Разследващ: Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!

Скандалната миска се притеснявала какво ще кажат хората
29 авг 2016 08:00,
72
Разследващ: Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!
Снимка: Facebook

Мъжът на скандалната "Мисис България" Анита Мейзер е починал от глупост и самонадеяност, присъщи за това семейство, заявява участник в разследването на случая, цитиран от в. "168 часа".

Всичко, огласено до момента сочи, че до смъртта на Николай Димов се е стигнало след абсолютно безотговорно отношение отстрана на самия Димов и на жена му и без да има умисъл.

Още по темата

"Трудно е да си го представиш, но наистина хора умират от глупост и от липса на елементарния инстинкт за самосъхранение", коментира участникът в разследването.

Според самата Анита в нощта срещу 13 август мъжът ѝ решил да демонстрира силата си като къса свински опашки само със силата на мускулите си. Казал на жена си да пристегне ръцете краката и врата му с пластмасовите каишки.

Мейзер твърди, че идеята била тя само да снима. Мъжът ѝ лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката му и накарал Анита да сложи две на врата му.

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото.

Според полицаите, дошли на място, бившата Мисис България повече се притеснявала какво ще кажат хората, отколкото от факта, че съпругът ѝ е починал.

Анита Мейзер е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
8
 
! Отговори
Бла преди 7 години
Отишла на пазар в 3 през нощта ли? Кажи ми честно Уили!
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия неща с душенето са от време оно.Цялата работа е че при липса на достатъчно кислород в мозъка,оргазъмът е по изразен(говорим за изживяването като цяло),а това със свинските опашки,просто е тунинг версия!
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че и двамата не са Нобелови лауреати, то е очевадно, но пък и този разследващ от който уж сте взели интервюто, май още не е върнал подкупа... тя щяла да снима, пък после отишла за хляб, пък той си освободил ръцете и краката, обаче не си спомнял къде държи ножицата в къщи и се гътнал. Това и детската градина няма да мине.
51
0
 
22
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Ние от ЦРУ сме на мнение, че все пак някой от разсредващите е взел онези пари.
50
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз намирам историята за достоверна. Демек за глупостта на Димитров. Трябва да си наистина глупав та да се занимаваш с тоя крокодил Анита Мейзер.
49
0
 
22
 
! Отговори
Анна преди 7 години
В Бг с пари всичко се оправя,затова сме на тоя хал...
48
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак парите оправиха работата
47
0
 
18
 
! Отговори
Нищо не знам преди 7 години
....Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!Да приемем че се умира от глупост.Колко хиляди души щеше да е България в момента?П.С.Всеки да приеме че е от малкото хиляди и да продължи да си пие ракията.
46
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъсал тези на ръцете и краката!Ако приемем,че тази мис е изляла да пазарува,тоя що не е ползвал краката си да иде до кухнята?да вземе нож и да среже мейзерките,като е видял зор?!Тоя следовател,ако е такъв, дрънка нелепици или някое джурнале,си измисля статийки!
45
1
 
40
 
! Отговори
Jv преди 7 години
Дали разследващия полицай или автора на статията -не знам, но един от двамата си е вързал мозъка със свинска опашка и то много стегнато.
44
1
 
10
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Златко е написал отначало докрай глупост, която няма логически връзки между елементите. Вероятно не може да разсъждава самостоятелно, иначе нямаше да се позори публично. Но пък и редакторите ги устройва, да плащат на ***.Нищо не казва за връзването на врата, за скъсване на опашките на врата преди да сложи две, защо е отишла на пазар, като е трябвало да снима.Интересното е, че има правдоподобна версия, но Златко не може да я изложи. По-долу е споменато, че не са помислили за срязване.
43
2
 
6
 
! Отговори
AF преди 7 години
Bull*hit
42
2
 
25
 
! Отговори
прагматик преди 7 години
Това са фантазии за по-малко години в Сливен.
41
1
 
21
 
! Отговори
Разследващ в нета преди 7 години
Разследващите компетенклатурни органи в България ще умрат от глупост.
40
2
 
20
 
! Отговори
Мечо Пух преди 7 години
Истината е следната : след като покори титлата мисис БГ красавицата искала да спечели и конкурса мис БГ за да ни представлява на световните финали. От журито и казали : има само един проблем - че си (мисис) т.е. омъжена. Тя казала ще го реша проблема ...и белата станала.
39
2
 
16
 
! Отговори
Mircho преди 7 години
Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото....ako pravilno ste napisali tezata na profesionalista..., da si podava ostavkata...NE E za tam...
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И това е версия. Въпроса е дали ще се докаже, или отхвърли. Иначе си е версия отвсякъде.
37
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей тая булка много работна. Цял ден шетала та чак след полунощ и е останало време да напазари.
36
2
 
32
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
По голяма глупост не можеше ли да се измисли?
35
2
 
10
 
! Отговори
хм преди 7 години
лъже...