IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Последно: Стандартът "Стара планина" няма да се променя


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

33
курти
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 2
то и месото е подправка у тия салами по стандарта
отговор Сигнализирай
32
Дрът комсомолець
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Саламджийският отрасъл не е създаден за да ни храни с месо, а за да си върти далаверите със сланините,рогата и копитата и да ни продава колбасарските си продукти в които при евентуална проверка винаги да изпъква следа от животно .....
отговор Сигнализирай
31
V
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
"... преди да си хапнеш, разчитайки че ще е като едно време, отвори един Гугъл и виж за какво става на лаф."Тото, препоръката беше за друг но не трябваше и аз да я изпълня. Тази вечер си купих от любимия ми шпек "бургас" на фирма /няма да казвам коя/, едно по едно проверих Е-тата в Гугъл докато хапвах и престанах да ям. Най гадно ми беше като прочетох за Е120 -"Има червен цвят. Получава се от насекоми. Използва се рядко. Препоръчва се избягване на консумацията му." Вече ще чета всички Е-та...
отговор Сигнализирай
30
Хенри
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
От както го има стандарта, само от него взимаме, но е факт, че ВИНАГИ в каймата и в карначетата има хрущяли. Явно е толкова истинско, че направо с хрущяла го слагат...(?) Вчера от карначетата на Бони голямо плюене падна на подобни хапки. (Което ако изключим, карначетата им са супер вкусни).
отговор Сигнализирай
29
предпоследно
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Последно?! Ама сигурно ли е, че е за последно, или е последно само засега?
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
"Месопреработвателите категорично са отказали да финансират лаборатория за изследване на количеството на соята в месните продукти по стандарта Стара планина"---Интересно защо ли? ....
отговор Сигнализирай
27
бай Цеко
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 6
А бе нямам лаборатория в къщи,как да разбера,и на вкус ще го оправят с някъкви подправки,ако ги хванат ще си платят глобата и пак ще продължат...Явно цената ще избие глобата...по на там вие се сещате...същото качество ,двойно по скъпо.
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
2, ми не чети статията. Според мен ако има нещо добро, което е направено от това правителство е именно този стандарт/и като цяло затягането на контрола/
отговор Сигнализирай
25
тото
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
прав си, ама само за млякото. Наскоро си купих една кофичка кисело мляко само за тест, на втория ден започна да "надува капачката" както си беше едно време, а не да ми седи половин година в хладилника и пак да става за ядене
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Да ти кажа не съм съгласен.Но има напредък не в стара планина а в обикновенния салам.Не че правя реклама обаче на Тандем има един салам дето рядко се намира както едно време само на показния магазин казва се средна гора и е точно както си беше едно време най-обикновенния салам на вкус.само дето цената му не е като едно време,но се преглъща.
отговор Сигнализирай
Новини