Емигрантски дуел във "Фермата" тази неделя

Надя от САЩ предизвика Мария от Испания в битката за оцеляване
14 окт 2016 09:30, Александър Попов
6
Емигрантски дуел във "Фермата" тази неделя
Надя и Мария се усамотиха преди битката. Снимка: Фермата

Тенденцията известни и неизвестни да се предизвикват на дуел във "Фермата" остава на заден план тази седмица.

В неделя една срещу друга застават две българки, живеещи в чужбина – Надежда от Сиатъл и Мария от Палма де Майорка.

В емигрантския дуел сили ще премерят две млади жени, които са прекарали по-голяма част от живота си в чужбина, но се чувстват силно свързани с родината си. След участието си във "Фермата" Мария дори смята да се върне да живее в България.

Решението да предизвика на дуел една от най-силните физически жени в шоуто Надежда обясни така: "Чувствам се силна, затова си избрах силен противник. Готова съм да покажа от какво съм направена, доста съм силна. Не ми е още време да се връщам в Сиатъл. На арената ще късам месо до кокал", надъха се тя.

Двете имат 24 часа да се подготвят за дуела в пълно усамотение.

Повечето участници смятат, че в дуела ще победи Надежда, въпреки че Мария изглежда по-добре подготвена физически.

Междувременно дамите направиха възстановка на древен тракийски ритуал по мачкане на грозде за вино с боси крака. Една от седмичните им задачи е да си направят домашно вино, което да сложат на трапезата. След като плеймейтката Ася успя да изчепка десетки килограми черно грозде, манекенката Деси първа изяви желание да се включи в мачкането на гроздето. Въпреки огромното количество пчели, които кръжаха около съда с гроздето тя влезе смело с боси крака, а след нея в ритуала се включи и Силвия, която призна, че е много по-трудно отколкото изглежда.

"Изобщо не е лесно да мачкащ грозде – все едно правих упражнения за крака и дупе", коментира Силвия.

Фермерът на седмицата Стоян пък изглеждаше най-доволен от гледката и заключи, че "няма да има второ такова вино, мачкано от такива красиви женски крака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
15
 
! Отговори
Зрител преди 7 години
Няма ли кой да каже на двамата лилипути, че са изключително дразнещи с непрекъснатите крещящи коментари по време на дуелите. Всички ние виждаме на екраните какво става. Това не радио за да ми кажеш , че Гери се е качила, паднала и т.н. С непрекъснатото мелене на екрана и повтаряне: "Драги зрители, каква драма, каква драма...... не става по-интересно-само дразни!
4
2
 
7
 
! Отговори
saki преди 7 години
Няма по подъл, страхлив, подлизурко, мишка от бай Викинга. Толкова време живее в западна северна страна, а е събирателен образ, за най гадните и кофти черти на бългаския Бай ***.
3
1
 
3
 
! Отговори
относно Ф(сп)ермата преди 7 години
Накажи npocтотията с мълчание !
2
0
 
3
 
! Отговори
ined преди 7 години
do 1: Двата опосума всяко шоу успяват да го докарат до жалко зрелище.Иначе ясно защо предизвиква най-силната - за се кеш-аутне финно, а ако се контузи "без да иска" ще трябва да и плащат и допълнително обезщетение продуцентите.
1
3
 
9
 
! Отговори
teo преди 7 години
ИВАН И АНДРЕЙ ПАК ИЗМАНИПУЛИРАХА ЗРИТЕЛИТЕ - ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ДУЕЛ ХОРА ИМАЛИ 24 ЧАСА ЗА ПОДГОТОВКА, Т.Е. ОТ ЧЕТВЪРТЪК ДО НЕДЕЛЯ, ЗАЩО ПРОМЕНЯТЕ КАЛЕНДАРА??? ЯВНО ПАК ПОСТИГНАХА СБЛЪСЪК ХОРАТА ДА СИ МИСЛЯТ , ЧЕ 24 ЧАСА Е ОТ ЧЕТВЪРТЪК ДО НЕДЕЛЯ. СТИГА МАНИПУЛАЦИИ НА ЗРИТЕЛИТЕ!!!