Майкъл Джексън бил влюбен в 12-годишно момиче

Падал си и по Ема Уотсън, имал нейна картонена фигура
17 юли 2016 15:47,
26
Майкъл Джексън бил влюбен в 12-годишно момиче
Снимка: Архив Reuters

Майкъл Джексън е искал да се ожени за 12-годишно момиче и е бил влюбен в малката актриса от филмите за "Хари Потър" Ема Уотсън, съобщиха в. "Сънди експрес" и в. "Дейли мейл", цитирани от БТА.

Това разкри лекарят на покойния Крал на попа Конрад Мъри, чиято книга "This Is It" излиза в продажба във вторник.

Момичето, за което Майкъл Джексън е искал да се ожени, е Хариет - дъщеря на британския актьор Марк Лестър. Хариет била кръщелница на Майкъл Джексън и певецът се влюбил в нея още когато била на пет години. Той споделил с д-р Мъри, че иска да се ожени за Хариет, когато приключи турнето му "This Is It", което той така и не успя да започне.

"Майкъл се влюбил в Хариет още когато тя била на около пет години и докато тя навърши 12, се превърнала за него в идея-фикс. Той искаше да отидем заедно при баща й и да обсъдим планове за брак, докато сме в Лондон за концертите от турнето "This Is It" - твърди д-р Мъри.

Заради крехката възраст на момичето, Майкъл Джексън търсел как може законно да сключи брак с нея. Един от възможните начини бил да намери държава, където това е разрешено.

Лекарят, който след смъртта на Майкъл Джексън от свръхдоза с анестетика пропофол, беше признат за виновен в непредумишлено убийство и лежа две години в затвора, твърди, че певецът е бил влюбен и в 11-годишната Ема Уотсън.

Затова, ако сватбата му с Хариет се окажела невъзможна, той се надявал да се ожени за малката актриса. В дома си в Лос Анджелис, той държал нейна картонена фигура в естествен размер.

Семейството на Хариет не е подозирало нищо за увлечението на Майкъл Джексън, а и певецът се е държал съвсем почтено с момичето.

Майкъл Джексън енергично отричаше слуховете, че харесва малки деца, или че им посяга. Той обаче плати милиони долари като компенсация на семейства на малки момчета, които заведоха дела за сексуални посегателства, докато са му гостували в ранчото "Невърленд" в Калифорния. Делото за педофилия срещу певеца през 2005 г. не успя да докаже нищо.

Майкъл Джексън почина през 2009 г. Неговият албум "Thriller" е най-продаваният за всички времена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да го прости, човекът беше душевно болен ( имаше дисморфофобия), с несполучливи пластични операции.Отделно си беше певец.Не обичах да го гледам. Не си мисля за педофили.Само слушам музикатаКлипчетата не са и скандални
12
5
 
3
 
! Отговори
dmx преди 7 години
Абе, хора, вие не разбирате ли, че Майкъл Джексън е бил под някаква форма педофил? Не знам дали е изнасилвал деца, може и да не е. Но педофилия - със сигурност. Достатъчно факти излизат. Ето тази история с 12 годишната Ема Уотсън. Абсолютно педофилска история.
11
2
 
9
 
! Отговори
Kim преди 7 години
Василия Пейчева, четете по- достоверни източници когато правите заключения в статиите си! Само едно семейство е получило пари от Майкъл, това на Чандлър, през 1993, когато заведено дело няма, а нещата се решават извънсъдебно! А точно делата от 2005 доказаха невинността на Майкъл, по всички обвинения! Само това умеете българските медии, да разпространявате клеветите по адрес на Майкъл, писани и казани от алчни хиени! А сега и цитирате простотиите от книгата на неговият убиец, Мъри! А истината?!
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееее,айде спрете се де! Оставете го чоека на мира поне след смъртта му! Хиени
9
4
 
8
 
! Отговори
14 преди 7 години
след като получават огромна сума пари от него и си купуват апартамент в NY, бащата едва не пребива сина си в скандал, който така и си остава загадка за полицията....
8
3
 
18
 
! Отговори
лъжи! преди 7 години
Това е Америка -там всеки може да скалъпи срещу някого история като от Холивуд и да я продаде на медиите срещу голям хонорар . Никой не се интересува клевета ли е или истина. Така са правили с Майкъл алчни за парите му хора. Четете книгата на на канадския разследващ журналист Ян Халпърин "Истината за MJ"/2009 - най -обективната книга за съдебните процеси срещу Майкъл и за последните месеци от живота му ,която съм чела. . Там става ясно точно как момчето което първо обвини Майкъл в посегателство (Дж. Чандлър )е било принудено от баща си да говори лъжи и как, години след като получават огро
7
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееей нема такива ***... дори след смъртта му, не го оставят на мира...
6
6
 
25
 
! Отговори
До коментар 1 преди 7 години
Видно е , че ти си крал на простотията и невежеството ... ах и на безизвестността ! Жалък товар на планетата ни !! Майкъл бе велик творец оставил съществена и значима следа след себе си .Изисква се интелект и душевност за да оцениш такъв талант ! Единствената следа оставена след теб ще е в тоалетната .... Апела ми е : подскачай си на чалгата и замълчи ...
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да чуем още "факти" за Джаксън от убиеца му...
4
8
 
66
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Небивалиците написани за Майкъл Джаксън успяха да накарат разни наивни хорица да повярват в това че той е педофил. Накрая на делата нищо не беше доказано а като капак децата започнаха едно по едно да разказват, че алчните им родители са скалъпвали измислените истории за да му откраднат милиони. Почивай в мир, Майкъл!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или да бяха дошли у нас и да се самоопределят като роми, никви ядове после - кеф им обикновен кекс, кеф им aнaли (летописи да правят де). Ама не знам дали и за двамата младоженци щеше да е кеф.
2
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да беше изчакал една година, в Испания 13 години е легалната вързраст, могъл е да се ожени за нея в Испания.
1
44
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам къв крал е- на поп музиката, на дрогата или на педофилията..,