И най-умните жени са от следните зодии...

Те въздействат най-много на мъжете
8 сеп 2020 22:51, Екип на Tialoto.bg
30
И най-умните жени са от следните зодии...
Снимка: Pixabay

Няма какво да се лъжем. Физическата красота е важна, но на мъжете им „спира дъха“ при срещата с умни и уверени жени.

Когато става дума за астрология имаме класация и в тази насока. От кои зодии са най-умните жени?

Овен

Отличават се с проницателност. Като тийнейджърки се опитват да завоюват доверието и да получат монопола в отношенията със своите връстници. Отдава им се с лекота. Жените, родени под този знак, достатъчно леко и просто поемат лидерската позиция, и това им харесва.

Никак не се интересуват, че това бие по мъжкото самолюбие. Те са издръжливи и имат висок жизнен потенциал. Могат да се заемат с трудни задачи, дори когато това са типично мъжки дела.

Единственият недостатък на дамите Овен е тяхната наивност, независимо от факта, че са агресивни към останалите, когато се сблъскат с лъжа или несправедливост, изпадат в ступор.

Но не мислете, че не реагират, когато се окопитят – могат да извършат чудеса. Те са уверени и никога не могат да бъдат сломени под ударите на общественото мнение.

Представители на кои други зодии са най-въздействащите за мъжете жени, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 


30
Още от Ако щете - вярвайте
16 начина да покажете обич към половинката си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 1 седмица
Относно Айнщайн: той е замесен в кражба на идеи не само от жена му, която е била математичка, а и от мъже колеги, Бозе и др. Пак ще питам пишещите тук, завършели ли сте някакво образование? Риторичен въпрос :), важното е да имате самочувствие :).
24
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 1 седмица
Относно квотите в университетите: всеки кандидатствал в България знае, че при нас има квоти (без военните) за еднакво количество приети момчета и момичета, от много отдавна (преди демокрацията) и това е направено защото мъжете имат по-нисък приемен бал. Навремето дори няколко лузери жени съдеха университетите затова, тъй като беше сектиско спрямо жените с нисък бал, но по-висок от минималния за мъже. Като жена с максимален бал при приемане ми е все едно дали по лошите кандидати са мъже или жени.
23
0
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 1 седмица
Тук някои искат жените хиляди години да ги отглеждат, и то докато са живи като пеленачета, но забележете - в същото време те да бъдели учени и да измисляли еди-кое си? Я се пробвайте поне един месец с криви дечурлига и купища чинии и да ви питам тогава? То при това неспирно слугинстване жените пак имат изобщо някакъв мозък! Изключително са елементарни тези мъже, които не виждат повече от носа си, кой знае коя ли ги храни.......
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ъъъъ жени-овен и интелект?!?! Точно тук направихте генерална грешка :D :D :D Крайно елементарни, егоцентрични, интриганти и психически нестабилни. За тотално неприложимият им и лишен от логика инат няма да споменавам...Козирозите са зубъри, комплексари и скъперници,които с години могат да висят на шията на някого и да му троват живота. Могат и 3 висши да имат, но самостоятелно мислене - никога. Природно са интелигентни, обичат книгите, но не могат да разсъждават сами. Страхливи и мързеливи също.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Умът търсете при Меркурий - дева и близнаци, а мъдростта - при Юпитер - стрелец и риби.
Поне според астрологията.
Иначе тукашните "***" си пишат само глупости - или свои съчинения, или зле преведени чужди повърхностни статии.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На времето по комунизма имаше квоти за селянчета с лошо образование и РАБФАК. сега има квоти за жени в университетите за специалностите, изискващи най - много интелект. Това е вярно. Има и квотти във фирмите за подобни позиции, но всички съжаляват, е са взели жена на такава позиция и ако е на договор, в момента, в който и изтече договора, не го подновяват. Има ли смисъл да се обсъжда тази тема повече? Никой няма желание да обижда момичетата, а обсъждането само до това води...
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тезата, че Айнщайн е откраднал теориите си от жена си е абсолютна феминистка измислица. По същото време изникнаха още 50 подобни твърдения, но на практика нито едно не е реално. Има умни жени, но дори статистиката показва, че по най - високите нива на интелигентността стоят САМО мъже(както и по най ниските). За съжаление, статистиката толкова раздразни феминистките, че те я отрекоха. Сега остава и да запонат да обясняватъ за кръглата земя...
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Затова ли пуснаха квоти да се приемат и жени в някой спецялности в западните университети. Всичко беше мъже в роботика, квантовамеханика и т.н и феминиските се развикаха че не било честно. Сега има квота че трябва да има и жени задължително нищо че те влизат с успех 3,50 а мъжете с 6,00
Жените от едно време са използвали други методи за оцеляване а не ум.
17
1
 
7
 
! Отговори
Офца&коза преди 1 седмица
Не зависи от зодията, а от това дали могат да паркират на заден за по-малко от минута.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 15

Ти защо не спиш, бе?
15
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жените не може да бъдете по-умни от нас, мъжете.............може само да бъдете по-хитри...............това е много различно!!!
14
0
 
8
 
! Отговори
До Умната! преди 1 седмица
Напротив, аз харесвам умните жени...............мисля, че и аз съм умен!!!
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 1

Чувство за хумор и флирт, да, но тук говорим за ум.
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ?1?

Умен пък мъж, дето освен да помпа мускули с амфети и да се увесва вериги от клозетни казанчета, смята че е ЕнтЕлегентен щом свири с гуми на купената на старо трошка
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 9

Да не вземем да изброяваме, че има жени и че някои велики умове са лежали на гърба на жени, които са били умни колкото, че и повече от тях. Да започнем с Айнщайн-
Комплексираните мъже са повече от комплексираните мъже. А мъжете и се продават професионално доста повече от жените. Ако мъжете бяха жени щеше да има доста повече продаващи се за едната кариера и топло местенце жрици.
10
4
 
15
 
! Отговори
Ели преди 1 седмица
Умните хора, независимо от пола им, са голяма рядкост. Това, че е имало гений мъж не значи, че пишещите тук създания от същия пол не са кръгли нули.
9
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Умни жени няма много има комплексирани, които се мерят пспр8яно с мъжете и доказват невъзможното. Били равни ама нямали мускули :) Хахаха
Най големите умове в истороята на света са Мъже, най големите спортисти са Мъже, инженери, художници, готвачи и какво ли не.
Жени време е да раждате деца и това е. Другото е смешно и жалко. То е просто природа, която Неможе да заличите с празни думи.
8
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Умен мъж няма как да е щастлив с плиткоумна жена.
7
15
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 седмица
Аз харесвам единствено зодия костенурка. Събличаш жената, слагаш я под малката масичка и надървен я почваш отзад. Като се опита да се измъкне си подава главата и ти с дървен черпак я посрещаш докато се наниже до дъно на шпека. Ум да ти зайде.
6
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жена Овен най-умната... Като мъж Дева най-верен...