Нов секс-портал стартира с амбициозна цел

Социалният проект Seх Well цели промяна в отношението на българина към секса
25 яну 2006 15:52,
Нов секс-портал стартира с амбициозна цел
Део и Лора Караджова са сред номинираните за най-секси БГ двойка. Снимка: Булфото
Най-новият роден секс-портал, www.sexwell.bg стартира официално днес. Сайтът предлага актуална информация и новини, свързани със секс-културата в България и по света. Обособена е и библиотека с образователни статии за успешни секс практики, преодоляване на специфични проблеми и последните новости при секс артикулите.

Консултант на проекта е най-успешният български сексолог д-р Румен Бостанджиев. Той разполага със собствена рубрика – SexWell доктор – в която ще бъдат публикувани отговори на най-задаваните от посетителите въпроси.

Сред другите рубрики в Sexwell.bg са Дуел, Новини и Магазин. На територията на първата всяка седмица мъже и жени едни срещу други ще дискутират онлайн различни теми, а най-оригиналните мнения ще получават еротичен подарък.

Интересни и актуални новини ще бъдат представяни в едноименната рубрика, а в рамките на портала е отворен и най-големият онлайн секс-магазин в България. При поръчка клиентът получава пълна анонимност, като може да използва псевдоним. Единственото, което трябва да посочи е телефон за връзка с куриера.

Сред първите кампании за потребителите на сайта е да определят коя БГ двойка е най-секси. Номинирани в онлайн-анкетата са 24 дуета, като връзките между тях са както романтични, така и творчески и професионални. Гласуването е отворено до 24 февруари 2006 година.

„Идеята за създаването на първия БГ секс портал се роди в отговор на нарастващата необходимост на българина да се информира и да говори за секса по качествено нов начин. Наблюденията ни показват, че все повече хора възприемат секса като ключова предпоставка за пълноценен начин на живот.”, обясни Борис Фурнаджиев, който е най-големият вносител на секс артикули у нас и основател на портала.

Създаването на портала е първата инициатива в рамките на социалния проект Sex Well, който обединява усилията на лекари, специалисти, медии и бизнес за насърчаването на качествено нова секс-култура у нас.

Целта е да бъде провокирана широка и свободна дискусия по темите свързани със секса и те да бъдат извадени извън сферата на „тъмното и срамното”, за да се превърнат в естествена част от съвременния начин на живот на българина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание