Таро прогноза за октомври за всяка зодия

Ето какво ви очаква
29 сеп 2022 11:56, Михаела Лазарова
3
Таро прогноза за октомври за всяка зодия
Снимка: Istock

Новият месец октомври ще бъде вълнуващ. Таро картата за месеца е Висша жрица. През този период ще бъде важно да обърнем внимание на интуицията и вътрешния си глас. Не бива да бързаме в нищо! Ако бъдем търпеливи и достатъчно наблюдателни може да очакваме добри дарове. Таро картите ни съветват да сме благодарни и за малките хубави неща в живота ни.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в следващите редове.

Овен

Карта: Вселената

Това е една от най-могъщите таро карти. Ето защо родените под знака на зодията има за какво да се радват. Скъпи Овни, имате голям шанс да излезете от цикличния кръг и да преобърнете живота си на 180 градуса. Това е карта на големи и съдбоносни промени, които може да очаквате през октомври. Направете правилния избор и пристъпете към новото. Няма да е лесно и ще изисква известно усилие, но това ще ви помогне да се движите напред и нагоре. Може да очаквате и някои съдбоносни срещи.

Телец

Карта: Асо пентакли

Телци, през новия месец ще се чувствате повече от добре. Вашата таро карта символизира стабилност, спокойствие и плодородие. Но това не означава, че ще получите дарове просто така. От вас ще се изисква да сте дейни, активни, да създадете една основа за понататъшно развитие. Октомври е благоприятен период за започване на спортна активност, обновяване на дома.

Близнаци

Карта: Кралица чаши

Вашата таро карта показва, че ви очаква приятен на емоции и лек месец. Октомври ще ви даде много възможности да блеснете, да бъдете забелязани и усилията ви да бъдат оценени. Добри възможности няма да липсват. Възможно е близки до вас хора да имат нужда от помощта ви. Дори и да откликнете, не забравяйте и за собствените си нужди. Картите таро ви съветват да не разкривате всичките си планове и идеи.

Рак

Карта: Рицар пентакли

Скъпи Раци, очаква ви период, който ще бъде изключително благоприятен за вас и за разрешаване на финансови проблеми, ако имате такива. Време е за „жътва“ за онези от вас, които са работили усилено върху това да развиват себе си, които са били активни в работен план. Може да се гордеете със себе си и успехите си. Действате постепенно, последователно, бъдете постоянни и занапред. Дори и да имате някои страхове, не им се поддавайте, защото те ще са неоснователни. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Падна ми се Г.ЕРБ отново на власт.