Бадема: Лъжите на Лупи са долни, не съм оптимист за ЦСКА

"Сашетата съсипват клуба с измами, не искам да съм покрай тях", отсече Гъргоров
7 окт 2014 12:37, Друми Георгиев
9
Бадема: Лъжите на Лупи са долни, не съм оптимист за ЦСКА
Бадема пак нападна шефовете на ЦСКА. Снимка: Ройтерс

Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров отново оплю ръководството на клуба и в частност силния човек на стадион "Българска армия" Александър Томов. Бадема все още не е получил нито лев от клуба, въпреки че това трябваше да се случи до края на месец септември.

"Държа много на ЦСКА и затова реших отново да облека фланелката на отбора. Хората от ръководството обаче се оказаха несериозни, нямам им доверие и не искам да съм в тяхното обкръжение", каза Гъргоров пред вестник "Тема спорт".

"Клубът има много дългове и ако те не се платят, той ще бъде наказан и няма да може да участва в евротурнирите. Има хора, които искат много да помагат на тима, но не и при тези ръководители."

"В името на ЦСКА се съгласих да получа възнагражденията си на разсрочено плащане. Няма никакъв проблем от моя страна и дори им казах те да посочат датите, на които ще ми плащат. Не съм поставял никакви условия и не съм ги притискал за пари."

"Те посочиха дати, аз се подписах под документа - има го черно на бяло. Мислите ли, че те изпълниха договорката? За всеки е ясно какво се е случило. Не мога да имам доверие на Александър Томов."

"Искам най-доброто за ЦСКА, но за съжаление не съм оптимист за бъдещето на клуба, защото познавам Сашетата. С лъжи и измами няма как да стане и това съсипва червените. Не знам как клубът ще издържи в това положение."

"Към Томов проявихме голямо разбиране, но лъжите му са много долни. Не може да работиш и да се раздаваш за ЦСКА със сърце, а накрая ти да излезеш виновен. Играл съм с контузии, с болки в краката за отбора."

"Както го прави в момента и Вальо Илиев. Но нищо не се оценява и ръководителите гледат да те изхабят и дотам. Знаете за случая с лагера в Холандия и независимо че ми извъртяха номер, исках и се опитах да се върна."

"Исках да радвам феновете на ЦСКА и дори да завърша кариерата си в клуба, но тази мечта не се сбъдна. Идва Видовден и ще излязат още неща, свързани с ръководството, които никой не знае", добави Гъргоров, който чака пари от октомври 2013 година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ЦСКАЕмил Гъргоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е лъжа - появи се Гриша ганчев, заклет цесекар и поиска да купи отбора, просот не бе реалон да му купува и дълговоте. Затова предложи - купува отбора с дълговете но не дава и лев печалба на титаните или дава пелба на Титаните, но го взима без дългове. Честно и почтено. Третият вариант бе - фалит наотбора нов отбор във В група , дълговеет се нулират и за две-три години ЦСКА ще изплува като нов отбор. Нито един вариант не се прие, затова ЦСКА ще затъва вес повече.
7
3
 
1
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Бадема може би е прав,но сам казва и признава,че има страшно много за плащане.Дългове които това ръководство не е направило но плаща.Е има ли го ЦСКА ИМА ГО.Без компромиси не може.ЦСКА го има защото Томов е играч,а в тази ситуация само играч с такова образование като негово е на място.
6
6
 
3
 
! Отговори
zxzfsdf преди 9 години
всеки вика крадци и измамници са, но когато ножа опря до кокала се появиха само те иначе сега нямаше да ни има. Бадема може и да е прав за себе си но няма право да дава оценка. И да отбележа не съм фен на сашетата но в момента друг път няма.
5
4
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 9 години
Където се появи Лупи има кражби и измами ЦСКА=Кремиковци ,колкото по бързо се отърват от този *** толкова по голям е шанса на ЦСКА да се стабилизира и върви напред
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бадем,Бадем,пари кога?
3
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бадема не направи нищо в ЦСКА нито купа нито титла и по-добре да си мълчи от срам.
2
4
 
6
 
! Отговори
спиртис преди 9 години
Лъжите на Лупи са долни???Аз си мислех, че са горни.
1
2
 
13
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
За съжаление,"бадема-кадема". Е съвсем прав!