Руски военни не били блокирали летището в Севастопол

Опровержението направи пресслужбата на Черноморсикя флот
Обновена: 28 фев 2014 11:16 | 28 фев 2014 11:15, Елка Василева
117
Руски военни не били блокирали летището в Севастопол
Снимка: Reuters

Пресслужбата на руския Черноморски флот, базиран в украинското пристанище Севастопол, опроверга съобщенията, че руски военни са участвали в блокадата на летище Белбек край града, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"Никакви подразделения от Черноморския флот не са се придвижвали към района на Белбек и изобщо не са участвали в блокадата му", изтъкна говорител на флота.

С оглед нестабилната обстановка около месторазположението на частите на Черноморския флот в Крим и местата, където живеят военнослужещите и семействата им, охраната им е подсилена с антитерористични подразделения от състава на Черноморския флот, посочи събеседникът на агенцията.

Украинският вътрешен министър Арсен Аваков съобщи по-рано днес, че руски военни са блокирали летище в Севастопол, близо до базата на Черноморския флот. Той нарече блокадата "военна инвазия и окупация", макар да допълни, че летището е било завзето без сблъсъци.

Междувременно медии съобщиха за десетки въоръжени мъже във военни униформи без отличителни знаци, патрулирали известно време тази нощ на летището в Симферопол, столицата на Крим. Засега не е изяснено кои са били те, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
youtube/watch?v=2TVyPiHVZ1A
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анонимен преди 1 часRUSSIA FOREVER! ........Хлъц,..наздра*е ,р*ъиш ли.......Леко с домашната шльокавица От нея се оглупява както се вижда
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До истинатаЕ преди да се появят тези 58% руснаци беше извършен надлежно дежурния геноцид над местните,голяма част от които БЪЛГАРИ
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До RegistriranБроят на населението не е определящ фактор за развитие.Горките люксембургци.Освен това тогава никой не можеше да напуска страната и да емигрира.В противен случай.....ох Колкото до "срадноевропейското ниво на икономиката" -забрави Тази икономика фалира 3 пъти,последния безвъзвратно Голямата част от дълговете които плащаме сега са завещани от тогава /преобразувани рефинансирани и бла бла../Работни места финансирани с нови и нови дългове...хоп ето го резултата.
76
1
 
2
 
! Отговори
истината преди 10 години
През 1954 г. по инициатива на съветския ръководител Никита Хрушчов Крим е предаден на Украйна, в името на "дружбата между народите" на СССР, като награда за украинското участие и жертви във ВСВ, както и по повод...Населението на Крим (след прогонването на кр. татари) е 58% руснаци. Така, че някой анализатори може би ще познаят в прогнозите си за разцепването на Украйна. Там има и доста българи, румънци и поляци. Вече гадая, къде ще е намесят лешоядите по време на следващата олимпиада?
75
1
 
4
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Анонимен Полша Чехия Словакия Унгария, добре ама Румъния ;) а те предишните са католици, нищо лично, де, ама който не помни, преди тая авантюра България беше 9 000 000 без 700 души, имаше икономика на средно европейско ниво и всички имаха работа. Сега е по малко от 6 000 000 няма война в която да сме загубили 3 000 000.
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До RegistriranКак пък Полша Чехия Словакия Унгария Румъния са по-доволни и богати в ЕС,само ние не Питайте нчкой поляк или чех дали иска да напусне ЕС и да влезе в евразийската измислица и вижте какво ще ви отговори.Но не стойте на повече от една ръка разстояние защото може и да ви вкара една
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Украинският вътрешен министър Арсен Аваков съобщи по-рано днес..."И теб Бог ще те съди. Лошото е, че много хора ще страдат заради теб.
72
2
 
2
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Анонимен 89 Е бъди честен летището е Съветско, поне е правено от СССР а не в евро главиците ви не мое да дрънне, че някой няма да допусне да му унищожат икономиката, срещу обещания и откровени лъжи. сега не са деветдесетте, и в Украйна дават за пример България, а те помнят и НРБ идваха на почивка и тогава и сега, и правят разлика.
71
1
 
4
 
! Отговори
POZNAVACHA преди 10 години
КОЛКОТО И ДА СЕ ВГЛЕДАХ, КОЛКОТО И ДА СЕ ВЗИРАХ НА ТОЗИ АК-47 МУ ЛИПСВА ПЪЛНИТЕЛЯ, НИКОЙ ЛИ НЕ ЗАБЕЛЯЗА ДО СЕГА !!! КАКВА ОКУПАЦИЯ, КАКВИ 5 ЛЕВА....
70
4
 
5
 
! Отговори
бай тошо преди 10 години
25 тона злато на руснацитеИска да дари цяла България като 16 република в ссср3 фалита - нац катастрофи 0 абдикацииТрайчо костов на тепсия на руснаците защото искал да продава розово масло на запад ГОЛЯЯАААМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТодор живков трябваше да бъде осъден като чаушеску
69
6
 
10
 
! Отговори
д преди 10 години
Който иска да лиже американски и английски *** - прав му път! Бай Тошо поне въртеше Русия на малкият си пръст, докато сега виждаме само лошо от Запада...
68
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 10 години
До 84: Някакъв проблем ли имаш с това? Така казват Силните или не си съгласен? Говоря само за външната политика, не оправдавам вътрешната му политика.
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
RUSSIA FOREVER!
66
2
 
9
 
! Отговори
До 59 Антимутра преди 10 години
Ти не си антимутра, а античовек. Мислите ли, че Путин ще остави тези фашисти, които само преди 70 години доведоха света до война и затриха над 40 мильона души в Европа ще ги остави да си разиграват коня? Боже, колко е къса човешката памет!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На руснака не му дреме за нищо и за никой.Путин каза"или си с нас или изчезваш"
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А някой тука беше писал за калените в протестите мейдански бойци:)))) Русия е създал Украйна и Русия ще я унищожи.Всичко друго са само празни приказки на евро-гейзерите.
63
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Едно нещо знам със сигурност, на руснака му дреме кой какво мисли, разсъждава. Докато другите мислят, руснака действа така, както му е на сърце.
62
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 10 години
До 72: Въпрос! 3-ти Укр. фронт в състава на коя държава, че не разбрах? И още един въпрос- кога е създадена Икраина като държава?
61
5
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Пич Ти чак сега ли се обади? Явно досега си го ла*ал на някой сириец ,или пък на цяла дружинка. Айде да те зарадвам още. В Севастопол,публично подготвят документи за руски паспорти