VIP Brother тръгва на 11 септември

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са новите стари водещи
30 авг 2016 13:40, Александър Попов
9
VIP Brother тръгва на 11 септември
Снимка: Нова тв

Новият сезон на VIP Brother тръгва на 11 септември, съобщиха от Нова тв. Продуцентите обещават "играта да загрубее" тази есен, когато шоуто ще отбележи своята 10-годишнина.

Те оприличават тазгодишното риалити като комедия с неочакван край, а юбилейният интериор на къщата ще изненада зрителите. Водещите са познати - Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиев.

"Според мен успехът на предаването се дължи на непрестанната динамика в отношенията между участниците. VIP Brother е истински феномен в българската телевизия, който зрителите продължават да очакват с нетърпение, защото социалният му корен вече е много дълбок. Новият юбилеен сезон с комедиен привкус има всички предпоставки да затвърди този статут", споделя водещият, броени дни преди старта на шоуто.

Александра пък ще покаже на зрителите забавленията и сълзите на бъдещите участници, техните възходи и емоционални падения. Самата Алекс признава, че с интерес следи взаимоотношенията между участниците всеки път, защото VIP Brother е като реалния живот, но в по-малки размери – виждаш цялата палитра от човешки отношения.

Засега все още се пазят в тайна участниците. Слуховете пращат в къщата Жана Бергендорф, фолкпевицата Емануела, Ирина Сарачинова, Роро. Не е ясно дали ще участва в шоуто и Деси Цонева, която според клюката е дала своето съгласие преди кончината на баща й Димитър Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ич да не тръгва
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе простотия е, ама е по-добре от турски сериали......
4
2
 
5
 
! Отговори
5 преди 7 години
Боза а а а аа ха ха ааа ха сървайвър фермата си търси випове .......
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОтвраТ! Като чуя за тоя тип предавания, първо ми се повръща, а после се сещам за един коментар на Джон Траволта. Как може един човек да стане известен когато няма никакъв талант за нищо?
2
0
 
15
 
! Отговори
милост за живите преди 7 години
Не ни убивайте с npocтотuя !
1
6
 
6
 
! Отговори
брях преди 7 години
Кой е тоя Роро, бе хора?! За пръв път чувам.. Ама то и за Гъмов не бяхме чували, а се оказа образ и половина. Ай дано и тоя да става за гледане.