Renault Talisman заменя Laguna и Latitude

Новият седан от сегмент D ще има премиера след седмица
30 юни 2015 22:25,
4
Renault Talisman заменя Laguna и Latitude
Снимка: Renault

С разработен от нулата модел френският производител Renault ще опита да си върне позициите в D-сегмента на седаните. Автомобилът ще бъде представен в началото на следващата седмица, като според последната информация ще носи името Talisman.

Renault Talisman ще представлява заместник на два настоящи модела - поостарелите Laguna и Latitude. Към момента информацията е ограничена, но се твърди, че при този модел френската марка ще заложи на по-динамичен и емоционален дизайн, който до голяма степен ще бъде заимстван от най-новите й автомобили.

Разпространеното официално видео също не разкрива много за автомобила, но все пак става ясно, че върховият седан на Renault ще демонстрира най-новите технологии, а в интериора му ще бъдат използвани материали като натурални дърво и алуминий. Сред системите очакваме технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела, LED светлини и много други. Платформата най-вероятно ще бъде модулното шаси CMF.

От информацията става ясно също така, че конкурентът на автомобили като Mazda6, Ford Mondeo и VW Passat ще се предлага на всички пазари, на които френската марката е представена. Той ще бъде показан на 6 юли, като се очаква да се появи в шоурумите преди края на тази година. Производството на Renault Talisman ще се осъществява във Франция.

Още за модела вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Ако искаш и гумите и облизвай преди да тръгнеш. Не всеки, тръгнал да си купува кола, търси как да мине по-евтинко. Някой хора предпочитат комфорт, по-добри материали в купето и екстри. И да сравняваш Дачия, в която се влагат стари агрегати от Рено с последните достижения на компанията е изключително смешно. Но явно и ти си на принципа "от моето по-хубаво няма".
2
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 8 години
И аз непременно ще си купя такова, но когато ги направят не с 4 а с 5 завиващи (т.е. 4 + резервната) Ще изчакам дотогава за да видя какви още дивотии могат да се измислят за да измъкнат още някое левче от клиентите си. А за Дачия - поклон до земята! Сносна колица с нелоша возия, всичко необходимо си има и за 9г. както си я карам - само консумативи сменям и то на смешни цени. Крушка за фар 4,5лв. масло филтри 112лв. и т. нт. 165000км. вече... Сутрин като изляза от нас първо я целувам по капака.
1
0
 
2
 
! Отговори
а? преди 8 години
четири завиващи колела? хм.. да завиват, да завиват, колко да завиват...