Хит в прическите: Бежово шампанско

Тенденция за зимата
6 яну 2023 21:37, Ивета Иванова
3
Хит в прическите: Бежово шампанско
Снимка: Pixabay/cento4ka

 Новата година е тук, а с нея идва и нова тенденция в прическите.

Все още е зима, сега е сезонът на шампанското, празниците, бенгалския огън.
 
За да сме в тон с всичко това и да изглеждаме бляскави и в настроение, можем да боядисаме косата си в цвят бежово шампанско, пишат от "Pop Sugar".
 
Става дума за по-студен тон на русото (не прекалено наситено или жълто, а по-скоро бледорусо), съчетано със златисти отблясъци.
 
Този цвят придобива истинска популярност сега и е идеален за старт на новата 2023 година. С него ще се чувствате освежени и като звезди.
 
Най-хубавото е, че той отива на всички типове кожа и всички цветове на очите, казва колористът Швон Пъркинс.
 
Освен това, цветът бежово шампанско добавя светлина и блясък, имайки предвид, че през зимата модерни са основно тъмните цветове. Но и не е толкова светъл, че да не става за зимата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямам фалшиви истории.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С баба ми се смяха на тази случка с певицата. При пенсионирането му подариха нещо. Дълги години беше работил с язва. Накрая получи алергия от варта. Но като не го болеше си пееше някакви танга от 30-те години.
1
2
 
0
 
! Отговори
скоро попаднах преди 1 година
На такъв цвят вино от Сухиндол. Понеже е с лоша капачка е изветряло. Понеже е старо, Муската има лек привкус на сяра. Напомня ми детството с виното на дядо.Той беше хубав мъж. Не можеш да предположиш че бил мазач 50 г. Започнал на банята в Ягода. После фасадите в Центъра. 50г най-трудни задачи. Силози, цистерни за бира, за вода. Искали го депутат в профсъюзите на Червенков. Той отказал. На банкетите певицата му сядала в скута. Журналистките все него търсели за репортажи. Пазя си вратовръзка.