Кайли Дженър не вярвала, че някой иска да я целуне

Риалити звездата обяснява защо си е увеличила устните
Обновена: 16 окт 2016 11:57 | 16 окт 2016 11:40, Теодора Драгоева
8
Кайли Дженър не вярвала, че някой иска да я целуне
Снимка: complex.com

Кайли Дженър засне нова секси фотосесия за списание Complex. Най-малката сестра от клана Кардашян коментира защо се е решила да се подложи на операция за уголемяване на устните на толкова ранна възраст.

Мис Дженър се подлага на операцията през 2014 г., когато е едва 17-годишна, но тогава тя отрече. Днес спокойно коментира темата.

Кайли споделя, че е имала много ниско самочувствие заради тънките си устни и е смятала, че няма да има момче, което да иска да я целуне.

"Чувствах се много несигурна в себе си. Имах едно гадже в гимназията, което ми каза, че се целувам много добре предвид факта, че устните ми са толкова тънки. Беше много груб коментар. От този момент нататък просто чувствах, че всички момчета се вторачват в устните ми. Имах чувството, че никой няма да иска да ме целуне", споделя звездата.

Горещата брюнетка разкрива детайли и от връзката си с 26-годишния рапър Тайга: "Първата година, когато започнахме да излизаме, всички около нас искаха да ни разделят, защото смятаха, че не сме един за друг. Но ние наистина се обичаме. Искаме да сме заедно нонстоп и никога не се караме".

Кайли споделя, че е приятелка с майката на сина на Тайга – Блек Чайна, която пък в момента очаква бебе от нейния брат Робърт Кардашян.

"Никога не съм се карала с нея в социалните медии, както се твърдеше в началото. Ние често се чуваме по телефона и се приемаме за едно семейство".

Вижте снимките на Кайли за списанието в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vseki zaslujava da bude shtastliv i ako ne se chustva dobre v kojata si ili ne haresva neshto u sebe si ima pulnoto pravo da se promeni po kakuvto nachin e dobre za nego i nikoi nqma pravo da sudi drugiq bez da znae kak se chuvstva
7
2
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Тези от Кардашян колко са?! Сега разбирам, че и брат имат.... Направо цяла държава могат да си основат....
6
2
 
9
 
! Отговори
11 преди 7 години
Мдааа, някои жени си слагат втора слива на лицето.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пример за интеграция ПРИ ***.
4
5
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
срамните
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои устни си е увеличила?...
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми като си толкова загубена, че да се комплексираш от думите на пубер... При нея не е толкова зле, но има глупави жени предполагам комплексирани по същия нелеп начин, които стават в пъти по-зле. Луди хора..
1
6
 
14
 
! Отговори
Тъй преди 7 години
Уста-клозет