23-годишна шофьорка блъсна пиян пешеходец

Мъжът се разминал само с охлузни рани по главата
19 окт 2008 12:56,
15
23-годишна шофьорка блъсна пиян пешеходец
Инцидентът станал на кръстовище в плодивското село Труд. Снимка: Булфото

23-годишна жена блъсна пиян пешеходец на кръстовище в плодивското село Труд, съобщиха от пресцентъра на ОДП в Пловдив.

В 20,50 часа в събота лек автомобил „Фолксваген Голф” с водач 23-годишната К. Р. от Пловдив блъснал внезапно излезлия на пътното платно И. А. (на 48 години).

Мъжът, който бил употребил алкохол, е откаран в болница с охлузни рани по главата.

След медицинския преглед пострадалият е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
...служи за смяна на скоростта по време на движение на автомобила, т.е. докато автомобила е в движение предавките се сменят в съответствие-за намаляване на скороста или за увеличаване на скороста. При спряло превозно средство автомобила се оставя на скорост. Ако някой го ползва за други цели не се учудвам от резултатите...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В с.Труд се кара с 50км / ч. Всички бързат да излязат от селото и или да дадат газ към магистралата или към северна България. Кола караща с 50 и шофьор, който внимава има възможност да реагира и да не удари човек. Трябва да се гледа не само пътя, а цялата обстановка - тротоарите ( ако има такива ), за да не ти изскочи някакъв такъв пиян селянин. Колкото по темата за жените шофьори : скоростния лост се използва не по предназначение, само при спряло МПС !!!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Какво ще кажеш за думите-лекар, професор, доцент, адвокат, съдия?! Все професии практикувани и от жени. И м/у другото като става въпрос за доктор от женски род-казваш доктор Петрова например, а не докторка Петрова, защото второто не е правилно.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На вниманието на главния редактор на Днес.БГ: думата "шофьорка" не съществува в книжовния български език.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mejdodrugoto vednuj vidqh negar skior ama drapashe kym nagore po pistata
9
0
 
0
 
! Отговори
HP преди 15 години
Хемингуей бил казал "Пияния и с камбана да го удариш пак ще оцелее". Скоро пак в Пловдив един пиян подметнат от две коли оцеля с охлузни рани
8
0
 
0
 
! Отговори
сссс преди 15 години
жените са много по добри шофиори от мъжете... Мъжете все се правят и все се гонят а жената е отгоеорен шофиор
7
0
 
0
 
! Отговори
куку преди 15 години
Не си прав номер 1.Тези думи може да ги изрече само един комплексар.Мога да ти кажа,че аз имам шофьорска книжка от 10 години и шофирам много добре.Не се хваля,ное така.Мъжете правите много по *** катастрофи от Нас жените.Има и много смотани мъже-шофьори.Това си е до човек и майсторлък,а не до кой от какъв пол е.Не те прави чест това,че си мъж така да се изразяваш.Но,всъщност това показва каква култура имаш.Добре,че момичето се е оттървало от инцидента.А,за онзи пияния пешеходец,дано се удави от алкохол.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е номер 2. Пияните и лудите Господ ги пази! Горката жена, сигурно е преживяла голям стрес. Аз самата карам доста рядко и винаги съм склонна да защитавам позицията на пешеходците, ама в случая жената няма никаква вина. От къде да знае, че някакъв накъркан като *** ще тръгне да излиза на платното. Аз познавах един такав преди години, ама той завърши трагично. Напил се като за световно и легнал да дремне на пътя, ама за лош късмет минала кола... шофьорът го оправдаха напълно. Какво е виновен човекът, освен това е било и посред нощ. Как да знае, че някакъв ще спи на пътя? Та и този случай е подобен. Добре, че е нямало жертви.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Усещам комплексарско поведение, с изключение на 4-ти пост.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТонеФ, ти не си в ред. Само за този ден са станали над 100 леки и 10 тежки ПТпроизшествия. Това, че отразяват точно тази от всичките 120 само за днес, може да ни наведе над мисълта, че става дума за щастлива новина, в която жената-шофьор е внимавала.
3
0
 
0
 
! Отговори
Malkiq преди 15 години
kakto i bebe travestit :) nqma
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A пияните и лудите Господ ги пази
1
0
 
0
 
! Отговори
ТонеФ преди 15 години
Черен скиор и жена шофьор... няма... :D :P