Имотният пазар във Варна и региона след коронавируса – онлайн дискусия на Imoti.net

Събитието ще е на 8 юни от 14:15 часа и ще се излъчи на сайта на Imoti.net
Обновена: 4 юни 2020 10:59 | 4 юни 2020 10:48, Анисия Иванова
3
Имотният пазар във Варна и региона след коронавируса – онлайн дискусия на Imoti.net
Снимка: Imoti.net

Въпреки разпространението на COVID-19 водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да търси експертно мнение за развитието на имотния пазар в отделните региони на страната, но под нова форма – чрез онлайн дискусии.

Първата онлайн дискусия е посветена на имотния пазар във Варна и региона и ще се проведе на 8 юни от 14:15 часа на сайта на Imoti.net. Темата на събитието е "Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“, а участие в дискусията ще вземат специалисти от различни сектори.

Изпълнителният директор на агенцията за недвижими имоти „ЕРА България“ Теодора Димитрова ще даде актуални данни за състоянието на имотния пазар в морския град и региона от началото на годината и ще очертае тенденциите до края на 2020 година. 

Председателят на Национална асоциация на строителните предприемачи – Георги Шопов, ще коментира как пандемията се е отразила на строителството, а икономистът Калоян Стайков ще анализира последствията от COVID-19 върху бизнеса с имоти.

Николай Лазаров, началник управление „Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка, ще даде ценни съвети за начините на финансиране на мечтания дом в този момент.

Модератор на онлайн дискусията ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Онлайн дискусията „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“ е част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.  Тази година в специален формат ще се проведе и петото му юбилейно издание.

Церемонията „Годишните награди на Imoti.net” се осъществява с генералното партньорство на Пощенска банка, подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи и ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите са Investor.bg, Градът Медия Груп и Money.bg.
 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
ДЕМОГАФФФ преди 1 месец
То хора не останаха в Територията .
Вие за имоти ще дискутирате.
Измряла риба , теч на фекалй от тръба ,луди с коли по улиците.
Бог да ви пази безделници.....
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гладните брокери изтрещяха от немотия , че чак on-line седянки ще си правят да се надъхват взаимно, как всичко ще се оправи, че цените на имотите само ще растат и отново ще има *** за стригане.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АКО ЕДИН И СЪЩ ИМОТ СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО 13КВ М, 15КВ М, 18КВ М, 23 КВ М В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ И РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ, КАКВИ ИЗВОДИ ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИМ ЗА ПАЗАРА ЗА КОЙТО ЩЕ ДИСКУТИРАТЕ? СПРАВКА- ЕДНОСТАЙНИ ТУХЛЕНИ В РАЙОНА НА ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ, А КОЙ ДАДЕ СТАТУТ НА АПАРТАМЕНТИ В МАЗИ, ГАРАЖИ, ПОЛУСУТЕРЕНИ- СПАЗВА ЛИ СЕ БДС, ИМА ЛИ ЗАКОНИ И КОЙ СЛЕДИ ДАЛИ СЕ СПАЗВАТ!?