Граждански полети може да евакуират афганистанци

Администрацията на Байдън е уведомила авиокомпаниите в САЩ
36
Граждански полети може да евакуират афганистанци
Снимка: БГНЕС

Администрацията на президента Байдън е уведомила авиокомпаниите в САЩ, че може да им бъде наредено да се включат в транспортирането на хора, евакуирани от Афганистан, предаде БТА като цитира Ройтерс.

Агенцията се позовава два официални източника, пожелали анонимност. Според единия от тях предупреждението е било отправено в петък, но още няма решение по въпроса.

Гражданските превозвачи няма да летят до Афганистан, а ще превозват евакуирани от летища в Близкия изток и Германия.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Афганистанполети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Официалният износ на тероризъм започна....
26
1
 
5
 
! Отговори
12664 преди 2 години
К'ва снимка сложили.................. :(Я дайте и една истинска?
25
2
 
5
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Може но до сащ,те са виновни за всичко там да си поемат и бежанците.Света се умори да плаща заради сащ.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ нямат пехота. Никой нормален американец не желае да умира за демократични ценности на папуаси. Тяхната сила са парите, с които купуват пехота. Но са пред колапс, защото няма война, когато да движи икономиката им. Не спят нощем, понеже нефтът е на изчерпване, а нямат и много уран 235 . Колкото имат, го ползват за самолетоносачи, с които могат да изплашат панама, но не и Китай и Индия. Лузърите обаче са най-опасни в края си.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
26, чети повечe история. Европейците бяха в Афганистан под натиск от САЩ. От ВСВ насам САЩ командори Европа и резултатите са видими.
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
23 Да философства дали чашата е наполовина пълна или празна не ти се отдава! Ако имаше и капка истина в глупостите ти тогава кажи ни ЗАЩО германци, французи и британци не останаха в Афган след като " само" американците бяха решили да се изтеглят от там? Давай с лакомите русофилче нещастно! И още един въпрос колко години твойте рашки устискаха в Афган и как ги ритаха дядовците на талибаните ДОКАТО БЕГАХА КЪМ СССР- ЕТО? Аз ще ти кажа от 1979до 1988-9 година айде брой ти! И какво и е на Ю. Корея?
21
0
 
14
 
! Отговори
всичко е от ЗАЩ преди 2 години
Забележете,самолетите ще ги стоварват в Европа.Да си ги взимат в САЩ!Разсипаха Ирак,Либия,Авганистан,а населението им го оращат в Европа.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А да, и да благодарите на "бягащите французи" за това, че ви освободиха, иначе до днес щяхте да лъскатe жезъла на британците.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
21, американските смешници, които между друтото създадоха lgbt и гей прайдовете и ги наложиха на Европа, са изгубили всички войни от ВСВ насам. Не успяха да обединят Корея и бягаха през глава от китайците, после бягаха с напълнени гaщи от сайгон от банда виетнамски сeляни, от 20 години водят война с талибаните, а накрая пак го обърнаха в истерично бягство и им оставиха оръжие за милиарди. Не ставате за войници американчетата, смешнa cбирщинa, измислена нацийка, бивша колонийка от кaторжници :))
18
9
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
То и нашите съветофили само зяят по Щатите, но никой от тях няма да припари в Русия да живее. Това им е най-гнусното.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7 Я обясни как САЩ " предадоха" Афганистан? Като се биха там 20 години ли? За да могат всякакви евро LGBT *** да сеят отровата си и там ли? Щом искат LGBT да отидат германския " бундесфер", " кралските британци", и ония вечно бягащите от противника си франко- араби те да се бият още 20 години! Ама шубето е голям страх, защо тогава да не са просто по гейски нагли, като тебе?
16
2
 
13
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
И какво общо има Русия? Или си тролиш едно и също под всяка статия? Как все ви избират с една клетка в мозъка.,,,
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щерката на афганския президент я пратили да живее на Запад, защо не я прати в Русия. Риторичен въпрос.
14
1
 
25
 
! Отговори
ужас преди 2 години
Защо ще евакуират?Това не са хора,които подлежат на интеграция, а никой не е длъжен да ги издържа и да им угажда на тези лежанци и готованци. Да им строи джамии, да търпи терористичните актове, а те да се развъждат като плъхове.10 милиона - ако искаха, досега да бяха си освободили държавата и да бяха наложили какъвто режим им харесва.
13
1
 
11
 
! Отговори
Хюго Бос преди 2 години
Надявам се студентите да си овладеят раята- не им искаме съидлямидтиъе сред нас, хората. Ако сфганите си мислят, че ще ходим да им воюваме за задниците, а те ще цъкат хашиш и дремят на помощи в ЕСто, много грешат.
12
1
 
16
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
10 мил., това къде 250 000 армия, ми да се бият с талибаните за да си останат в родината, и това ще се случи ако се прекрати тази грозна практика да се набудват на другите хора
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, ха, ха ЕС кенеF.
10
3
 
13
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Няколко крематориума и прилежащите към тях газови камери за дрекна телепортация към алахата!
9
3
 
10
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Няколко кремсториума и прилежащите към тях газови камери за дрекна телепортация към алахата!
8
1
 
18
 
! Отговори
Фон дер Лайнен преди 2 години
Всички афганистанци са добре дошли в Берлин стига да носят маски докато гонят либерални немкини с цел обогатяване и мултикултуризъм.