Какво ще попречи на Тръмп да спечели изборите в САЩ?

Доц. Костадин Грозев: И двамата кандидати бяха себе си в дебата!
28 сеп 2016 10:37, Екип на Bloomberg
8
Какво ще попречи на Тръмп да спечели изборите в САЩ?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Главният недостатък на Тръмп е фактът, че не само не познава цял кръг от проблеми, но и не иска да се научи. Той повтори грешки, които направи преди година. Вчера той в едно изречение обедини Иран, Йемен и Северна Корея. Лоша шега му изигра и това, че подцени Хилари. Това коментира доц. Костадин Грозев от Софийския университет в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

Според него и двамата кандидати са били себе си в дебата. Той заяви, че демографският фактор е основният, който ще попречи на Тръмп да спечели, тъй като Хилари Клинтън има голяма подкрепа сред малцинствата. 

"Хилари носи както собственото си политическо наследство, така и това на Бил Клинтън и на Демократическата партия, която е твърдо зад нея. Срещу нея стои един кандидат на Републиканската партия, който винаги е бил възприеман като външен за политическата система и това му носи много плюсове, свързани с това, че много лесно може да се представи като агент на промяната", каза още Грозев.

За следващите дебати той очаква да започне битка скомпромати. "Тръмп ще прави повече и по-големи митинги, а Хилари ще продължи с целия арсенал на политическия маркетинг, с който разполага", подчерта той.

Целия разговор може да видите във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо тия доценти да се кискът по националните телевизий в празно бръщолевене Да направят така че в България да се отганизирът също тъкива ДебатиНе Президентите да ги избирът от Парламентарните централи И после цяла България да се срамува от тях
6
2
 
1
 
! Отговори
Хо преди 7 години
До Анонимен"глобализмът е отживелица" е топ тъпотията на деня. Глобализмът е резултат на развитието на комуникационните, транспортните и т.н. технологии - твърдиш, че от утре пак ще се качим на магарета ли?
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох ако спечели Хиларито само в международните отношения да не постави въпроса " И какво ще прави сега-любов или война"
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХмХилари рептил ли е или я управляват рептили?
3
2
 
4
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Самия факт,че Господарите на Америка допуснаха Тръмп до изборната битка говори много!И двете партии имаха стойностни кандидати на първичните избори,но отпаднаха подозрително леко!Защо?И Тръмп и Клинтън са меко казано не в ред,но им беше проправен път до финала,какво ли са имали предвид Господарите?Дали смятат съвсем да маргинализират президентската институция или просто правят грандиозно социологическо проучване какво би могло да понесе американското общество?Защото големите трусове са неизбежни
2
1
 
9
 
! Отговори
Джони преди 7 години
Евентуално, могат да попречат само ястребите на Хилари!!! Това са тия, дето рушат държави по света и точат парите на американския данъкоплатец за въоръжаване на армията. С помощта на бомби и военни внасят демокрация, а изнасят петрол. И така се въртят много милиарди долари.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коста грозев, колкото го слушам толкова по-големи глупости говори , невероятно скучен е станал.Прави се и той на политикан.Тръмп напипва проблема - черните и мюсюлманите.Дори да не го изберат успява да разтърси обществото, и трябав да се замислим - Йорг Хайдер, Мари Лю пен, Брекзита, сега Тръмп не са случайни явления....Глобализмът е отживелица.