Сандланд - ключовата фигура за импийчмънта срещу Тръмп

Той ще бъде изслушан във връзка с разследването
Обновена: 20 ное 2019 12:18 | 20 ное 2019 12:18,
30
Сандланд - ключовата фигура за импийчмънта срещу Тръмп
Снимка: БТА

Продължаващите изслушвания в Камарата на представителите на САЩ по разследването за импийчмънт на президента Доналд Тръмп продължават да са във фокуса на американския и британския печат.

Особен интерес за тях представлява предстоящото днес изслушване на американския постоянен представител в ЕС Гордън Сандланд.

Още по темата

Вестник "Вашингтон пост" се спира на темата със заглавието "Всичко се свежда до един човек" - в разследването за импийчмънт всички погледи се насочват към Гордън Сандланд".

Изданието допълва, че постоянният представител на САЩ в ЕС, който ще бъде изслушан днес, може да подсили аргументите против президента Тръмп. За да стане това обаче, Сандланд трябва отново да промени предишните си показания и така да признае свои сериозни пропуски, отбелязва "Вашингтон пост".

"Файненшъл таймс" коментира, че днес конгресмените вероятно ще насочат вниманието си основно към телефонен разговор, който Сандланд е провел с президента Тръмп от киевски ресторант ден след след разговора между Тръмп и Зеленски през юли. Присъствали на разговора между посланика и Тръмп казаха, че в него се е споменавало за евентуално разследване срещу сина на бившия вицепрезидент Байдън.

И според "Ню Йорк таймс" на днешното изслушване на Сандланд ще му бъдат зададени трудни въпроси. Вестникът коментира, че американският дипломат е важен свидетел, защото е единственият човек, който сътрудничи на разследването и който пряко е обсъждал с Тръмп въпроса за Украйна.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
5
 
! Отговори
777-777-7777 преди 4 години
До Американ ! Аз съм роден в Америка и не съм виждал богати хора на които да не им личи !
27
4
 
0
 
! Отговори
Американ преди 4 години
До 777-777-7777Това че карал "лада" не значи че няма пари и за "ролс ройс". Прочее тука в Америка има много скромни богаташи, що да няма един и в Бг?
26
0
 
3
 
! Отговори
Американ преди 4 години
Тоя го слушах и още тогава стана ясно, че е кьор-фишек. Щом тоя им е най-важният свидетел, Тръмп няма за какво да се тревожи.
25
0
 
7
 
! Отговори
777-777-7777 преди 4 години
Уволнили Прокурора който кара стара Лада и живее в панелен апартамент Новият дошьл с Ролс Роис и не можеш да обходиш кьщата му за ден !
24
0
 
9
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Е, що няма да разследват далаверите на Байдън, а искането за разследването им? А?
23
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За разумните лидери не е фактор, но за Боко си остава началник-хегемон.
22
10
 
7
 
! Отговори
Дъ Клаш преди 4 години
Америка вече не е фактор!
21
2
 
0
 
! Отговори
Н преди 4 години
Хайде направихте 20 поста, глупости. Все за кафенце и баничка ще има. Много лоши тия либерасти бе.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ново ногат да чуят конгресмените в разговора между представителя в ЕС Гордън Сандланд и бай Дончо освен това, че в него се е споменавало за прекратеното разследване срещу сина на бившия вицепрезидент Байдън, от кого е било прекратено и по чие настояване. Даже не настояване, а ултиматум на Джо към съвакупната укропска власт - "Ако не изгоните главния си прокурор, няма да получите отпуснатия заем."
19
5
 
