Камион блъсна момче на "зебра" и избяга

15-годишният ученик е със сериозни травми по главата и гърдите, лежи с опасност за живота
19 ное 2008 15:35, Красимир Ангелов
25
Камион блъсна момче на "зебра" и избяга
Снимка: БГНЕС

15-годишен ученик от Кърджали пострада тежко, след като бе блъснат от товарен автомобил, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал на пешеходна пътека в града.

Момчето е с опасност за живота и със сериозни травми по главата и гърдите.

Настанено е в Отделението за интензивно лечение в кърджалийската болница.

Момчето заедно със свой приятел пресичало на пешеходната пътека на ул. "Осми март" в областния център, когато било ударено от товарен автомобил.

Колата не е спряла на мястото на произшествието.
Незабавно били организирани заградителни мероприятия. В Момчилград е открита цистерна, която най-вероятно е ударила ученика.

Колата е била управлявана от 45-годишния С. Г.

Работата на полицията по случая продължава с оглед на изясняването на фактическата обстановка по инцидента и събирането на доказателства.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
vanq преди 15 години
vanka ne se predavai
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Draj se vanka ti moje6
22
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
mainata mu na 6ofiora da sa e.. v ga.a
21
0
 
0
 
! Отговори
SiMona преди 15 години
Drajj se vakooo Obi4ame te .... vsi4ki sme sys tebb mili4yykkk malko ostanaa bori see i 6te izleznehs ot tazi 6ibana bolnicaaa (hug) {}{}{}{}
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
are vanka opravqi se nie sme s tebe b1di silen pls ;(;(;(
19
0
 
0
 
! Отговори
anonimna преди 15 години
kak moje takiva xora da ima v taq d1rjava.deteto nqma nikakva vina..na pe6exodna p1teka p1tnicite vinagi sa s predimstvo.ne samo v pe6exodnata p1teka 6ofiorite sa dl1jni da se saobrazqvat i da vnimavat po p1tq. za da si 6ofior e golqma otgovornos kogato si na p1t o4ite trebva da sa ne 4 za6toto vsi4ko se slu4va na toq jivot.toq elementaren celqk det se misli za nai velik butna mom4eto i bqga i si mi sli 4e vsi4ko 6e e ok i seedno ni6to ne se e slu4ilo i davai da bqgame ne e e taka toi zaslujava ne globa a mn jestoko nakazanie.v taq d1rjava ne samo mladite praqt gre6ki i starite 6ofiori.TAKA 4E KOGATO SI 6OFIOR GLEDAI PO P1TQ I VINAGI PROPUSKAI XORATA PO P1TQ.v taq d1rjava e mnoo zagubena nqma da se opravi v nikav slu4ai....... nemam dumi prosto :( :( :(
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
DraJ se BaHka...VsiChki sme s Teb.. ObiCham Te i mi LipsVash mn0goo ;(;(;(;(;(;(
17
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
dr1j se vanka ;(
16
0
 
0
 
! Отговори
Рази преди 15 години
Аз го познавам(момчето). Той е много отговорен и никога не би пресичал без да внимава! Като има такива шофьори в България.. Бог да ни прости! И мен веднъж така щяха да ме сгазят, но аз се оттървах на косъм! ДРЪЖ СЕ! НИЕ СМЕ С ТЕБ! ;( ;( ;(
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом бяга, най-вероятно е бил почерпен.
14
0
 
0
 
! Отговори
sofia преди 15 години
Няма значение дали е на пешеходна пътека или не.ПЕШЕХОДЕЦЪТ ВИНАГИ! ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ! На пътя трябва да бъдем толерантни един към друг. Дай като се качим на колите да газиме всичко наред. И този не кара на магистрала, а в града, винаги може да се излети някое дете. Децата затова са деца, за да ги закриляме и да се грижим за тях. Само тук, в България не го разбрахме. Дано детето се оправи!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А това се случва в спокоен град като Кърджали.А квартала е един от крайните,макар че това е главната му улица.За София и другите по-големи градове просто не ми се говори.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ся ши му отпорят халката у панделата на отворкото :)
11
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
Да така е ,и какво от това те ще изкарат ,че детето е било пияно или надрусано ,не знаело ,каде се намира!ще кажат ,че избягало от час и за това е виновно,ще обвинят родителите понеже са го пуснали на вън а не го държат заключен в къщи!Такива са 15 годишно дете беше разпиляно във Варна понеже чинно си чакало Автобусчето до къщи ,и понеже скапаната ни свинска "държава" дава и раздава правоспособност на хора с психически проблеми,тя не издава свидетелства за управление тя ги ПРОДАВАНа !всеки *** му издават книжка на всеки ,тези свидетелства се почетат на конвейнер в тази страна!Скапани "ченгета" си правят устите за 20 лв,толкова скапани,че носят памперси вместо униформи!Миков тоя дебилен министър от Комунистическата партия най накрая успя затри още един скъп живот!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ученика е пресичал на пешеходна патека с предимство, шофьорът си е виновен и на всичкото отгоре е един страхливец и лайн*р, вместо да спре и да провери дали детето е добре е избягал като някоя п*тка. !
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Шова ще се случва в бг докато всеки един шофьор не се научи да гледа знаците по пътя и не спазва закона,защото всеки си мисли,че принарушиние на закона може да се утърве с 50 лева.
8
0
 
0
 
! Отговори
измислено е преди 15 години
Защо всеки се чуди какво да се направи, за да се вразумят комплексираните селяци с малки пениси по пътищата? В целия нормален свят лекарството е измислено. ЗАТВОР. Но не после всички вкупом да ревнат и да оплакват човека, че "и той деца и болни родители храни и трябва да му простим". Който е готов съзнателно да убива други деца, не може да бъде помилван зад гърба на своите. Докога, българи, ще бъдете толкова "добри и човечни"?
7
0
 
0
 
! Отговори
Nasko преди 15 години
Ученика е виновен, да. Как така ще пресича той, пък било и на пешеходна пътека....цялата ни държава е такава
6
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
Ученика е Виновен!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямам думи да изразя възмущението си от безумните шофьори по улиците..Аз съм от Троян, днес в града ни е блъснато дете...потресена съм.Няма ден в който да не псувам /с извинение, че съм жена/ ненормалните шофьори, които карат с бесни скорости по улиците...КОГА ЩЕ СПРЕ ТОВА БЕЗУМИЕ...Къде са полицаите, къде е контролът за спазване на ограничението за шофиране в градски условия...Защо богаташите с големите коли и номера с еднакви цифри, които карат като бесни не се спират и не се санкционират...Защото на всички ни е ясно ЗАЩО!!! ДОКОГА?????