Индустрията ще представи 15 искания към политиците на българския Давос - Powers Summit

За втора поредна година иновативната платформа ще даде сцена за градивен и оперативен диалог лице в лице между властта, бизнес лидерите, науката и гражданския сектор
15 дек 2022 09:53, Красимир Ангелов
5
Индустрията ще представи 15 искания към политиците на българския Давос - Powers Summit

Остават само няколко дни до събитието, което събира представители на водещите икономически сили в страната заедно с управляващата власт в една платформа - Powers Summit. Първият формат без аналог в България и Европа ще се проведе на 20 декември в зала Джон Атанасов в София Тех Парк.

На Powers Summit ще бъдат представени 15 исканията и приоритети около които бизнесът и индустрията се обединяват. Лидери на парламентарно-представените политически партии в България ще изслушат и отговорят директно дали парламентарната им група ще подкрепи

КОЙ Е НА POWERS SUMMIT?

Тук можете да видите част от политическите лидери и представители на повече от 30 от най-големите организации на индустрията в страната, бизнес лидери и учени.

Като продължение на платформата от 2021г., на Powers Summit политиците не говорят помежду си и един срещу друг, а се свързват в диалог с представителите на бизнеса и техните искания и приоритети. Платформата цели да инвестира колективната интелигентност на страната в създаването на устойчиви решения за бъдещето на България в реално време по водещите теми в диалог с бизнеса, гражданския сектор и науката.

Powers Summit поставя исканията  на бизнеса в светлината както  на медийните прожектори, така  и в очите и ушите на лидерските  екипи на парламентарно представените  партии и правителството.

Основни теми на Powers Summit 2022 са здравеопазване, енергетика, план за възстановяване и устойчивост, предприемачество, устойчиво развитие.

За последна година форматът предлага ексклузивен отворен достъп до посетители. Поради големия интерес най-късно на 16 декември регистрацията за форума ще бъде затворена. Билети все още може да бъдат заявени на сайта на Powers Summit.


5
Още по темата: Powers Summit 2022Powers Summit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации