Концертът на Здравко Чолич падна, няма интерес

Връщат парите на закупилите билети след 1 юли
18 юни 2015 11:52, Александър Попов
26
Концертът на Здравко Чолич падна, няма интерес
Снимка: Loud Concerts

Концертът на една от сръбските легенди на юго музиката - Здравко Чолич, няма да се състои, съобщиха организаторите от Loud Concerts. Чолич трябваше да пее пред българската публика на 5 декември в зала "Арена Армеец", като това щеше да бъде неговата първа голяма изява у нас.

Интересът към събитието обаче е твърде малък и организаторите го отмениха.

"Истинските фенове на Чола, които вече са закупили билети за концерта, ще имат възможност да ги върнат и да получат обратно паричната им себестойност. Това ще се случва на всички каси на Eventim, от които има закупени билети, от 1 юли до 1 септември", допълват организаторите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Здравко Чолич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер задръстените сте и нямате никаква местна музикална култура - вечно припадате по английската и американската чалгия. Здравко Чолич няма нищо общо с чалгата - това не ви е Руси Русев!
17
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не съм го чувал.
16
1
 
18
 
! Отговори
густо майна преди 8 години
До циникаПич, ти си мега чалгар само ще ти кажа. И отдалеч лъхаш на турбо селянин, потури и чесън. Пънк слушаха само селяните от Съединение и Горни Воден, в града се слушаше всичко - метъл, хард рок, арт рок, ню уейв, та даже диско и италиански хитове като Матиа Базар, Ерос Рамацоти. А това че си селянин с комплекси и искаш да се изкараш гражданин си е твой проблем.
15
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е тоя?! Чак и за арена да е додрапал, брееееййй?!?!
14
22
 
3
 
! Отговори
циника преди 8 години
16-ия коментар също развеселява. Много добре помня ранните ми тийн години от 80-те и наистина сръбското се слушаше от селяни, докато метъл и хард рок, хипи и др. такива въшливи влечения имаха току що урбанизираните и разбира се недостатъчно цивилизовани бивши селяни. та те последните си мислеха, че е яко да слушат метъл щото е на английски и нищо не разбират:))) Истинските граждани слушахме пънк, ню уейв и др. подобни характерни за истинската градска среда стилове:)))
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахаааа...."щели да получат паричната себестойност". Това сред грамотните хора, означава, че ще получат равностойността на разходите за печат на парите (банкнотите и монетите), които са дали на касата - демек почти нищо!
12
9
 
2
 
! Отговори
циника преди 8 години
Отдолу някакви типични чалгари - един дърт Фашист и един сополанко Дежо се надпреварват кой по-голяма чалга слуша. И двамата са убедени, че не са чалгари... хахохохохо
11
18
 
19
 
! Отговори
70-ти набор преди 8 години
Който твърди, че тоя селянин Чолич не пее чалга, значи не е наред с мозъка. ЧИСТА, 100% ЧАЛГА си пее. Навремето си спомням че по парковете само барабите го свиреха с китари. А те слушаха само сръбско и гръцко, понеже тогава още нашенска чалга нямаше, освен хисарския поп, да, сега се сещам те и него слушаха. Останалите, дето бяхме по модерни и западняшки настроени слушахме Моторхед, Веном, Джудас, пък който не харесваше метъл слушаше диско, но си беше признак на селяния да слушаш сръбско и гръцко
10
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧОЛИЧ НЕ ПЕЕ ЧАЛГА. ТОЙ ПЕЕ СРЪБСКА ЕСТРАДА ПРИМЕСЕНА С ФОЛКЛОРНИ МОТИВИ. НО ТОВА ЧАЛГАЖИИТЕ НЯМА КАК ДА ГО РАЗБЕРАТ. ВИЖ АКО БЯХА КУ.ВИТЕ ОТ ПЛАНЕТА И ОНЗИ АЗИС ОТ ТРЕТИЯТ ПОЛ ЩЯХА ДА СЕ ИЗБИЯТ ДА КУПУВАТ БИЛЕТИ.
9
11
 
23
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Тези които пишат,че Здравко Чолич пее чалга нещо не са в ред.Коя от песните на Чолич е чалга,кючек или маане както някой казват нито една ,това си е славянска естрада с много съдържателни текстове.Ако имате предвид"*** сбогом"текста е "кто би бил с тобом"кой би ходил с теб.Но явно някой са имат за много умни и не признават българската и славянска естрада и не че разбират какво се пее а просто да отидат на концерт и да крещят дори и не слушат какво се пее.
8
4
 
15
 
! Отговори
до младежа Дежо преди 8 години
Ама и ти брат яко боза слушаш... Къде- къде по- яки са In Flames, Arch Enemy, Amorphis...
7
31
 
3
 
! Отговори
младежа Дежо преди 8 години
До ФАШИСТБабa ми и дядо ми са същите *** като теб и слушат същите *** песновки като тези дето си изредил. От всичко което си изброил само Rolling Stones и Beatles (до някъде) стават. Всичко останало е *** за едно друго поколение, по-точно за дърти и *** пенсии като теб :))) Сигурно и аз като одъртея ще разправям: "Еееех, какви класики имаше по мое време - Chevelle, Foo Fighters, Hellyeah, Seether, Avenged Sevenfold" - Му-ха-ха-ха-ха
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" Бело дугме" щяха да напълнят "Арена Аремеец". \m/
5
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква невероятна чалгарска драма, другари !
4
13
 
21
 
! Отговори
#3, ти си тъпак! преди 8 години
"прослушах" го певача във Вбокса, тъкмо си е чалгар...
3
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
той не пее чалга бе ***
2
2
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Ужас!
1
11
 
16
 
! Отговори
Светлина в тунела?! преди 8 години
Зарязват чалгата?