Тръмп с надежда - да управлява САЩ два мандата

Новоизбраният президент продължава със събирането на екипа си
Обновена: 22 ное 2016 18:14 | 22 ное 2016 17:45, Веселина Йорданова
8
Тръмп с надежда - да управлява САЩ два мандата
Снимка: БТА, архив

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп съставя бъдещото си правителство с идеята да управлява два мандата, предаде ТАСС, като се позова на негово изявление в Туитър.

"Днес в "Тръмп тауър" се провеждат важни срещи, свързани със събирането на (екип) от хора, които да управляват правителството през следващите 8 години", заяви той.

Повечето американци смятат, че Тръмп ще се справи добре със задълженията си на президент, показва анкета на телевизия Си Ен Ен и изследователския институт Оу Ар Си.

Според 53% от участниците в допитването Тръмп ще се справи доста добре или задоволително като президент, а 40 процента са уверени, че той може успешно да реши икономическите проблеми на САЩ.

Обезпечаването на сигурността на Тръмп в родния му град Ню Йорк струва на местните власти около 1 милион долара на ден.

Разходите за тази цел ще останат на близко до това ниво, след като новият президент се установи във Вашингтон, тъй като властите ще трябва да гарантират безопасността на оставащите в Ню Йорк членове на неговото семейство, както и на самия него при посещенията му в града, които се очаква да са чести. Това заявиха за Си Ен Ен източници от градската управа на Ню Йорк, посочва ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Българка в САЩ преди 7 години
До маке-ариецИнформацията не е точна. Това е издръжката на личната му охрана. Никой не оповестява колко струва осигуряването на държавна охрана, а освен това те охраняват и бивши президенти и техните семейства до края на живота им.
5
0
 
1
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Още не е встъпил в длъжност, а вече създава работни места в сферата на сигурноста - с 1млн долара на ден могат да значат половината Бруклин на работа. После ще построи 2-3 китайски стени за да могат в Тексас да се намират на работа и те така...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩЕ УПРАВЛЯВА.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е прав, като е казал за него, че е гений.
2
1
 
2
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Тръмп с надежда - да управлява САЩ два мандата.-----------Аферим бе Тръмп, машалла бе Доналд!Казват, че "апетита идвал с яденето"!-)))))))))))
1
1
 
1
 
! Отговори
кандидат двойник преди 7 години
Приказва се, че никоя застрахователна агенция не се наемала да го застрахова Бай Дончо.