3
 
! Отговори
Един чичко преди 4 години
Жълти са ти не само устата, а и гащите мойто момче, аз наистина съм чичко, а ти голобрад coпoлaнкo, който харчи вносни думи да ми обяснява, че съм по-*** от него.Бягай при маминка да ти изпере гащите и друг път не си пъхай дупето там, където мъжете си ги мерят, за да не получиш някоя награда в навалицата.Ако си разбрал, добре, ако ли не, толкова по-зле за тебе.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега Джо Байдън по най-инфантилния начин твърди, че не знаел с какво се занимава сина му, но разбираш ей така случайно е оказал натиск за свалянето на главния прокурор на Украйна, защото той е дръзнал да разследва мръсния им бизнес.
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но няма проблем, когато този абсурден опит за импийчмънт стигне до сената, цялата гнусотия на демократите ще лъсне и Тръмп ще получи още по-голяма подкрепа. Да се чуди човек на простотията завладяла американските либерасто-комунисти.
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато демократите реват, че Тръмп бил избран за президент, едва ли не по нараждене на Путин, един от техните лидери, Джо Байдън върти бизнес за милиарди с Микола Злочевски, доверен човек Виктор Янукович, бивш министър на екология и природните ресурси в неговото правителство! Къде отиваш ти може би? Питам аз къде беше великия Обама, докато неговия вицепрезидент, стана съдружник на Янукович и индиректно на Путин?
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неокомунистите ( демократите ) в Америка са отчаяни и безпомощни .... Тръмп ще бъде преизбран !!! Единствения начин са скалъпени измислени процеси за Уж национални предателство .... Ами какви по гелеми предатели от демократите / комунисти ....!!?!???? Крсдеца вика - дръжте крадеца !!! Ето тива е истината ! А Тръмп в пич и най добрия президент *** Америка !!! Няма войни , има икономически възход , няма изнасяне на бизнеса в третия свят за евтина работна ръка и огромни печалби !!!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо Джо Байдън да бъде изритан от политиката, заради очевадната си злоупотреба с власт и замесването на САЩ в международен скандал, демократите в израз на отчаяние се опитват да си изсмучат от колко лош е Тръмп, защото поискал от Зеленски да изясни фрапиращия случай на корупция и злоупотреба с власт.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VenИзведнъж Хънтър Байдън става член на управителния съвет на Бурисма с доста тлъст договор. През 2016 година главния прокурор на Украйна Виктор Шокин повдига обвинения за корупция срещу Бурисма Холдинг, а Джо Байдън в качеството на вицепрезидент на САЩ, оказва натиск за неговото уволнение, което става факт в началото на 2017, а обвиненията естевено веднага падат. Колко *** трябва да си за да вярваш, че всичко тук е ОК е големия въпрос?
12
0
 
2
 
! Отговори
До чича преди 4 години
Чичко, Много добре ви обучават на Люблянка. Използват се две основни техники:1. Whataboutisam- техника използвана използвана от децата. Като обвинил едно дете в нещо, то веднага ти казва че и Гошко така правел, затова не е проблем, че то си е осрало гащичките. 2. Да се очернят опонентите, ей го на чичката разбра че съм "детко".
11
1
 
7
 
! Отговори
Паметлив преди 4 години
Използването на държавни структури за очернянето на политически конкуренти не е новост за САЩ.След Утъргейт се е случвало и друг път.Примерно на Изборите Картър-Рейгън ЦРУ категорично се намесва в полза на Рейгън,като успява да постигне сделка с иранците зад гърба на Картър.Картър успява да договори освобождаване на американските заложници,но ЦРУ кара иранците да го отложат докато минат изборите за президент и така дава силен коз в ръцете на Рейгън.Естествено на Иран е обещано нещо,което после н
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VenУкрайнска намеса в изборите САЩ 2016 - ти да не си женичка-демократ с IQ 20? Тръмп е поискал от Зеленски да поднови разследването срещу сина на Джо Байдън, Хътър и защо е бил уволнен украйнския главен прокурор Виктор Шокин. Историята започва с отстраняването на Янукович през 2014 и газовата компания Бурисма, основана от близкия до него и Москва Микола Злочевски. По това време Джо Байдън е вицепрезидент и посещава многократно Украйна.
9
1
 
5
 
! Отговори
Един чичко преди 4 години
И за Адад разправяхте същото, а каква стана? По твоята логика и Тони Блеър с Джордж Буш трябваше да са зад решетките за колосалната лъжа, че Ирак има ОМП, но...Много си зелен, детко и гледаш през розови контактни лещи света...