Петима загинали след инцидента с трамвая в Лондон

Ватманът е арестуван, десетки ранени са в болница
9 ное 2016 19:11,
9
Петима загинали след инцидента с трамвая в Лондон
Снимка: БТА

Пет души са загинали, над 50 са ранени, а двама остават затиснати, след като трамвай се преобърна тази сутрин в Южен Лондон.

Още по темата

Ватманът е арестуван, предаде Ройтерс, като се позова на полицията.

"Неуточнен брой хора са откарани в болница с наранявания и, за жалост, можем да кажем, че има и загуба на човешки живот", каза заместник-началникът на Британската транспортна полиция Робин Смит.

"Твърде рано е, за да потвърдим някакъв брой", допълни той.

По-късно говорител на транспортната полиция заяви, че ватманът на трамвая е бил арестуван, както и че пет души са загинали.

Говорител на лондонската служба за спешна медицинска помощ каза, че 51 души са били откарани в болница, като някои са с тежки травми.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Лондонтрамвайинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Tottenham преди 7 години
ami az pred vas tryabva da malchali il ne 16 g sam v london
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования: (Аз обичам Англия. Може би защото прекалено много обичам английска/британска музика и певци, които са много харизматични хора. Винаги като си пусна песента на Елтън Джон - Made in England, чувствам нещо специално, все едно това ми е втората родина. Също и когато видя британския флаг. Англичаните са свободни по дух хора. Не може да се отрече, че са дали на света велики личности и култура. Или както се казва в песента: Ако си създаден в Англия, ти оставаш завинаги!
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ха хаЛондон не е само City, Chelsea и Westminster. С изключение на определени места останалото си е колониална циг'ания и май'му'нарщина. Нормалните бели хора са изчезващ вид. Повечето от населението рядко стига до колеж - разбирай обучение след 9 клас. За да излиза по-евтино на богатите е създаден на по-ниско ниво т.нар. колониален социализъм. Но ние нямаме бивши колонии от които някои да сме крали и сме се запътили към социалистически колониализъм с мигрантски елементи.
3
14
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Живял 2 години в Лондон и бил много навътре в нещата:)))) В некое гето може би, щом такива са ти впечатленията, много са ми смешни таквиз гурбетчии кат тоя, дето отишли в Англия да бачкат пак за българи, и всичко им е черно. Ми няма как да ви хареса, то като не знаеш езика и имаш БГ работодател, по-хубаво си стойте у БГ.
2
7
 
17
 
! Отговори
ffh преди 7 години
Понеже в София няма пияни и дрогирани, нали така? Ставате смешни с тези опити колко сте видяли и знаете...
1
21
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живял съм 2 години в лондон и прекалено навътре съм в нещата. Дрогирани пияни на всеки метър. Ку.ви на всеки сантиметър. Просто разпаднала се кочинка която се мисли че е кралски палат. Не нито са крале нито са кралици просто са едно пропаднало племе което се мисли за великани! По времето на соца понеже бяхме заключени нямаше как да разбереме какво представляват тези извън границите ни и си мислехме че там всичко е цветя и рози. Не нито рози нито цветя просто отпадъците на света. Ние сме РОЗИТЕ.