Недоволни с подписка срещу 5-месечния ремонт в центъра на София

Хората остават без топла вода
10 май 2021 09:07, Петя Славова
22

Стотици живеещи и работещи в центъра на София остават без топла вода за пет месеца. Причината е цялостна реконструкция на улица "Цар Иван Шишман", която включва и подмяна на съоръжения на "Топлофикация".
Още по темата

За да бъде извършена рехабилитация на магистралния топлопровод, захранващ голяма част от централната градска част, от днес до 10 октомври на бойлер ще разчитат отделни сгради, намиращи се на улиците "Цар Иван Шишман“, "Ген. Гурко" и "Граф Игнатиев", предава Bulgaria ON AIR.

Срещу ремонта вече е организирана подписка. От "Топлофикация" посочват, че предстоящата цялостна реконструкция на ул. "Цар Иван Шишман" е възможност да бъдат ремонтирани едновременно топлопроводи, водопроводи и канализация. От дружеството обещават, че на засегнатите потребители няма да бъдат начислявани сметки за топла вода до края на ремонтните дейности.

Също от днес спира топлоподаването и към отделни сгради в квартал "Младост 3". Ремонтните дейности ще продължат два месеца и ще засегнат две детски градини в квартала - 56-а и 59-а, както и сградата на районната администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дайте им обезщетения и ще изкарат не 5 месеца, а цяла година и ще са доволни!
19
0
 
1
 
! Отговори
До Бръм преди 2 години
Тази улица я прекопаваха преди няколко години точно покрай ремонта на Графа. Така че не ми мрънкай за 50 години липса на ремонти.Да не говорим, че Веолия (ВиК) смениха тръбите в половин София без да разбиват цялата улица, а правеха по 1-2 дупки по 2х2 метра и ги полагаха хоризонтално с машини.Ама не, важно е да се напълни касата на нашите фирми и да се прави ремонт без никакви предупреждение или обществено обсъждане.
18
0
 
0
 
! Отговори
До Българин преди 2 години
Като си толкова отворен гласоподавател на гербиджа, *** ти да живееш 5 месеца без топла вода и без достъп до улицата.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТочно преди две години я прекопаваха покрай ремонта на Графа тази улица и уж оправяха инфраструктура на топлофикация.Пак за няколко месеца.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се косите би казал един шоп, но понеже е в чужбина няма да има изказване!Свиквайте това ще са новите африкански сандарти за периферията на ЕС!
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е гадно ще е 5 месеца без топла вода, но все пак е хубаво да се ремонтира..
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 13Явно е имало аварии и сега за това искат да го ремонтират основно.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпросът е ЗАЩО и миналото лято седяхме 2 МЕСЕЦА без вода????!!!!!! ЗАЩО?! Преди 15тина години пак нямаше 3 месеца вода.
12
10
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Брей *** народ , брей , започва се нещо полезно , а те мрънкат ?! Е те тия са феновете на Славун!
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по-дълъг е един ремонт, толкова по-добре се пълни шкафчинциту на баш суджук алтънкюлчан, дето обикаля с жипката.
10
11
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Закривай Топлофикация!Да се мине на климатици, както е в цивилизования свят!Тези разбойници трябва да бъдат ликвидирани!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма работа, не ми пука. Мен никой не ме мисли.
8
11
 
12
 
! Отговори
Софиянец преди 2 години
Навсякъде в нормалния свят са с бойлери и котли, електрически, газови... Баси мрънкачите са тия, един бойлер е 200 лева, аз ли да им го купя? Стига ми, че с моите данъци държат на системи фалиралата Топлофикация, на която иначе не съм клиент...
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5 мес.,е поредната лъжа.Картофка щепокаже поредна компетентност и след3 год.,ще започне да " глобява" фирми.Филма е гледан на Графа.За фалит намагазини,заведения - тише.А,инак се мотат 2-3 ***,ngala,коитозаглеждат жените,хапват,пушат и такавсеки ден.Гаранцията- затова ни звук.Неустойка,тоже.Компенсации никак.
6
3
 
10
 
! Отговори
София преди 2 години
Топлофекация са едни кърлежи. Колкото по-бързо бъдат приватизирани и раздържавени, толкова по-добре за всички.
5
2
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Проблема не е в самия ремонт. Проблема е в накадърността и корупцията. В Младост минлото лято Софийска Вода или Виваком копахя яко по тротоари да полагат някакви тръби. После направиха нови тротоари. Сега Тополофикация разкопа същите тези нови тротоари... Никакво стиковане, никаква стратегия. Отделно два месеца за тръбите в едно каре блокове в Младост е безумен срок. При положение, че от март има две големи улици напълно разкопани и уж работят нещо.
4
10
 
12
 
! Отговори
AZ преди 2 години
Има едно нещо, наречено бойлер. Ако се поинтересуват могат да проверят за какво служи и дори да си купят. После ще открият топлата вода и няма да врещят, като ощипани госпожици.
3
2
 
15
 
! Отговори
@ 2 преди 2 години
Протестират , че ремонтите се правят бавно и мъчително , обикновено не са мащабни , дадени са на наши фирми , Спаси София снимаха , как сума ти време около Руски паметник е затворено , а вътре не се случва нищо , нашите фирми нямат бърза работа, ремонтите също така са некачествени , справка "Графа".
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз съм на бойлер от 30 години
1
7
 
15
 
! Отговори
Бръм преди 2 години
И за какво протестират, че живеят в идеален център, където ремонти не са правени от ......50 години ? Ей тая демокрация, всеки я разбира както си иска