Кои зодии остават приятели с бившите си?

Поддържането на приятелство с бившите не е никак лесно
7
Кои зодии остават приятели с бившите си?
Снимка: istock

Раздялата, приключването на връзка е труден период, който не всеки понася лесно. Има обаче някои зодии, които успяват да запазят добрите си отношения с бившите. Остават приятели с тях и не скъсват връзката си по различни причини.

За много хора приятелството с човек, с когото са имали връзка, е немислимо. Раните, които остават след раздялата са непреодолими и могат да оставят дълбоки белези. Не и за тези три зодии, които не само успяват да се преборят с болката, когато самите те са били зарязани, но и съумяват да запазят добрия тон с бившите си, когато самите те са решили да си тръгнат.

Факторите, които могат да ви накарат да останете в добри отношения с бившите си, са много и различни. Сред тях са децата (ако има такива), хубавите преживявания, спомените, историята на запознанството, общите приятели и познати. Понякога е наистина трудно да скъсаш с миналия си живот и да изградиш изцяло нов. Ето защо тези зодии предпочитат да оставят вратичката към миналото отворена, не за да се връщат към него, а за да запазят добрите отношения в името на всичко хубаво, което им се е случило в миналото с любимия, вече бивш партньор.

Това са зодиакални знаци, които наблягат много на връзките си и държат на любовта. По този начин те се привързват към партньорите си и държат на това те да са щастливи и да са добре, дори когато вече не са заедно.

Поддържането на приятелство с бившите не е никак лесно, но на тези три зодии им се удава перфектно. Ето кои са те.

Близнаци

Близнаците са въздушен знак, който трудно задържа вниманието си към партньори, които спират да го интересуват. Въпреки това, той не иска да се разделят с лоши чувства и прави всичко възможно приятелството да остане налице. Справедливи са като личности. Не се държат надменно с бившите си и никога не тръшват вратата зад гърба си завинаги. Умеят да управляват емоциите си. Винаги осъзнават, че има смисъл от това да поддържат добри отношения с предишните си партньори, защото не харесват вкуса на горчилката от провалените връзки в устата си.

Тяхната изключително комуникативна природа ги затруднява да общуват с едни и същи хора за продължителен период от време, ако тези хора са спрели да ги вълнуват по един или друг начин. Те предпочитат просто да ги „преместят“ в графата „приятели“ и да продължат напред. Никога не гледат с омраза към бившия си. Вместо това гледат на него като на човек, с когото могат да си побъбрят за хубавите моменти от миналото.

Близнаците са нетърпеливи и непостоянни. Ето защо от това зависи колко дълго ще продължи интересът им към приятелството с бившите. Ако човекът отсреща не откликва положително на техните опити, Близнаците в даден момент преустановяват всякаква връзка с този човек, просто защото продължаването напред е в тяхната природа. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
ТризначкитеотПерник преди 4 седмици
Стават семейни приятели с баджанака и бившата, с екстри.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абе няма равни на близнаците.
2
7
 
4
 
! Отговори
Марияна Иванова преди 4 седмици
Близнаците са много добри любовници. Винаги мили и внимателни.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Знам един "Близнак", който наистина е постигнал нещо доста странно. Почти на 50 г. е, вече женен, но продължава да ходи на гости на своя бивша "голяма любов" отпреди 25-27 години, която също е семейна. Ходеше й на гости на имения ден и по времето преди той да се ожени, а тя беше вече омъжена. И двамата са интелигентни хора и всички около тях знаят за някогашната им връзка.