Пипа, Хари... Прогноза за кръстник на бебето на Уилям и Кейт

Меган Маркъл също е сред потенциалните избраници
24 апр 2018 20:00, Петя Славова
3
Пипа, Хари... Прогноза за кръстник на бебето на Уилям и Кейт
Снимка: БТА

На 23 април, когато Великобритания почита своя светец-покровител Свети Георги, на бял свят се появи третото дете на принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин. Щастливите родители позираха за кратко с новородения си син пред събралите си представители на медиите и поклонници, преди да напуснат болницата

"Сейнт Мери" и да се приберат у дома с най-новото попълнение в кралското семейство. Кога обаче ще бъде следващата публична поява на малкия принц? Отговор на този въпрос дава кралският коментатор Джеймс Брукс, цитиран от в. "Дейли експрес" и БТА.

Според Брукс най-вероятно следващата поява пред публика на малкия принц, който е пети поред наследник на британския престол, ще бъде на кръщенето му.

Още по темата

Коментаторът напомня, че по-големите брат и сестра на кралското бебе - принц Джордж и принцеса Шарлот, бяха кръстени съответно на третия и втория месец след раждането им.

Джеймс Брукс се съмнява, че третото отроче на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин ще се появи на предстоящата сватба на принц Хари и Меган Маркъл на 19 май.

"Това ще бъде големият ден за Хари и Меган и нищо не трябва да отклонява вниманието от тях, за което се очаква да получат подкрепа от Уилям и Кейт. В този смисъл едва ли бебето ще попадне в сватбения фокус", отбелязва Брукс.

Предвид очакванията следващата поява пред публика на малкия принц да бъде на кръщенето му, букмейкърите вече приемат залози на кого ще се падне честта да въведе бебето в лоното на Англиканската църква.

Сред потенциалните кръстници се спряга името на бъдещата кралска булка Меган Маркъл. Избраницата на принц Хари обаче не е сред фаворитите. Коефициентът тя да стане кръстница е 14 към едно.

Съдейки по приеманите от букмейкърите залози, честта най-вероятно ще се падне на бившата детегледачка на принцовете Уилям и Хари Тиги Лег-Бърк. Коефициентът за нея е 2/1.

Със залог 3/1 следващата най-вероятна кръстница е Лора Лопес, родена Паркър-Боулс - дъщерята на херцогинята на Корнуол Камила от първия й брак и доведена дъщеря на втория й съпруг, престолонаследника принц Чарлз.
Букмейкърите предлагат коефициент 10/1 за принц Хари и брата и сестрата на херцогинята на Кембридж - Джеймс Мидълтън и Пипа Мидълтън.

"Историята най-вероятно ще се повтори за трети път и принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин ще предпочетат най-близките си хора като принц Хари и Пипа Мидълтън за кръстници на третото им дете", казва Джесика Бридж от букмейкърска къща "Ладброукс".
Сред потенциалните кандидати за отговорната роля букмейкърите приемат залози и за семейните приятели Дейвид Джардин-Патерсън (5/1) и Хю ван Кутсем, както и за бившата частна секретарка на Кейт, Ребека Пристли (6/1).

Коефициентът за принцесите Биатрис и Юджини е 7/1.

Кръстниците на принц Джордж - първородния син на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин бяха седем - Оливър Бейкър, Емилия Джардин-Патерсън, граф Гроувнър, Джейми Лаудър-Пинкъртън, Джулия Самюъл, Уилям ван Кутсем и Зара Тиндъл - единствената представителка на кралското семейство, припомня изданието.
Принцеса Шарлот беше кръстена от петима души - Лора Фелоус (братовчедка на принц Уилям), Адам Мидълтън (братовчед на херцогинята на Кембридж Катрин) и семейните приятели Томас ван Страубензее, Софи Картър и Джеймс Мийд.

Междувременно измежду многобройните поздравления, получени от херцога и херцогинята на Кембридж по случай раждането на третото им дете, в. "Дейли експрес" откроява това на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.

"Барак и аз с вълнение приветстваме херцога и херцогинята на Кембридж за най-новото попълнение в семейството. Надяваме се скоро да го видим на пижамено парти в двореца Кенсингтън. За случая ще си облека пеньоара", написа в Туитър Мишел Обама.

Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 г. По време на частната вечеря в двореца Кенсингтън бившият президент на САЩ и съпругата му имаха възможността да се срещнат с малкия принц Джордж по пантофи и халат. Впоследствие Барак Обама сподели, че е останал очарован от срещата с първородния син на херцога и херцогинята на Кембридж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
11 преди 5 години
И закво ни занимавате с тез пaцули?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва журналистите да са му кръстници като най-достойни.
1
5
 
3
 
! Отговори
Пипа Хари!???????? преди 5 години
Щом има деца, очевидно и пипане е имало! Оставете случващота се в спалните на хората!!!