. Най-големите *** са от Червен Бряг, Плевен, Разград, Силистра, Видин, Враца и т.н. :D
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопИма нормални хора, които си купуват луксозни коли, защото особено пък градското, си е кошмар, ако си с някой 10 годишен голф ...Но да, прав си, че е много странно, когато имаш "джипки" с по 500-600 коня двигатели.
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AlexСелски комплексар.
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AlexСнимай се до НДК и се прибирай там, откъдето си дошъл.
17
6
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До AlexПростотиите ги вършите вие,новите столичанци,вече с нови номера СА,СВ.*** навлеци.
16
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клонираните (новите сУфиянци) атакуват.........
15
1
 
14
 
! Отговори
Прост преди 6 години
Според мен става въпрос за несъобразена със знаците и с условията при сухо време скорост. Камо ли за мокро.
14
6
 
13
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До АнонименАбе да не е само "СА". Отдавна минаха "КН" и "РК" по простотии.
13
1
 
6
 
! Отговори
Прост преди 6 години
До .Ауди.
12
11
 
14
 
! Отговори
11 преди 6 години
До 12Ало прованса, никой не те пита колко си *** но ти държиш дда да покажеш.....
11
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Провинциалистите редовно самокатастрофират в тази част на булеварда.И не се подвеждайте по регистрациите защото половината софийски регистрации се управляват от провинциалисти. при това "тежки" провинциалисти.Преди няколко дни в близост до НДК една токущо паркирала софийска регистраци мепопита "дИе и еН ДиКа-тУ".........ОНЕМЯХ.....
10
2
 
15
 
! Отговори
. преди 6 години
А познайте коя марка е колата на снимката,
9
5
 
29
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
*** "бизнесмени" карат малки джипчета с камионни двигатели с категория В. Това е проблема. Няма нормален човек, който да си купува луксозен камион за градско каране. Като питаш защо, отговорът е, че това им дава сигурност. Демек спокойни са, че ще смкат някого, без на тях да им има нищо.
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е редовна картинка от бул. България.Всяка седмица сменят мантинели зарада пишман-шАфьори.Българина е неземно *** индивид.