Яката дупара на Гери-Никол ще вдига революция

Певицата ще участва в продължението на "Революция X"
28 сеп 2017 22:25, Екип на Tialoto.bg
16
Яката дупара на Гери-Никол ще вдига революция
Източник: Facebook

Популярността на Гери-Никол е напът да ѝ докара роля и в телевизионен сериал. Тя ще участва в снимките на "Революция X", продължението на "Революция Z".

Певицата ще се включи в групата на Иван Тишев (Боби), Мона Гочева (Мира) и Иван Иванов (Фипо). За участието на поп старлетката в продукцията загатнаха самите продуценти, които разкриха в социалните мрежи, че героинята на Джулия Бочева (Ани) ще бъде сменена от друга, "готина и луда" певица, пише "Монитор".

Как ще се впише Гери-Никол в любимата на тийнейджърите бунтарска банда, проходила от сериала на bTV, се очаква да разберем догодина.

Снимките към филма стартираха по-рано този месец край Лозенец, а сред останалите звезди, които ще се завърнат и на големия екран, са Силвия Петкова, Диляна Попова, Георги Кадурин и Стефка Янорова.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Гери-НиколРеволюция X
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
41
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сериалът не беше нищо особено - факт. Но най-хубавите ми моменти съм изживял, заради именно този сериал. Отприщи се любовта ми към музиката, създадох си такива незабравими моменти и в същото време съм се справял с трудни за тогавашната ми възраст "катарзиси", благодарение на "Революция Z". Жалко, че след почти 4 години се завръщат по този начин. В липсващи от оригиналния състав и с този...продукт на комерса и деградацията, по-известен под името Гери-Никол...
4
44
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та бунтарите срещу какво и за какво се бунтуват? Ако ще да е да си показват анатомията, тоя бунт по света отдавна е минал
3
50
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карикатура.
2
49
 
12
 
! Отговори
.... преди 6 години
Едно голямо недоразумение,което се е взело много на сериозно с глас-виещ като си сирена,тяло-нищо особено,интелект=0. За съжаление по-трагичното е,че е един от моделите за подражание на децата. Като видя деца в групичка сияещи и с възторг слушащи и пеещи нейните песни ми става лошо..
1
51
 
22
 
! Отговори
Прав ли съм!?!???? преди 6 години
В това дете има нещо неистинско,нещо фалшиво.Уж красавица,а всъщност няма лице,няма харизма,няма душа.Медиен продукт-еднодневка.Дупари много,но те не пеят а ги ползват за друго.Такива чувства буди у мен това същество-не привлича а отблъсква някак.Не знам?Дали съм прав?