Най-ужасните типажи колеги, които се срещат в офиса?

Разсейващият колега винаги трябва да е в центъра на вниманието
18 апр 2017 10:30, Михаела Лазарова
14
Най-ужасните типажи колеги, които се срещат в офиса?
Снимка: outnow.ch

На работното място се срещат всякакви личности. С някои се сработваме добре и нямаме проблеми, но с други сме постоянно на нож. Няма как да е иначе и вместо да си скубем косите и да се чудим как по-бързо да напуснем, можем да се опитваме да вникнем в природата на тези хора и да се справим с тях.

Кои са най-ужасните типажи колеги, които се срещат във всеки офис?

Нахалникът

Нахалникът общо взето не може да работи качествено с никого, защото такива хора имат свое собствено мнение, което не подлежи на обсъждане. Те са досадни, нахални, нетърпеливи, със затворен към идеи ум, с който не може да се установи обратна връзка. Те действат по свой собствен начини вечно са в конфликт с останалите.

Негативният

Винаги има поне по един вечно негативен персонаж в офиса. Тези хора са непрекъснато недоволни и сърдити. Околните ги определят като енергийни вампири, които изпиват енергията в офиса. Те винаги имат обяснение защо не работят и в повечето случаи е защото са адски заети и просто не могат да стигнат до задачата, за която ги питате.
Характерно за тях е, че не умеят да се справят добре с работата си, въпреки че всячески се стараят да покажат с думи колко добри специалисти са. Често резултатите от работата им обаче не са задоволителни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-ужасният тип колега е злобарят.Отравя атмосферата, създава интриги. Понякога дори не знаеш какво прави зад гърба ти и чак след време научаваш защо са ти били правен спънки за нещо. Не си знаел кой прави мръсотията и къде какво е казал, затова не си могъл своевременно да се защитиш и да го разобличиш, че лъже.
11
0
 
2
 
! Отговори
Досадно преди 6 години
Най-нахалната е професорска дъщеря с лек психичен проблем.Едната от негативните не успя да се пенсионира.Почина от мозъчен удар, според колегите я е убила собствената й негативна енергия. От злоба правеше интриги срещу всекиго.Другата патологично негативна е страхлива, мрази всички.Почти нищо не върши, но е под протекция.Вечно разсейващата ни колежка също е безделница.Бърбори за зодии и магии, обикаля по стаите, но си има вуйчо владика.Лицемерната е без протекции.Чрез двуличие направи кариера
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази дописка е копирана и шаблонна.За нашите условия най-досаден типаж е този на който дядо му е бил баер на партизански отряд. То, просто, некадърно с огромно самочуствие...
9
0
 
4
 
! Отговори
Столичанин преди 6 години
Ами да, няма да се учудя и *** да са от провинцията.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия ги срещаме и извън офиса.
7
0
 
6
 
! Отговори
Столичанин преди 6 години
Я, днес.бг имат цензура. Думата със звездички е селИандур.
6
2
 
2
 
! Отговори
Столичанин преди 6 години
Да, ужасни са ***. За съжаление са мнозинство вече. Би било прекрасно, ако можеше да ги изтикаме извън София и да построим стена. Като бежанците са, няма особена разлика.
5
1
 
5
 
! Отговори
трафалгар преди 6 години
софиянец е равно на благородник :) но софия не е нито виена, нито прага- а град съсипан от комунизма и простите хора насторили панелните бастиони за работниците дошли от шопските села през '60 те :)
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е удобно това, винаги има в някой екип човек който е по нахален(или по-негативен,и т.н) от останалите от екипа, така винаги ще можем да опрадаваме нашите проблеми с тяхното поведение, това си е много практично,а и сваля собствената ни вина за проблемите които изникват.
3
2
 
12
 
! Отговори
трафалгар преди 6 години
а софиянец от обеля или левски г е разкош- хем комплексиран от панелката, хем с огромно самочувствие, ама нема кинти и потиснат хахахх
2
5
 
11
 
! Отговори
ДО 1 преди 6 години
Ами, най-ужасни са тези, които си мислят, че като са родени в София п*каят олио и с*ерат шоколад....
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-ужасни са тези ,дошли на гости в Столицата,с два куфара и борещи се за доказване и да се наложат в големия град...........СЕЛ***НДУРИТЕ.