3-те зодии, които имат силна любов с Рибите

Родените под този знак са най-големите мечтатели
17
3-те зодии, които имат силна любов с Рибите
Снимка: Reuters

Родените под знака на зодия Риби са най-големите мечтатели. Те са чувствителни, не спират да търсят себе си, по-често се вслушват в собствените си желания, отколкото в тези на другите. С кои три зодии могат да имат гореща любовна връзка, вижте в следващите редове.

Риби и Телец

Телецът въплъщава изкуството на любовта, нежността и чувствеността. Знакът на Риби е кулминацията на сексуална среща – оргазъм. Двата знака имат способността да се „изгубят“ един в друг, да направят мечтите си реалност и да се задоволят взаимно.

Когато става въпрос за секс, Телецът може лесно да се озове в коловоз, ако партньорът му не е достатъчно сексуален. От друга страна Рибите се изгубват в сексуалните преживявания. Тъй като те са с емоционална природа ще дарят с много любов половинката си.

Въпреки че може да се разминават в ценностите си, това, което споделят е несравнимо – любовта. Проблем в една такава двойка може да произлезе от невъзможността на Телеца да прояви разбиране по отношение на това как да прекарват заедно времето си.

В началото на взаимоотношенията си ще се радват на едни и същи неща, но партньорът Риби може да се отегчи много бързо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само глу-пакът се ръководи в живота си от зодии. Всеки човек е индивидуален, носи своята днк, култура и семейно възпитание. Виждам мерзавци и готини хора от всякакви зодии.
14
5
 
15
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
До ГoшуТочно така - въпрос на подход. Жените Риби са огледало за мъжа. Това е причината голяма част от мъжете да не ги одобряват, обвинявайки ги в меркантилност и всички земни грехове. Рибите не са жени за слабаци.
13
0
 
10
 
! Отговори
месара преди 5 години
нямат умора звездите, не спират да говорят
12
1
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Според мен, въобще не му пука на телето коя зодия е жената. Важното е да му харесва, и да има кво а секлати69690
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена риби е дрънкало като жена дева.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошу сигурно има предвид Цвета Караянчева.
9
10
 
14
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
От всички зодии, жените Риби най ми допадат и ми харесват. Отгоре на всичко не знам как става така, ама винаги са много красиви. А характера им е направо чуден - всички са мълчаливки и добри слушатели.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва за телците и рибите си е вярно но със забележката,че рибите обичат винаги нещо да ги вълнува,да има неква драма,тревога дори,понякога дебилитетът на телецът е в състояние да ги разплаче а той не е виновен горкият просто си е едно обикновено говедце което обича да си хапва,да спи да се наслаждава на дребните но изпълнени с комфорт и лукс неща от живота.И тука вече рибата не издържа щото тя иска приключения при тва драматични и разнообразни.Понякога и опасни или банални.Важното е да ги има.
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм имал общо с нея? Баща и ми създава проблеми. Аз Плюнката не мога си хвърля върху нея. Въобще не ми харесва аз жена си имам. Тя нещо и нея се опитва да я тормози. Обижда нещо децата ми и чашата преля. Явно е болна и баща и се чуди на кой мъж да я пробута.Тяне не не става. Крещи като луда, когато не и изнася и му се обажда на него. И той прави ядове и мизериите. Риба много е чепата. Аз с нея не се занимавам тя е много досадна. Досажда постоянно. *** жена нагла и нахална.
6
3
 
8
 
! Отговори
GG преди 5 години
Хахаха споко пич ще си намериш друга
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ти се подиграва, като ди прати по пощата кашони с вали да ядеш, а тя пируват по заведения с твоите пари. Да ти каже с това си поведение колко си жалък. Как всичко е за нея, а за теб кашон с вафли. Просто като чуеш жена риба си обръщаш гърба и все едно не си чул. Ти идея си нямаш колко долни животни са това. Колко подли и лицемерни са. В тях няма нищо човешко. Всичко е злоба, завист и алчност.
4
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ти съблече рибата от гърба и последната ти риза. И ще изпита лично задоволство от това. Свършиш ли парите и отношението към теб приключва. И тя отива при друг с пари. За какво ти е подобно тъпо и долно животно!? Да те тормози ден и нощ. Да ти казва тя колко е прекрасна, а ти как не струваш и да се увеси на врът ти като воденичен камък с условия. Нямаш нужда от това и от такава жена. Това е напаст божия. Жалка картинка.
3
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рибата е лига. За какво ти я да я издържа да търпи лигавиците. И ако е и из ся да си имаш имане диване с баща и. Лигава, лигво. Вечно да ти вменва, че си и длъжен с пари, имоти коли и че всичко е за нея и че съвет се върти около нея. Да мълчиш за да и дадеш изява на нея, защото разбираш ли трябва да изложи пред маса хора жалкото си съществуване всеки ден. И ти да и правиш метани всеки ден за да се чувате тя пълноценна. Ти ще се уморил още на първия месец. На първата година ще си грохнал старец.
2
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
подли мерзавци. само като разбереш че е риба махай се от нея. те са февруари март. в противен случай си навлича неприятности с нея и само ядове.
1
5
 
19
 
! Отговори
странната зодия преди 5 години
Всичко това се отнася за Риба Шаран!Попаднеш ли,обаче,на Риба Акула,нещата стават непредсказуеми,и почти винаги губещи!За това се изнасяй на максимална без да се обръщаш!Това ти е шанса,друг нямаш!