Rolls-Royce разкри тъмната страна на Wraith и Dawn

Двата автомобила излизат в ограничена серия от 70 бройки
26 апр 2018 13:45, Красимир Ангелов
2
Rolls-Royce разкри тъмната страна на Wraith и Dawn
Снимкa: Rolls-Royce

Британският автомобилен производител Rolls-Royce представи специалната серия Black Badge Adamas, която се състои от 40 купета Wraith и 30 кабриолета Dawn. Двата нови модела олицетворяват тъмната страна на съвременния лукс и изкуството на ръчната работа и естетизират въглеродната структура.

Серията Black Badge Adamas е уникален със своята тъмна статуетка "Духът на екстаз". Тя е напрвена чрез налагането един върху друг на 294 слоя от висококачествени вътлеродни влакна. Този материал се използва в космическото индустрия.

Статуетката е монтирана върху тъмен подиум от титанова сплав. На него има надпис BLACK BADGE ADAMAS и знак за безкрайност.

Rolls-Royce разкри тъмната страна на Wraith и Dawn
Снимкa: Rolls-Royce

Автомобилите от специалната серия са първите Black Badge с двуцветна каросерия. В салона на двете коли има часовник с черни диаманти.

"Звездното небе" на тавана на купето Wraith Adamas има 1340 светлинни елемента, които изобразяват кристалната решетка на диамант.

Клиентът може да избере по свой вкус цвета на "звездното небе" и на салона. Засега компанията не е обявила цената на новите модели.

Още техни снимки вижте в AutoMedia.bg


2
Още по темата: Rolls-Royce
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко че в тези коли ще се возят главно арабели - с нищо незаслужитли парите си.Как беше - хубавите ябълки прасетата ги ядът.
1
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А от ЛАДА обявиха, че ще изгладят ръбовете на нивата още мъничко за 50-та годишнина. УРА!