IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Истинският козунак с не повече от 6 съставки, не е под 20 лв. за кг


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

50
1
преди 2 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Ама яжте си ги бе, и козунаците по 20 лв. килото, и агнешкото по 30....
отговор Сигнализирай
49
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Даринчо да си ги яде сам нези козунаци! Ще си ги носи в къщи!
отговор Сигнализирай
48
До 55
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Таня,ти да не си пекарка?
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Аааа,не така!Я да видим:брашно-1 кг.-1,50 лв.6 яйца-3 лв.,1/2 л.мляко-2 лева,200 гр.захар-0,50 лв.Още 1 лв.за стафиди,ванилия,мая.Общо -8 лв.за два козунака.Ако си ги направиш сам.Да си ядат сами тези по 20 лв.парчето,щом са посипани със златен прах.
отговор Сигнализирай
46
Таня
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 22
Чета ви коментарите и се чудя. Само да ви кажа, че истински, качествен козунак за под 60лв за килограм не съществува. Високия клас е в рейндж 80-100лв за кг. Представете си какво ядете за 20лв. Уважавайте се и не си купувайте евтинии.
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Жена ми прави козунак в кухненската бъркачка, става горе долу същия като тоя дето го продават. Допълнителната стъпка е изтеглянето.
отговор Сигнализирай
44
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Колко е реалната цена на връзка лапад? Щото, една баба спекулантка ми искаше левче!
отговор Сигнализирай
43
ХАХАХАХА
преди 2 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Кажи кое е т'ва специално скъпо брашно, да знаем и потребителите. С повече протеин ли, защото специално за козунака е по-добре да е с по-малко протеин. И какви умения!? За козунак нужните умения са елементарни, това не е като да опъваш нудъли на ръка. Да не говорим, че всичко е автоматизирано и почти цялата работа я вършат машините, от замесването до изпичането. Баба ти със специални брашна, тайни съставки и скъпи технологии ли е правела козунака?
отговор Сигнализирай
42
Ж
преди 2 години
Харесвам 22 Не харесвам 0
Я па тоя! Ние щото не знаем как и от какво се прави козунак!
отговор Сигнализирай
41
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 7
Апропо, козунака е копие на италианското Panettone. Ядът го обикновено за коледа. Как и по каква причина сме го свързали ние е великден, не е ясно. В другите религии и католически и православни на този ден няма такъв.
отговор Сигнализирай
Новини