Тръмп ще прави повече за правата на жените от Клинтън

Какво е направила тя досега, чуди се кандидатът за президент
25 сеп 2016 09:52, Красимир Ангелов
28
Тръмп ще прави повече за правата на жените от Клинтън
Снимка: БТА

Кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ако бъде избран за президент, ще направи повече за правата на жените от съперничката си от Демократическата партия Хилари Клинтън, предаде Асошиейтед прес.

"Съперничката ми обича да казва, че от десетилетия се бори за жените, че се е борила за децата. Защо тогава 70 милиона американски жени и деца живеят в бедност или на прага на бедността в нашата страна?", попита Тръмп на предизборна среща в Роаноук.

"Правила е това от години и не е направила нищо", заключи той.

Няколко часа по-рано Тръмп заплаши в Туитър, че ще доведе на утрешния предизборен дебат с Хилари Клинтън Дженифър Флауърс, бивша любовница на Бил Клинтън, съпруга на съперничката му за Белия дом.

В отговор говорителката на предизборния щаб на Хилари Клинтън Дженифър Палмиери подчерта, че "Хилари Клинтън планира да използва дебата, за да обсъди проблеми, които имат значение в живота на хората". "Не е учудващо, че Доналд Тръмп е избрал различен подход", добави тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Феликс, преди 7 години
до 22, Не е само Тръмп, това го искат всички, старата вещица включително.
11
0
 
1
 
! Отговори
НОВО преди 7 години
Не знаех че в САЩ жените нямат Права ?Саудитска Арабия .
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Доналд Тръмп му подрязаха руските крилца още преди изборите за президент. Няма да може да свърши на Путин и Русия работата по признаването на Крим и помощ при овладяването на Украйна. Забраниха му със закон да признае анексията на Крим, със същия закон го задължиха да доставя военна помощ минимум по 500 милиона долара на Украйна ежегодно, задължиха го да им дава летално оръжие. Ако не спазва закона ще има импийчмънт. Язък за руския барут пак излезе мокър.
9
0
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Ей сега се започва същинската надпревара.На Тръмп ръкава му е подут от козове които пазеше за последния месец от надпреварата.Сега в момента Хилъри води с 2% но след месец Тръмп ще води с 12%.Освен че ще докара един микробус със любовници на БИЛ.Да я видят целия свят Хилъри колко струва .Ще им изкара и доказателства за рушвети които лично Тръмп е плащал на семейство Клинтън преди десетилетия за протекции на Бизнеса му!!! Само стойте и се наслаждавайте на падението на вашата любимка!
8
0
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Вие ако си мислите че Жена ,чиито мъж се спука да и изневерява, а тя седи безучастно без да смее да каже ГЪК,вьжестоко се лъжете.Кой не си пада по млади мацки!! Но никъде не се е чуло и видяло Тръмп да изневерява .Така както Бил! Разбирасе че Тръмп е по добър избор за Жените!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че нещо, но е прав. Хилъри беше първа дама, а след това имаше и хипер влиятелен пост в първия мандат на Обама, пък бил той и във външните работи. И какво направи?
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПорфирийТоест, след като медиите не можаха да скрият гърченето на Килъри, сега са принудени да се обърнат. А шефовете и кукловодите им ще потърсят държави за емиграция - към ЕС може би, защото Австралия надали ще ги допусне. Горко й на България ако я забележат на картата.
5
0
 
9
 
! Отговори
Порфирий преди 7 години
Внимание, започва голямото обръщане на средствата за масова индоктринация. След като видяха как Хилъри припада и се гърчи от каквото и да има в главата си, сега медиите една по една започват да правят кръгом, като много ще се пребият в това. Последни ще се усетят Сиенен, Битиви и Бенете. Като последните ще се претрепят от ужас къде са спали в нощта след изборите.
4
12
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Аз винаги съм подозирал, че има нещо женствено в Доналд Тръмп... а то какво било!
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факт. Какво може да направи за правата на жените една незадоволена бабичка, която никога не е имала стабилно семейство ?
2
12
 
5
 
! Отговори
mgs преди 7 години
До 2Или смени форума, или хапчетата. Помага също и да прочетеш за какво се разказва в текста.Хубаво ли е сутрин в Ленинград?
1
26
 
8
 
! Отговори
Ку-ку преди 7 години
Ще прави той, луд за връзване. Дъртак с налудничав перчем и акъл - колкото на ***