Въпроси и отговори: Защо Кание Уест не се усмихва?

Фундаментален въпрос с доста прозаичен отговор
28 юни 2016 11:02,
14
Въпроси и отговори: Защо Кание Уест не се усмихва?
Снимка: архив Reuters

Има много въпроси, на които все още търсим отговори, като кои сме ние, от къде идваме, къде отиваме, какво ни очаква до края на този век и много други. Сред един от отличаващите се, над които The Guardian разсъждава, е защо Кание Уест никога не се усмихва. С първите въпроси едва ли някой ще се заеме да даде категоричен отговор, но за Уест получаваме отговор от самия него.
 
Той посочва две причини - картините в стари замъци и подигравката към папараците, които за първи път са забелязали, че почти не се усхмива. "Когато работих над албума си "Yeezus" видях стара книга, в която снимките на хората изглеждаха толкова истински и те не се усмихваха. Папараците винаги ме питат защо не се усхмихвам и като се замисля, самият факт, че не се усмихвам ме кара да се усмихна. Когато видите картини в стари замъци, там хората не се усмихват, защото не би изглеждало готино."
 
Занимаващата се с писане на книги Оливия Фостър още през 2012 г. създава профил в социалната мрежа Tumblr, който кръщава "Тъжният Кание", защото всеки се натъжавал понякога. Тя смята, че причината е характерът му на бунтовник, тъй като не иска да изглежда като човек, който прави нещо заради кефа на хората. Друга причина, която тя също смята за важна, е автомобилна катастрофа през 2002 г., след която Кание е претърпял реконструктивна хирургия на част от лицето си.
 
Знаменитости, които не се усмихват за снимки постоянно биват дъвкани от пресата. Кристен Стюарт, Шон Пен, Виктория Бекъм са сред известните, които следват примера на Кание. В предишни интервюта Бекъм казва, че се чувства длъжна на модната индустрия, където моделите са с вечно сериозни лица и не се усмихват. Стюарт пък смята, че при една нарочна усмивка за снимка от папараците веднага ще получи хейт от своите фенове, че позира.
 
Естествено, една от най-нормалните причини е че звездите едва ли биха издържали да се усмихват за всяка снимка. Накрая може да им се схване лицето и да не могат и нормална физиономия да покажат. А и едва ли биха си признали, че е много по-готино да изглеждаш недостъпен, като не се усмихваш, отколкото да се хилиш на всички и да изглеждаш приятелски настроен - тогава няма да си интересен за папараците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: усмивкаКание Уест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
leftist преди 7 години
Егати *** негро. Тоя *** да ходи да бере банани....baboon
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото се е виждал в огледалото и знае какво представлява. По същата логика Стиви Уондър само се хилеше.
10
0
 
11
 
! Отговори
прозаично преди 7 години
от кардашиянската сапунка ще да е
9
0
 
14
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Мира не ми дава този въпрос. Ще се хвърля от 1-я етаж.
8
0
 
14
 
! Отговори
честит преди 7 години
какво е опбщото между кение и батките от крайните квартали?не се усмихват, със замръзналата и злобна физиономия се опитват да скрият трудния и енергоемък мисловен процес който протича между ушите им.
7
0
 
7
 
! Отговори
някой преди 7 години
Това уста ли е под носа му?
6
0
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Някой спешно да обясни нас к'во ни друса тая история?
5
0
 
24
 
! Отговори
no name преди 7 години
О Божееее, как културно се обогатих от тази статия! Как съм живяла до сега без да знам този толкова важен въпрос..........Браво Мартин! Браво Иванов!Все такива умопомрачителни четива да пишеш.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно има грозни зъби, затова.
3
0
 
12
 
! Отговори
U.S. Ходжа преди 7 години
"бунтовник", замислен и натъжен чернюга ..... Тоя имам чувството, че скоро ше приеме исляма като сума ти други ***, ше се прекръсти на Ибрахим Ал Джабар или нещо такова, и накрая ше се опаса с бомби на някое масово събиране и ше има Аллах Акбар ....
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то брекзит, футболно падение, жена ***....не му е до смях. Аз се чудя как не се е самоубил още.
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми щото е тeмepут.