7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души

Прибраха за 72 часа заподозрения за жестокото престъпление
22 юли 2011 07:00,
217
7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души
Снимка: Facebook

Седем косъма от убиеца, открити по тялото на 28-годишната Яна Кръстева, са на път да помогнат за разплитането на тежкото убийство на младата жена, пише вестник "Монитор" като цитира криминалисти, запознати с разследването.

Отдел "Убийства" към МВР вече имат заподозрян, който вчера беше оставен в ареста за 72 часа.

Вестникът твърди, че мъжът признал, че е бил с Яна в последните й часове.

Още по темата

"Отидохме да правим секс, затова я съблякох", били единствените му думи пред полицаите.

Експерти от Националния институт по криминалистика и криминология в момента работят по изолирането на ДНК профил от космите и сравняването с този от заподозрения.

Докато съвпаденията не бъдат установени, няма да бъдат съобщавани подробности за извършителя, обясняват разследващите.

По време на аутопсията патоанатомите открили, че по шията и устните на младата жена има следи от насилие.

Според разследващите, цитирани от "Монитор", престъплението е извършено импулсивно без предварително планиране след скандал между убиеца и младата жена.

Тялото на Яна Кръстева беше намерено два дни след концерта на рок легендите „Джудас” и „Уайтснейк” на около 100 метра от езерото с лилиите в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора не плюите по момичето, защото 1. не я познавате, 2. никога не е сигурно, че някой ден, някой от вас или ваш близък няма да е на нейно място! Да, не мислите, че няма риска да ви нападнат посред бял ден? Моя съученичка беше изнасилена на 12 години, на връщане от училище! В 12 и 30 на обяд! Било зима и тя трябвало да мине през един тъмен подлез. За лош късмет заради студа нямало хора... така, че не говорете без да знаете! Момичето може и да е било свястно, но да е имало лош късмет!
180
12
 
6
 
! Отговори
Sendero Luminoso преди 12 години
до 184. Най-вероятно като щерка ти в Лондон дето *** пакистански и негърски вместо български.
179
1
 
9
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
139, тази и други подобни български поговорки показват само колко дълбока е робската психика на българина.
178
4
 
4
 
! Отговори
nelina преди 12 години
182 ti si obektiven BRAVO i az podarjam mnenieto ti 4e kak ina4e 6te prejivqva tazi malkata
177
8
 
3
 
! Отговори
nelina преди 12 години
Vazpitala sam 6terka si koqto e na 22 i y4i v London!!!
176
4
 
8
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
Takiva kato Qna sa mnogo v borisovata tyrseshti seks, piqni i nemoralni momi4eta
175
1
 
5
 
! Отговори
139 преди 12 години
има една приказка да би мирно стояло,не би чудо видяло.Анонимен-да ти се връща ;)
174
0
 
4
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
***, мисля, че много добре ме разбра:) Съгласен съм с това, което казваш. Въпросът тук е, дали наистина вярват, че не може да се случи на тях.
173
4
 
8
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 12 години
по никакъв начин не оправдавам тоя изверг за това което е извършил,но разберете-има едно нещо което се нарича "не дърпай дявола за опашката.."-имам предвид , че и момичето е направило фатална грешка-доказано е вече че тя доброволно си е тръгнала с тоя мъж, сваляли са се,а не си е тръгнала сама,както пишат много от вас...след това най вероятно оня си е поискал секс, но тя се е дърпала, и понеже явно и двамата са били пияни,урода се е разярил и почнал да я натиска и така я удушил...
172
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С риск да прозвучи отвратително, пожелавам ти някой ден твой близък да бъде нападнат ей така какво си се разхожда. Не съм толкова жестока, че да му пожелая да бъде убит, но то е достатъчно само да се наплашиш, че да видим тогава какви ще ги разправяш! И дали ще искаш мъст.
171
5
 
5
 
! Отговори
nelina преди 12 години
Ob6toto mejdy Belneiski i tozi sly4ai za men e niskiq socialen status na jertvite spohoden i ot takav moral!!
170
3
 
9
 
! Отговори
простак преди 12 години
Хей сега ,по обяд,ако например отида край Западен парк ,в заведението,да речем "Са е роменге",така,както съм облечен, и си поръчам кафе,вероятно ще си тръгна здрав и читав.Ако,да речем си боядисам косата розова, и ида там довечера след полунощ с рокерско яке и си поръчам малко ромче със сок от ***,на това му си вика рисково поведение и неумение за оцеляване в софийските джунгли.Поведението на Яна е било излишно РИСКОВО,Бог да я прости!Не е знаела как да се пази.
169
11
 
5
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
Vidqhte li ba6ta i po ni6to ne my li4e6e da strada a tarsi mast.Ministara li4no da mu se obadel hahah a toi obadi li my se 4e puska selqn4eto v stolicata da pusne policai da go pazqt aide stiga s tova sa4uvstvie kam jertvite
168
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, ти не си добре. Според твоята логика жените, които са били нападнати и изнасилени дори в собствените си домове са си го търсили? Това *** го разправяй на 80-годишните баби по селата, които стават жертва на изверги и често след това се самоубиват от срам. Или на дечицата жертва на педофили. И те ли са си го търсили, бе?!
167
4
 
20
 
! Отговори
Иван Митев преди 12 години
О български ***, вие които пишете такива умствени излеяния!Какъвто и човек да си, никой няма правото да ти отнема живота. Убийството си остава убийство, без значение от кого, как или защо. Срам ме е че с вас имаме едно и също гражданство.
166
15
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
ky4kata dokato ne si vdigne opa6kata ky4eto ne posqga.edno adski obiknoveno momi4e koeto nqma van6nost ne e pravila sex otdavna nqma priqtel vodi q nagona tova si e istinata za6to da si zatvarqme o4ite i da vinim mom4eto samo
165
2
 
8
 
! Отговори
простак за 168 преди 12 години
Бай Онзи,никой не е застрахован на 100%,но определено поведение увеличава вероятността.Нападенията по статистика стават най-често:През лятото.Откъм 10 и нещо докъм разсъмване.На места като:ПАРКОВЕ,паркинги,край строежи...Изотзад.Ако изглеждаш пил,несигурен и пр,увеличаваш риска да бъдеш нападнат.Ако демонстрираш благосъстояние,бижута и пр.
164
2
 
4
 
! Отговори
Марковски преди 12 години
Че го измъкнем момчето за без пари. Аз и друг път съм казвал на клиенти - само да не е на площада пред повече от десет свидетеля, другото остави на мене.
163
5
 
24
 
! Отговори
ева преди 12 години
Как не ви е срам да продължавата да оправдавате убийството с това, че тя била с нисък морал, че била от село, че била пияница, че била наркоманка...И какво от това? Българинът е цар на двойнствения стандарт и лицемерието. Кой ви знае какви ги вършите и вие, ама все другите са к....ви
162
3
 
17
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Много са ми интересни коментарите включващи "разюздан живот", "сама си го е търсела", "аз не ходя в парка вечер". Наистина ли смятате, че сте застраховани и зашитени от подобни престъпления? Вярвате ли, че ако не сте в парка вечер и не се обличате "предизвикателно" 100% неприятностите ще ви подминат? Ясно е, че така се живее по-лесно ама наистина ли го вярвате това?