7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души

Прибраха за 72 часа заподозрения за жестокото престъпление
22 юли 2011 07:00,
217
7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души
Снимка: Facebook

Седем косъма от убиеца, открити по тялото на 28-годишната Яна Кръстева, са на път да помогнат за разплитането на тежкото убийство на младата жена, пише вестник "Монитор" като цитира криминалисти, запознати с разследването.

Отдел "Убийства" към МВР вече имат заподозрян, който вчера беше оставен в ареста за 72 часа.

Вестникът твърди, че мъжът признал, че е бил с Яна в последните й часове.

Още по темата

"Отидохме да правим секс, затова я съблякох", били единствените му думи пред полицаите.

Експерти от Националния институт по криминалистика и криминология в момента работят по изолирането на ДНК профил от космите и сравняването с този от заподозрения.

Докато съвпаденията не бъдат установени, няма да бъдат съобщавани подробности за извършителя, обясняват разследващите.

По време на аутопсията патоанатомите открили, че по шията и устните на младата жена има следи от насилие.

Според разследващите, цитирани от "Монитор", престъплението е извършено импулсивно без предварително планиране след скандал между убиеца и младата жена.

Тялото на Яна Кръстева беше намерено два дни след концерта на рок легендите „Джудас” и „Уайтснейк” на около 100 метра от езерото с лилиите в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв разюздан живот, бе? 1 път отишла на концерт с приятелии имала неблагоразумието след концерта да си тръгне сама. То по тая логика всяка жена, която се прибира малко по-късно от работа води разюздин живот!
160
2
 
8
 
! Отговори
простак,за 138 преди 12 години
Всички нормални родители биха предпочели 16 годишната им дъщеря да е излязла в петък вечер с компания,да изпие до 2-3-ама наистина толкова- бири,ако й се пие,да се е прибрала заедно с гаджето си преди полунощ,и той да остане до сутринта-хем забавление,хем сравнително безопасно.Не,че за момче е по-безопасно навън по нощите.Секс в квартира обикновено е безопасен.На полянка или в *** от среднощ до разсъмване има риск да бъдете и 2-матапребити,изнасилени и пр.Работата не е в МОРАЛА,а в РИСКА.
159
10
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Abe tq e na 28 i bi trqbvalo da e maika i da vazpitava deteto si da ne tragva s nepoznati!Da si e stoqla na selo a ne da vodi razyzdan jivot
158
0
 
7
 
! Отговори
139 преди 12 години
Никой не е казал ,че *** който я убил заслужава милост.Заслужава да му го одрежат и да оставят жив и да пика през тръбичка цял живот.Ама извиняваи всяко 4-то момиче в софия е било нападано някога,по някаква причина,не задължително изнасилване.Ама да се докараш до състояние в което не можеш нито да отреагираш ,нито да извикаш ,нито да се съпротивляваш.Дай да не се лъжем като си на 10 бири не можеш да отреагираш да нито на извадиш нещо ,нито че ще ти правят нещо...
157
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де, момичето не е от София, а от някакво село. Цялото си детство е прекарало там и сигурно си е свикнало, че там всички се познават и съответно няма как да ти се случи нещо лошо дори и посред нощ. Е, да ама населението на София е към 2 млн. и няма как да се разхождаш нощем ей така. Според мен от там и странното и поведение и идеята да се прибира сама след концерта.
156
10
 
4
 
! Отговори
katina преди 12 години
Abe ot prav pogled i li4i 4e e nedorasla i fizi4eski i ymstveno!!Aide stiga s taz meky6avost!!Vinata si e neina!!!
155
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно не разбрах, как решихте, че тя доброволно е правила секс с този? Защото той така казва? Ми нормално. Няма да каже, ударих я, замъкнах я в храстите и я изнасилих! А и ни бързайте да съдите момичето, че била с леко поведение. Била е на концерт с приятели и най-вероятно след концерта е тръгнала да се прибира. Единствената и грешка е, че е тръгнала сама! Ама това по-скоро говори лошо за приятелите и, че никой не е тръгнал с нея да я изпрати.
154
19
 
