Заев: Проруски бизнесмени плащат за агресивни протести!

Младите били подстрекавани да нападат полицейски служители
16 юли 2018 21:10,
152
Заев: Проруски бизнесмени плащат за агресивни протести!
Снимка: Reuters, архив

В интервю за BuzzFeed News министър-председателят на Македония Зоран Заев обвини проруски бизнесмени в опит да попречат на страната да се присъедини към НАТО, като плащат за организирането на насилствени протести, отбелязва скопското електронно издание "Независен", предава "Фокус".

Още по темата

Страни, близки с Русия, са платили хиляди долари, за да предизвикват насилие в Македония с цел осуетяване на интеграцията ѝ в Алианса, подчерта Заев.

Част от тях са отпускани на медии, а друга – за насърчаване на младите хора да протестират пред парламента в Скопие и да нападат полицейски служители. Това е очевидно, категоричен бе Заев.

Македонският премиер отказа да поясни кой стои зад финансирането, отбелязвайки единствено, че разследването е в ход. Съгласно думите му, властите са разбрали за схемата след разпити на участници в протестите, проведени миналия месец в Скопие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
14
 
5
 
! Отговори
Пиринска Македония преди 5 години
Според истекла информация от Штабот на НАТО Алиансата во Солун на Балканот има од поодамна зацртан план со кодовото име ,, Златен Диаманд ,,.Врвни банкери од Швайцария предупредуваат бизнисмени да не инвестират во северните делове на Гърция и во южните на Бугария поради можни сотреси и поместуване на граници.На Балканот ке никнат две нови држави Тракия и Македония.Штом има две албански држави зошто да нема и две македонски -велат воени аналитичари
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 66Определено вакумът между твоите уши е твърде голям! Сори.
63
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Путин е зад всичко! Македония, Украйна, Сърбия, Сирия, Виетнам, Ирак, Либия, ПСВ, ВСВ все Путин"Не е Путин, обаче за всичко изброено от теб, все има замесени руснаци.
62
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ех този Путин какви дълги ръце извади чак Тръмп издигна и избра за президент. Абе ти мало-умен ли си?"Едни имат дълги ръце, други имат късо мозъче. И по ширина и по дължина и по дълбочина, все е късо.То като водиш информационна война, като пуснеш пропаганда по медиите да променя общественото мнение, като платиш на хора да хакнат електронния вот, много е лесно. А такива като теб си мислят, че с ръце Путин вдига някой и го слага някъде. Все едно вдига парче хляб. Все едно премества кукла.
61
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е зад всичко! Македония, Украйна, Сърбия, Сирия, Виетнам, Ирак, Либия, ПСВ, ВСВ все Путин размъти водата, краварите и капиталистите дето продават оръжие нямат нищо общо.
60
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОРЕДНИЯТ ДЕМОКРАТИЧЕН КИЛИКАНДЗЕР
59
13
 
19
 
! Отговори
Щерев преди 5 години
Тоя заев е *** гадина скоро ще намаже въжето
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 60Ех този Путин какви дълги ръце извади чак Тръмп издигна и избра за президент. Абе ти мало-умен ли си?
57
6
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Bolt ThrowerАз га съм слушал Bolt Thrower, ти си питал: "Бате, това дето стърчи пред мен какво е". Е, сега разбра, какво е, това е моят "-"
56
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се сетите! От години се знае, че се плаща на *** да бъдат сопа в ръцете на руснаците. Така беше и в Гърция при протестите. Така е било и няколко пъти в България. Така беше и в Унгария. После го доказаха и за протестите на "сепаратистите" в Испания. Така избраха и президента Тръмп. Така плащаха пари и за да водят информационни кампании с които да обясняват на конете с капаци наречени англичани, че едва ли не ЕС е вреден и така се роди Брекзит.
55
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден Ципрас, днес Заев. Другия месец сигурно и Лукашенко вече няма да иска да е авер на кремълското джyдже
54
2
 
6
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 5 години
До 51Защото тези земи не са български затова.Освен това ние загубихме и трите войни , а на победен и паднал никой нищо не дава. На тези бежанци нека да им помогне Македония , нали от 1991 е самостоятелна държава и може да повдигне въпроса за бежанците.
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До славянин: ти не си славянин, а варяго-татарски мелеz. И не се бъркай в работите на народи които не разбираш.
52
17
 
12
 
! Отговори
Bolt Thrower преди 5 години
България трябва да подкрепя Заев, който е за сближаване на Македония с България. Освен това иска да я направи цивилизована страна.Истинските патриоти тук ще гласуват с "+"Русофилите-*** ще гласуват с "-"
51
11
 
15
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
*** off NATO... fick of Zajko
50
1
 
12
 
! Отговори
Кукушани бежанци преди 5 години
Защо България е вперила поглед и сочи с пръст само към Вардарска Македония, а дума не обелва за прогонените от гърците с огън и куршуми македонски бежанци от Егейска Македония , на които гърците насила ни отнеха имотите и къщите и смениха топонимите на села , градове , реки , планини , с гръцки топоними ? Защо България не повдигне въпроса пред Европа и Света ? Досега от 1913 год. нито едно българско правителство не е повдигнало този въпрос !
49
5
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Днес ми се обади човек от КГБ да ме заплашва. Иска да излизам на протести срещу НАТО, предлага ми доживотно неограничено количество банички от руската фурна, заплашва ме за да приема.Помощ, дайте ми спешно охрана и нова самоличност. Кълна се ако ми дадете пари и пари ще съм ви верен слуга!!!!!
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо ни занимавате с поредния *** ние у нас си ги имаме достатъчно и се видя до къде я докарахме
47
6
 
5
 
! Отговори
ДСК за Изуеф преди 5 години
Изуеф да се изуе и да почне да шепти да мое Шъптър суджуклия да му направи пасивен преглед на сите полипи, хЕрмолаоиди и проЗтътътъне се ли усещате че той така ни ославя нас. че ние в неговия мозък сме проруските биснесмени и главно Бойко, Цецко и тоя оня.Изуеф се готви за нова Балканска тепаняЧернияКачен оф да му напраи едно ДСК = Държавен Суджук Клецурник
46
3
 
11
 
! Отговори
Туше преди 5 години
Един *** от село Муртино ще ми определя какъв е Александър Велики Македонски от град Пела !!!