Съквартирантите без топла вода, чаршафи, печка...

Звездите във VIP Brother останаха голи като пушки
27 окт 2016 10:37, Александър Попов
20
Съквартирантите без топла вода, чаршафи, печка...
Кадър: Нова тв

Актьорът Христо Живков стана причина съквартирантите във VIP Brother да останат без всякакви удобства. Той отказа да участва в мисията "Сериал", която винаги е била един от акцентите в шоуто.

Живков не промени решението си въпреки молбите на всички останали и промените в сценария, които Големият брат беше склонен да направи, а причините за отказа му бяха много, но най-вече връзката, която има в момента и евентуалната негативна реакцията на неговата любима. В крайна сметка мисията бе обявена за неуспешна.

Последваха наистина неочаквани санкции, които ще направят живота на звездите кошмарен. Те са най-тежките, които Къщата е виждала за цялата си история.

Бяха отнети всички завивки, възглавници и чаршафи, цялата домакинска посуда и разкрасителни уреди. Освен това Къщата остана без топла вода, а електрозахранването към хладилника и електрическите уреди беше преустановено. Съквартирантите повече няма да имат достъп до склада, басейна, фитнеса и пианото, а алкохолът и цигарите на територията на Къщата вече ще са само спомен.

Емануела пък реши да изпуши скрита цигара, за да накаже още вечно нападащите я съквартиранти. След размяна на остри реплики с групата на "интелектуалците", Еми изпълни заканата си, а последствията бяха повече от пагубни – холът и дворът останаха и без мебелите си. Така на участниците им остава да опитат живот в полеви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: VIP BrotherХристо Живков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
в преди 7 години
До АнонименНе е заради "кариерата". Снима се в масовката на българо-чужбински продукции. Просто бабишкерницата, с която живее е много ревнива.
16
1
 
6
 
! Отговори
Христо Артисто преди 7 години
Еб...и "артиста"- какви роля да ти търсим ***. Елхичка, ротавирус или...Няма "приятелка" с евентуална негативна реакция.Има "приятел" с негативна реакция, а в тези среди да обърнеш резбата е престъпление.И като се наредиха артист,певица,водещ, водеща...Амбриажи...
15
1
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
Mnogo vajnoShte go premestia v drugia krachol
14
2
 
11
 
! Отговори
М преди 7 години
Единствените хора в тази къща, които могат да се нарекат випове са Вальо, Христо и Миглена. Другото е пълнеж от психично неуравновесени що годе популярни от телевизията муцуни.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според "топ" водещия - ники кънчев, биг брадър е най-великото предаване в историята на телевизията ...........може би на Нова телевизия.
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшна драма.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после един истински мъж да сложи на място цялото пошло предаване, гаврещо се с личния живот и вътрешен мир на участниците. Браво Христо. Нека тази кикимора или по точно к...а Е. те цуне от зад.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй като не гледам въпросното шоу, но ми стана любопитна мисията"Сериал", ще ми разясни ли някой в какво точно се състои?
9
4
 
23
 
! Отговори
НЯКОЙ 2 преди 7 години
Чудя се още ли има някой в България, който да гледа това просташко, пошло, воайорско предаване? По-голяма безвкусица в телевизията от тези предавания няма. Пълно падение за пореден път на НОВА ТВ. Какви ВИП-ове са това? Ако това са ВИП-ове, да пази Господ България от такива! Та нима стотиците хиляди лева не можеше да се вложат в нещо стойностно? Трябва със закон да се забранят такива просташки предавания.
8
2
 
29
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Кога ще вземат лиценза на Нова телевизия заради Брадърите? Това е гавра с българите. На какво учи това предаване? Как се оформят скандали, нетърпимост, войаорство въобще за малко пари са готови свинщина да направят, но така става като няма контрол!
7
1
 
26
 
! Отговори
някой преди 7 години
До ГоранНе се знае какъв договор е сключил.Може да има някакви условия в него, за които не знаем.Голяма работа - това не са ВИП-ове, а най-обикновени мърлячи.Заради едното шоу продуцентите и сценаристите се престараха и стигат до неприемливи граници и действия.Цялото това предаване е пошло, елементарно и примитивно.А проваленият сериал е върхът на простотията - сякаш се разиграва сценка в селско читалище.Тъй ли не могат да измислят едно смислено и на ниво представление?
6
1
 
13
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
За обща култура. Да видя падението виповско, а и не само неговото.
5
2
 
26
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Браво, ама що дириш в предаване като Vip brother? :-)
4
0
 
19
 
! Отговори
1 преди 7 години
Бе кво ни занимавате с тия ?
3
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво на христо. момчето си знае цената . заради пиячката на лигльовците,наречени "звезди" няма да си плюе на кариерата. обидно е да го принизяват до емануела. никой нормален човек не би слезнал от нивото си !
2
0
 
32
 
! Отговори
Gun преди 7 години
На кого му пука за тези" vipove "?
1
24
 
21
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво на Христо! Не падна на ничие ниво!