Безумните "звездни" претенции в самолета

Лилии от Казабланка, дегустатор на борда... исканията са разнообразни!
30 юни 2016 10:01,
4
Безумните "звездни" претенции в самолета
Снимка: архив Reuters

Летенето в първа класа и привилегиите, които се предлагат на летящите въобще не могат да се сравняват с претенциите, които някои звезди имат при полетите с частни компании и самолети.
 
Когато си знаменитост, летенето на частен самолет си е задължение, чрез което се избягват дългите задръствания или навалицата от фенове. Друг плюс е че могат да развихрят дивите си фантазии или просто да потормозят персонала за кеф.
 
За това свидетелства JetSmarter, приложение за резервации на частни самолети, чрез което са летели много звезди от елита на Холивуд, сред които са Ким Кардашиян, Джейми Фокс, Фърги, Джени Маккарти, Деймънд Джон и Ашли Бенсън.
 
За сумата от 10,000 долара на година компанията предоставя на своите известни клиенти неограничен достъп до нейните самолети. Освен че пази папараците надалеч, частните превозни средства на компанията предлагат и специално обслужване, за което персоналът просто стиска зъби, дори да получи най-глупавите претенции. Ето някои от тях, за които JetSmarter разказва:
 
1. Една от звездите е поискала целият самолет да бъде напълнен с бели лилии от Казабланка.
 
2. Друг клиент е искал всички прозорци да са затворени и покрити със завеси, за да не може да влиза слънчева светлина. Той държи да пътува навсякъде в пълна тъмнина.
 
3. Една от звездите по няколко пъти на седмица лети до различни щати, като ползва самолета, за да ползва целия си арсенал от тоалети с екипа си от стилисти, маникюристи и какви ли не други хора.
 
4. Двойка е наела самолет, без да посочва посока, плащайки близо 7-цифрена сума за 6-часов полет. В крайна сметка кацнали там, от където и излетели. Докарали си световноизвестен готвач на борда, както и един от най-известните оперни певци, за да им пее 1 час.
 
5. Друга знаменитост е искала частен самолет от Ню Йорк Сити до Южна Флорида, защото си забравила смартфона.
 
6. Сред странните молби са и прелетяването на няколко щата, за да се пазарува в конкретен магазин, като по време на полета е трябвало да се слуша само песента Liberace.
 
7. И последната е звезда, която държи по време на нейните полети винаги да летят и дегустатори, които да гарантират, че сервираната храна е подходяща на вид и вкус. Преди това не я пробва дори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плащат 10,000 долара да си викат самолети, а за тях плащат отделно.
2
0
 
3
 
! Отговори
Безхаберник преди 7 години
Това не е усещане Goso. Това са бездарни и неграмотни псевдожурналисти от най-пошлата анти-медия в онлайн.пространството - Грес . бг
1
3
 
16
 
! Отговори
goso преди 7 години
аха...и защо след като:"За сумата от 10,000 долара на година компанията предоставя на своите известни клиенти неограничен достъп"се случва така че:"Двойка е наела самолет, без да посочва посока, плащайки близо 7-цифрена сума за 6-часов полет"нямате ли усещането че пишете безсмислици, да не кажа лъжи