Слави Трифонов пред нов договор с bTV

Подписването му може да отдалечи шоумена от политиката
17 авг 2016 07:51, Красимир Ангелов
53
Слави Трифонов пред нов договор с bTV
Снимка: Булфото

Слави Трифонов и bTV са пред подписване на договор, с който ще бъде продължено излъчването на "Шоуто на Слави" в националния ефир, съобщава "24 часа", като се позовава на запознати с преговорите между двете страни.

Още по темата

Ако това стане факт, сериозно намалява възможността шоуменът да се кандидатира за президент. А причината за новия договор е съвсем проста и логична - на 31 август изтича срокът на стария.

Според изданието Трифонов и ръководството на bTV на практика са се споразумели за продължение на договора, което фактически ще се случи в края на месеца.

Това всъщност е практика от години, като единственото по-различно е, че от момента, в който Трифонов и екипът му започнаха да организират референдум, много политически анализатори заподозряха водещия, че ще се кандидатира за президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Бай Трън преди 7 години
Като гледам лъскавата балка на Слави,често ме напушва смях- това е най-голямата му заслуга пред мен.
34
5
 
2
 
! Отговори
gos преди 7 години
Слави полза от политика нема пич си без нея ептен скука без теб щее
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен Тереза Мей и Меркел е бездетна баба. Колко показателно и колко ужасно. Велики народи сражавали се във Втората световна война сега умират тихо и безропотно управлявани от бабишкери, алчни да властват.
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тереза Мей е женена, но нямат деца със съпругът й.
31
3
 
6
 
! Отговори
До 34,възмутеният преди 7 години
Отговарям на въпроса ти:В една бяла държава с просперираща икономика каквато е Англия,избраха за министър-председател Тереза Мей,която не се е женила,няма деца,но това не и пречи да бъде авторитетен политик.Но ти явно си доста ограничена в познанията си,вероятно от много грижи по дома и семейството.
30
3
 
9
 
! Отговори
Zlatena преди 7 години
На герберските платени *** чудовища бойко борисов по известен като боко премиерската тиква са им платили доста солена сума за да оплюват хората които се осмеляват да казват самата истина за българоубийците от гроб опс герб
29
3
 
8
 
! Отговори
Zlatena преди 7 години
На герберските платени *** чудовище бойко борисов по известен като боко премиерската тиква са им платила доста солена сума пари за да оплюват хората които се осмеляват да казват истината за некадърното управление на българоубийците от гроб опс герб
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внушението продължава.
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния Измислен "герой"
26
6
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
До АБВГДТе тези с милионите искат милиарди да имат, и така....Та, което не е за пари, е за много пари, хич не си мисли , че на Слави му е през хея за тебе или мене....
25
17
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Просто ни внушават ,че Слави е като всички и за пари би направил всичко ,както правят останалите.Според има една разлика ,останалите са кукли на конци ,докато този човек е съвсем друг тип .
24
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо ни занимавате с този човек. Неговото т.н. "Шоу" е в дълбоката си същност антибългарско, крайно просташко и проамериканско. В умните хора предизвиква единствено отвращение. Ако го продължат жалко за БТВ.
23
14
 
28
 
! Отговори
Симо преди 7 години
Добре де,може ли някой да ми отговори на един въпрос:Защо плюете и каляте човека,който направи всичко възможно да го има този референдум и то с въпроси които безспорно са важни,НО в същото време когато политиците отрязват и прецакват въпросите си МЪЛЧИТЕ и сте ОК с това.Това граничи с дебилизъм!
22
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е вечен.. Явно има хора, които още го гледат. Аз спрях преди 7 години поне и не ми липсва :)
21
8
 
14
 
! Отговори
неудомяващ преди 7 години
На какво ли не се парвят за едни пари? С годините доста се поизразходва. Повечето хора му обърнаха гръб. Възможности има, но съдържанието е малко съмнително.
20
6
 
21
 
! Отговори
1 преди 7 години
Докато се пенсионира ли ще се гледа това шоу, което е едно и също години наред, с пошли скечове и "шеги"? Нещо ново няма ли да измислят купищата сценаристи? А и ми омръзна все да търсим месия и вълшебник за управляващ! Е няма такива, все едни и същи л---- сме си!
19
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отворете си очите, Слави и екипа му с референдума направиха за България повече от всички измислени дупетати и политици! Златен шанс нещо РЕАЛНО да се промени, жалкото е, че отпаднаха важни въпроси, и най-вече броя на търтейте да се намали на половина! Всичко друго е цирк, и партийте си играят игрички, и се отклонява вниманието на обществото от важните проблеми!
18
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз и не вярвам този учиндолски мутрафон да се кандидатира изобщо. За него е по-интересно да лае и да плюе, но в момента, в който се кандидатира и събере някакви жалки проценти цялата истина ще лъсне. докато така му е по-добре, ще си гушка милионите и ще дъни чалга по телевизията
17
4
 
9
 
! Отговори
чудно ми е преди 7 години
Най - ми е чуден аргумента...гласувах на изблорите, а *** то няма за кого, та пак за тия--ГЕРБ, БСП, ДПС , АТАКА и т.н.....добре, де..когато нямаш храна ...да не би да ядеш л---айна. ПРосто не трябва да се грасува изоблщо...БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ. НИКОЯ РЕПРЕСИВНА МАШИНА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА САМО С ГЛАСОВЕТО НА СВОИТЕ СИМПАТИЗАНТИ....ЗАТОВА И ПУТИН И КИМ ЧЕН УН И ФИДЕЛ И ДРУГИ ДРУГАРИ ОРГАНИЗИРАТ ИЗБОРИ...
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали не забравяш и бат Боко и останалите доносници....и техните деца