Ален Делон: Повръща ми се от сегашната епоха!

Актьорът тъгува за Мирей Дарк и загубените приятели
11 яну 2018 20:45,
56
Ален Делон: Повръща ми се от сегашната епоха!
Снимка: Rеuters

"Животът не ми носи кой знае какво - твърди Ален Делон във връзка с 60-годишнината от началото на филмовата си кариера пред сп. "Мари мач", съобщава Франс прес. - Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!

Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!"

В интервюто, озаглавено: Аз, Делон: интервюто на живота му" 82-годишният актьор, цитиран от БТА, разказва за кариерата, за трудните отношения със семейството си, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил: "Почти всички починаха!"

Френският идол особено тъгува за загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век. А за мястото на жените в настоящия си живот, споделя, че още не е открил партньорка:

"Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям актьор, голям пич! Беше и хубавец, мъж с много чар и въздействие върху жените. Последният мохикан преди епохата на третополовите рептили.
52
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на мен, и не го крия, което вбесява корветки-марионетки и дс-откачалки-***.Като Ален Делон друг няма да се роди. ВЕЛИК!Не забравяйте, че потомък на руски емигранти.
51
5
 
33
 
! Отговори
Балон преди 6 години
Напълно го разбирам,по същия начин се чувствам
50
3
 
28
 
! Отговори
fff преди 6 години
голям актьор. Гледайте филма Зоро , в които играе. Стахотен.
49
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че нали вие дъртитее е създадохте тази епоха. Нали вие градихте света през последните 100 години ??? Отвращавате се от себе си.
48
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напълно разбирам отвращението на човека като знам франсетата какви нещастници са ама ако дойде в Ганьовстан направо ще му изгорят бушоните.
47
4
 
2
 
! Отговори
42 преди 6 години
Каква Русия халюцинираш кончита? Надявам се не жиеееш в нито една от тези държави. Пред народите на тези страни си просто едно безродствено хермафродитно плазмодийче. Fecale omane, както казват съседите.
46
5
 
2
 
! Отговори
11 преди 6 години
До От чужбинаДобре де - кат не ти голят анализатора, що го тикаш да са сайдисва? Нещо ти лопа чутурата ли?
45
3
 
52
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
До БългаринПо точно не може да се каже. Кратко и ясно. Ален Делон е цяла епоха.
44
72
 
7
 
! Отговори
Мачу Пичо преди 6 години
Тоя па кой е? Леле само бабички и старци пишат тука. Аре бегайте да легате.
43
7
 
78
 
! Отговори
Минало незабравимо преди 6 години
Европа... преди много години. Имаше истински мъже, истински жени. Човешките ценности като доблест, чест, достойнство значеха много!
42
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех Ален-Ален, напълно споделям мнението ти за днешният свят но не съм съгласен че всичко е пари защото ако беше така то с пари можеше да решиш всичко .......амане е така.Всеки гледа да щипне някой лев и ако може нищо да не свърши.Чест, достойнство...........са само празни приказки а беъ такива неща всичко става БЕЗМИСЛЕНО.Ненавиждам човеците и знам че рано или късно ще има "Видов ден" за тези бокл*уци.
41
51
 
8
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Гнусотията е навсякъде особенно в пиана русия..скапана държав ас минус раждаемост и уникално висока корупция!!!!България 16 република на русия е в същото положение за разлика от Румъния!!!!!в съседна Сърбия любимка на Москва положението е......русмобългарско-мафия и смъртност!!!
40
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, тъжно е , че сме много, които мислим като Ален. И го виждаме, обаче продължаваме в зададените коловози да тъпчим по алеята на живота. И не само в България, и в Европа хората не са коне с капаци..поне тези над 30-35. Обаче не се събуждаме, простотията ни залива, ние се давим в нея опитвайки се да плуваме. Няма плуване приятели, не се плува в тази помия. Дано се събуди света и възпитаме нови хора, за които усмивката и добротата ще са повече от финикийските знаци....
39
5
 
61
 
! Отговори
даааа преди 6 години
Свят, в който всичко се върти и подчинява на интересите на третополови и всякакви покварени създания наистина е отвращаващ.
38
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Ален Делон, Ах този син балон, както пееше Кирчо Маричков.балон е цялата тази порочна система на банковият капитализъм и изобщо на капитала! и тя ще се самоунищожи!
37
5
 
67
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Велик Французин и Мъж, последният Европеец...
36
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По тоя случай ще си пусна някой стар филм с Ален Делон.
35
7
 
17
 
! Отговори
коста преди 6 години
"Мари мач"- хахахах, няма такова списание!
34
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пич си беше и такъв остана.