Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки

Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано
27 фев 2022 08:31, Елка Василева
360
Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще загуби войната заради грешните си преценки. Това е прогнозата на Надежда Нейнски, бивш министър на външните работи на Република България и бивш посланик на страната ни в Турция.

Още по темата
Пред БНТ Нейнски заяви, че според нея грозното лице на войната ще доведе до ерозия на авторитета на Путин дори и в самата Русия.

"Войните рядко се развиват по начина, по който е планирано. Мисля, че Путин ще загуби войната заради грешни преценки. Той подцени способността на украинците да защитят земята си - Володимир Зеленски е пример за съвременно лидерство за цяла Европа. Подцени също решителността на НАТО да действа, както и готовността на руския народ да участва в подобни действия", каза Нейнски.

Според нея знакът, който дава НАТО, е много ясен. Алиансът няма да допусне да бъде застрашена сигурността на нито една страна-членка. Това е отбранителен съюз и допълнителното разполагане на войски има за цел да не допусне разрастването на конфликта, каза още Нейнски.

Тя допълни, че последствията от руската инвазия в Украйна тепърва предстои да се оценят, но вярва, че светът няма да е същият след тази война и много хора и институции ще трябва да се определят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
2
 
! Отговори
Ислямистки тролове преди 2 години
Зад всяко антиеврейско изказване стоят иранските тайни служби. Те не ви мислят доброто.
271
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че с тези неадекватни и агресивни икономически мерки на запада, на Путин няма да му остане друг ход освен да превземе Украйна и след това да продължи в Европа - което пък ще доведе до трета световна война без всякакво съмнение. Европа и САЩ трябва да се кротнат малко, инак целият свят ще пострада.
270
2
 
0
 
! Отговори
някой преди 2 години
До Путин е пътник...за пред хората е така.........
269
3
 
4
 
! Отговори
NO FAKE преди 2 години
Еврейте са долно племе навсякъде се бъркат създават конфликти и после потриват ръцече ще забогатеят те затова са прокълнати от бога. Ето в случая насъскват братски славянски народа да се бият а те печелят от поскъпването на определени суровини които преди това са закупили. Бог ще ги накаже
268
0
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
милото Наде - щом и тя се обажда значи.....
267
4
 
7
 
! Отговори
Путин е пътник... преди 2 години
Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...
266
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Фалконът хвърка ли,м?Нали заради тази го купихме специално,та да не чака по летищата,защото тя е гоооооУема дипло.атка.
265
9
 
10
 
! Отговори
Какви мисли преди 2 години
текат в парзната глава на Путин.Санкциите са наложени от целия демократичен свят - ЕС, Сащ, Канада, Великобритания, Австралия , Япония - общият им БВП е 22 пъти по-голям от този на Русия.Путин - губи всичко.
264
12
 
9
 
! Отговори
Свършил преди 2 години
Кървавото кремълско Жуже ще свърши като едно петно на асфалта останало след изхвърлянето му от кулата в Останкино. Туй Жуже връща назад просперитета на руснаците с 25 години назад. Така - както направи Миошевич за сърбите
263
9
 
8
 
! Отговори
Скоро преди 2 години
Гладните руснаци ще изядат Жужето барабар с неговите боляри- бивши милиардери ..Няма паунди, евро, долари за олигарсите - всичко е блокирано.
262
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОЗНАВАШ КОГАТО ТИ Е......КАТО МЛАДА СЕГА СИ ОТВРАТ
261
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Операция ,,Подкова ,,!!! Стара шмекерка ,е/в/р/еика, фърст парче . Дрънчи !
260
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще загуби я!Целият свят го отреза като апендикс.Само китайците го коткат с цел да откачат някое парче територия от русия
259
28
 
21
 
! Отговори
воевода преди 2 години
Руските войски вече загубиха инициативата и отстъпват по всички направления. Загубите в жива сила са около 4000 войника. Много повече са пленени и предали се руснаци. Над 100 танка са унищожени, много самолети, въртолети и друга техника. Тотално грешна преценка - очаквали са за 2 дни да превземат цяла Украйна. Не случайно Путин заплашва с ядрено оръжие и е готов да преговаря.
258
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин досега няма загубена война, а те не са една, и две. А тази фльорца вероятно говори за войни в леглото, истински войни не е водила.
257
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази я познаваме отпреди като политическа фльорца от сдс, с много повърхностно мислене, завършила испанска филология. Работи против българските интереси, програмирана за прислужница на т.н. запад. Задължително трябва да бъде уволнена от всякаква държавна служба, без благодарности. Нямаме нужда от нейни анализи.
256
9
 
23
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Откога публикувате мнения на омерзена предателка ,женена за оня с трабанта.
255
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен и това не могат вече.Само мрънкане.
254
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин вече загуби войната и стана за посмешище пред целия свят!
253
6
 
29
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Заболя ме корема от смях, като четох прогнозите на нейнски. От секретарка при Вера Ганчева - министър на външните работи. Гола вода, казват по нашенско. Иначе като жена има някакъв вид. За годините си.