7
 
! Отговори
Винко преди 12 години
Тая селска мома май кърския секс го нема за нищо . .
153
0
 
4
 
! Отговори
Калей преди 12 години
Абе я ги дайте насам тия косми! Ей сега ще ги изследвам и по ДНК-то ще намерим убиеца. Само дано е в системате, де! А отпечатъци по нея намерихте ли?
152
1
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
НО ЗА СЪЖИЛЕНИЕ В НАШАТА МИЛА ДЪРЖАВА ВСЕКИ ДЕН ИМА УБИСТВА И НЕ УСЪДЕНИ И ПРЕКРИТИ ДЕЛА ЗАЩОТО НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОНИ СЛЕД КАТО ЧЕТАХ ЗА БЕЛНЕЙСКИ, ЧЕ НЯКАКЪВ ДЕПОТАТ Е УБИЕЦА ЗА КАКВО ГОВОРИМ НАМИРАТ НЯКОЙ С МНОГО ДЕЛА ИЛИ НАРКОМАН И КАЗВАТ ЗА УСПОКОЯВАНЕ ,ЧЕ ТОЙ Е УБИЕЦА А ВИНОВНИЯТ С МНОГО ПАРИ Е НЕВИНЕН НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ
151
6
 
3
 
! Отговори
nelina преди 12 години
Dokato ima lekoverni jeni 6te ima i iznasilva4i i ybiici!!Nali e bila s priqteli kak taka izvednaj sama v hrastite s nepoznat!?Tova e dobrovolen akt!!!
150
0
 
6
 
! Отговори
до 120 преди 12 години
Струва ми се, че бъркаш неумишлено убийство с непредумишлено. Разликата е във формата на вината - в първия случай тя е непредпазливост, а във втория - умисъл.Непредумишлените престъпления са умишлени престъпления, при които деецът извършва деянието незабавно след като е взел решението, т.е решението не е взето предварително, не е предварително обмислено, не е планувано, както е при предумишлените престъпления. За останалото си прав.
149
1
 
3
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Естествено, че никаква. С един шамар ще я събори на земята, заедно с блока от бокса, палката и пистолета. Честно казано си мисля, че това е планирано убийство, а не моментна сцена. Просто някой, по някаква причина я е нарочил. Разбира се, ако е вярно това, което излезе, че е смазана от бой.
148
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо почнахте да мислите че е тръгнала с непознатия доброволно ? Защото убиеца така е казал ? СТАДОТО СИ Е СТАДО ! А до тая 45 килограмовата чисто за пробата ми се иска да видя каква съпротива би оказала на мъж с нормална физика !
147
5
 
4
 
! Отговори
nelina преди 12 години
Skarbq za momi4eto!!!No sa6to se pitam kakav e toq moral?Na piqna glava da tragne6 da pravi6 sex s nepoznat!?Vinata golqm procent si e i neina i za jalost plati skapo!!
146
2
 
8
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Наблягам само на ракията, турските сериали, чалгата, вярата в комунизма и светлото бъдеще. Не непременно в този ред.
145
0
 
10
 
! Отговори
до 148 преди 12 години
Предполагам, че сте жена и сте майка! Не, че има значение, но коментарът Ви ме наведе на тази мисъл. Абсолютно съгласна съм с Вас, най-умният и достоен коментар дотук!
144
1
 
3
 
! Отговори
do 146 преди 12 години
Vsichko tova zapochva ot teb..nablegni parvo na vazpitanieto !!!
143
1
 
6
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Хехехехе. Нападали са те таратанци. Докато си извадиш спрея, палката и пистолета от чантата вече ще си я предала в чужди ръце. Дай да не се лъжем. Иначе съм съгласен, че с реване не става. Става само с тояга. Дебела.
142
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой няма право да отнема живот. Раждал ли я е, треперил ли е над нея, гледал ли я е, възпитавал ли я е? Кой е той, че ще реши "импулсивно" да убие? Утре импулсивно ще убие пак. Да се убедят, че е той и на съд. И Марковски няма да го спаси, а и всички си отиваме от тоя свят, обаче някои просто не заслужават да минат оттук.