Емилия дари с щерка Коко Динев, Яна пък дари Петко със син

Две звездни бебета проплакаха в първия ден на седмицата
Обновена: 4 окт 2016 09:37 | 4 окт 2016 09:30, Александър Попов
22
Емилия дари с щерка Коко Динев, Яна пък дари Петко със син
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия дари с дъщеричка своя спътник в живота - бизнесмена Коко Динев. Момичето ще носи името Мира.

"Благодарим на Господ, че ни даде и това щастие - да си имаме и дъщеричка - на име Мира. Само едно благодаря не е достатъчно за целия екип на д-р Алън Начев, който за втори път ни подари нов живот. Благодаря и на всички близки и приятели, които ни поздравиха за щастливото събитие! С голямо нетърпение те дочакахме и много те ОБИЧАМЕ, Слънчице!", написа във Facebook щастливата майка.

Емилия и Коко имат и син - Иван, който е кръстен на бащата на Коко.

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов и съпругата му Елена Паришева бяха сред първите, които поздравиха Емилия и Коко за щастливото събитие.

"Да станеш майка веднъж е достойно! Но да направиш избора да станеш майка и втори път е велико! Да Ви е честита втората рожба! Най-красивата целувка от Бога е да Ви даде щастие като това - мъжка и женска рожба! Бъдете здрави! Нека малката Мира напълни дома Ви с мир и много щастие, да стъпва гордо в живота си и да е щастлива съдбата й! Честито!", написа Ивелин Попов.

Още едно звездно бебе проплака вчера. Професионалната танцьорка Яна роди трети син на бизнесмена Петко Димитров и втори за семейството им. Двамата родители са решили да му дадат името Ян. Яна и Петко се радват на още един мъжкар в семейството - Доменик.

Петко и Яна се срещнаха през 2013 г., когато участваха като двойка в Dancing Stars. Още същата година сключиха и брак на пищно тържество в столичен ресторант в Панчарево.

Петко има и още един син - Виктор, който е от брака му с Мария Игнатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
9
 
! Отговори
мама преди 7 години
ами да ни уведомяват - да, като сме се докарали до там, че всяка българска с трето дете да я пиша "оказа се плодовита"... и едва ли не е срамно. Аз предпочитам новини за родени деца, отколкото за изхвърлени на ***, за нагли бежанци или крадливи политици. Децата са дар божи. да са им честити, пък вие си плюйте - щом това ви носи гордост и се чувствате по - добре. Аз им желая щастие и още деца
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мамо, и като са се родили, защо трябва да се пише в новините? Да не би това да се прави за всяко дете? Или тези са с привилегии до живот!
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мамаДа да деца на мафиоти, който ще се имат за нещо повече от другите и не ми се мисли колко ще са нагли и самонадеяни като пораснат.
11
15
 
17
 
! Отговори
мама преди 7 години
от 12 коментара - нито един поздрав?! Станали сме още по - лоши и злобни. Родили са се хубави български деца, не от ци**ни, не такива дето ще ги хвърлят на ***. Народе!!! Да са им живи и здрави, да ги радват и те да се гордеят с тях. И още дечица да си родят
10
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3 пъти подминах тази статия и накрая влязох само за да им тегля една на тия. Какво сте ми сложили на 1-ва страница, на шапката на новините тази проста селска певачка с 50 пластични операции и 5 кила грим и този дебел оял се чичо, изглеждащ като че ли току-що е заклал прасето на двора? Това пример за какво е? За истинската любов, може би? Или е някакъв пиар за двойката? Що за новина изобщо и за КОГО, по-точно? Какви са тия и с какво са значими?
9
1
 
36
 
! Отговори
Обективно преди 7 години
Хм, дарила го била... По-скоро му го е родила на бартер срещу скъпи коли, дрехи и бижута.
8
0
 
30
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Голямо даряване голямо чудо настанало.
7
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквито и да са поне ще си обичат децата и ще се грижат добре за тях, няма да ги изхвърлят зад блока.
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е щом това са ни "звездите" и еталона за подражание...
5
1
 
16
 
! Отговори
Люта чушка едно преди 7 години
а цуцка чачева кого дари със син ?
4
0
 
25
 
! Отговори
Читател преди 7 години
Динев и Емилия ги знам, Попето и Паришева и тях, ама тез последните нещо ми убягваха. Благодаря на днес.бг, че ме информира за тяхното съществуване!
3
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новина от съвместния живот на кебапчия и треторазрядна певица. Ком е нужно това?
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оффф и аз искам дете от Коко, вижте колко е симпатичен само.
1
1
 
46
 
! Отговори
вече щастлиФ преди 7 години
Тази новина осмисли деня ми!!!