САЩ: Русия води ново военно контранастъпление в Украйна

Москва: Това не са нови изявления, Русия редовно опровергава тези информации
Обновена: 28 авг 2014 14:39 | 28 авг 2014 09:23, Елка Василева
180
САЩ: Русия води ново военно контранастъпление в Украйна
Снимка: архив, Reuters

Администрацията на Обама смята, че Русия води ново военно контранастъпление в Украйна, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Говорителката на Държавния департамент Джен Саки заяви, че Русия е изпратила още танкове и друга бронирана техника на територията на съседката си. Тези набези са знак, че вероятно е започнало контранастъпление под руско ръководство в източните градове Донецк и Луганск, заяви тя.

Саки също така изрази безпокойство от бунтовническите атаки в югоизточния пристанищен град Новоазовск.

Германският канцлер Ангела Меркел каза в телефонен разговор с руския президент Владимир Путин, че съобщенията за нови руски военни набези на украинска територия трябва да се изяснят, предадоха Франс прес и Ройтерс.

"Последните съобщения за присъствие на руски войници на украинска територия трябва да се обяснят", е заявила Меркел на Путин. Тя е подчертала, че Русия носи голяма отговорност за деескалацията и охраната на границите си, съобщи говорителят на Меркел Щефен Зайберт.

Информацията за активизирането на руски военни при границата с Украйна не отговаря на действителността, заяви говорителят на Путин Дмитрий Песков, цитиран от ИТАР-ТАСС.

"Това не са нови изявления, те се правят редовно. Русия редовно опровергава тези информации", заяви Песков.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 28Не знам какво лошо си видял от руснаците, макар, че нека не ги бъркаме, руснаците нямат нищо с болшивизма, който им натресахо агентите от Уорстрийт Ленин и Троцки, та не знам какво си видял от руснаците през 20 век, ама през 21 век другите просто ще изтрият българския народ, скъпи ежедневен и активен форумнико. България плавом4рно се утищожава, и то не от руснаците.
38
0
 
9
 
! Отговори
до 55 преди 9 години
Ами заминавай бе!Какво правиш тук, нямаш проблеми, можеш да работиш безвизово в цял ЕС!Тръгвай айде, какво чакаш???
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам чувството, че ако *** и елкоподобните продължават така ГЕРБ няма да изкарат и до изборите, а какво да говорим за след тях...
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този анонимния дето лае срещу Русия е бот - провокатор. Или ***, накратко. Игнор ;)
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Анонимка, аз не сум Щирлиц. Много се вжижяваш в ролята на шпионин, не е нужно чак толкова ;)Паранойата не е на добре, а здраво те е настъпала ;)
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо трябваше САЩ да нападат Сърбия, като в Сърбия етническа група искаше да си прави държава! Защо САЩ не подкрепиха Милошевич да ги смачка с армия, така както подкрепя Украйна!ЗАЩО????
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, Щирлиц с обидните квалификации, дръж си малко езика зад зъбите, за да не станеш жертва на най - голямото интернет оси**ране на което някой може да стане жертва. В тази медия се опитваме да държим тона на ниво. Има други медии rt например. Там *** да си демонстрираш културните особености.
32
0
 
7
 
! Отговори
ПСАКИ СЕ ПОБЪРКА преди 9 години
от напъни да извърти нещата на 180 градуса. Да лъжеш не е лесно
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
46. Щирлец ,. Ходи на парада ,на Дрдоган - ще ти е и на теб Президент !
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде да не бъркаме нещата! Почиващите на снимката, определено не са войници, а наемници, което не е едно и също!
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, анонимния с обидните квалификации, дръж си малко езика зад зъбите, за да не станеш жертва на най - голямото интернет оси**ране на което някой може да стане жертва. В тази медия се опитваме да държим тона на ниво. Има други медии нюз.бг например. Там *** да си демонстрираш културните особености. Можеш да се състезаваш с другите ***, пишещи там колкото си искаш.
28
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нямам нищо против Русия и руснаците, имам приятели руснаци, готини хора са. Ама русофилите из коментарите са страшно нагли и прости българофобски парчета.
27
15
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Искате да преброите платените руски ***,които вечер целуват знамето на СССР?Ами дерзайте тогава,защото мечтата ви е неизпълнима.Защо ли?Напънете си двете мозъчни гънки,като прочетете простотиите,дето сте написали-няма платени руски ***,освен в *** ви ***,а СССР не съществува.Но можете да си заврете някъде знамето на EU-USA с цел намаляване на смрадта,която се носи!!!!!!!!!!!
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 42-------Да, много добър въпрос!Аде да видим какво ще каже Айнщайнът!
25
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От снимката се вижда, че смелата и непобедима съветска армия се е разположила като резана *** в детска градина за да са сигърни че ще дремнат спокойно без някой да ги безпокои. Браво смелчаци. Видя се от пленените дечурлига колко са им жълти задниците. Мили русофилчета, блъскайте сега минъси докато ви почервенеят пръстетета.
24
2
 
15
 
! Отговори
? преди 9 години
Затова ли отвлякоха руските солдати, за да се появят най- накрая нужните им доказателства?
23
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Промити руски мозъци... Режим на тока и купонна система за вас!!! Да чакате 15 години за Лада, активните борци против фашизма да ви взимат имуществото и да ви вкарват в лагери на смъртта!! Това заслужавате, жалки създания безмозъчни.Слава, слава, слава на русия, която тотално прецака нацията ни, изби и изгони интелигенцията и тук останаха някви неграмотни русофилски ***.
22
1
 
19
 
! Отговори
към 33 преди 9 години
Защото Украйна беше в икономически съюз с Русия и Русия наливаше пари в Украйна!Стана преврата, Украйна скъса отношенията си с Русия, направо ги изгори!И ти искаш Русия да подкрепят това. Е няма как да стане!
21
1
 
14
 
! Отговори
знаем ги тия! преди 9 години
Това вече го знаем! САЩ не само да смята, но и да покаже доказателства. Само си чешат езиците. Досега нищо не са доказали само предполагат, смятат, считат и тем подобни абстрактни глаголи...
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"САЩ: Русия води ново военно контранастъпление в Украйна"Е пък ако беше справедлива тази суперсила САЩ нямаше ли да направи реконтранастъпление в Украйна? Кое я спира? Страх или информацията от черните кутии? Какво стана с тях? Имаше НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства. Действително никой не ги опроверга, защото не ги предоставиха! Никой вече не вярва на САЩ!