Международното летище "Шереметиево" в Москва награди "България Еър" и "Бул Еър"

Националният превозвач бе отличен за пунктуалност и точност при изпълнение на полетите си
Обновена: 21 яну 2022 16:10 | 21 яну 2022 16:08, Красимир Ангелов
5
Международното летище "Шереметиево" в Москва награди "България Еър" и "Бул Еър"

Поредно отличие получи националният превозвач "България Еър". Авиокомпанията бе наградена с приз за пунктуалност и точност при изпълнение на полетите си от от летище Шереметиево, Москва. Това се случи на годишните награди SVO Awards 2021. От страна на "България Еър" престижната награда прие българският представител на авиокомпанията в Москва Иван Иванов.
 
"С голяма чест приех отличието. То е поредното признание за качествения продукт, който авиокомпанията предлага на своите пасажери. Стремежът ни е постоянно да подобряваме продукта си и да отговаряме на високите очаквания на пасажерите. Тази награда показва, че усилията ни се оценяват от пътниците, което е и най-голямото признание, което може да получим", заяви той.
 
Националният превозвач нa България бе отличен за точност при изпълнението на полети по разписание в категорията за авиокомпании, които изпълняват до 500 броя полета на година. По време на церемонията в категориите за най-пуктуални превозвачи в Русия, в Азиатско-Тихоокеанския регион, както и за превозвачи на летище “Шереметиево”, изпълняващи над 500 полета на година, бяха отличени  и други големи авиокомпании.

Получаването на приз от годишните награди на международното москвоско летище е престиж за всяка отличена авиокомпания. Летище “Шереметиево” разполага с най-мощната терминална инфраструктура в страната - пет пътнически терминала с капацитет 80 милиона пътници годишно, най-новите от които са проектирани и построени, като се вземат предвид най-високите 5-звездни стандарти на Skytrax. Модерната инфраструктура на летището, която включва три писти, може да обслужва до 110 милиона пътници годишно.

Авиокомпанията "Бул Еър", която е част от авиационното семейство на Bulgarian Airways Group, част от което е и "България Еър", също беше отличена за пунктуалност при изпълнение на полетите си в категорията за до 500 изпълнени полета годишно. Компанията спечели второ място.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Наградител преди 4 месеца
Хаха, нали на всички е ясно как се дават награди. Това е по-несериозна компания от нискотарифните. Винаги променя часове, даже и дни. Комбинира полети... Смех
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Авиокомпанията бе наградена с приз за пунктуалност и точност. . . . . . . . . . . . Какво значи пунктуалност на български? В тази редакция пълно със секири по български или не български!
2
1
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 4 месеца
Аз не съм съгласен това е измама.... Тази авио компания ме изостави на един 3 януари. Като стигна до мен и каза че няма места но аз имам закупен билет както тези хора след мен 40 човека.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е и?