Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“

Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра
Обновена: 19 мар 2013 08:47 | 19 мар 2013 08:43,
284
Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
Мястото на кървавата драма. Снимка: Булфото

Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.

Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.

Още по темата

Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра. 

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.  

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
когато никой не си мърда пръста да озапти тая ***, която източва държавата ще е такаще има и още хора, които ще прибягнат до саморазправаа само ако знаете по селата какво става, хората реват от тия ***
199
3
 
40
 
! Отговори
до 231 ? преди 11 години
"тези роми звучат да са доста по близки до нашите ценнотсти"??????Цитиран приблизително БНТ: Жертвата е кримино проявен, а тежко раненият 22-годишен приятел има 40 (четиридесет!) криминални регистрации в общи линии по целия наказателен кодекс.Като интервюираха жената на убития, на онази не и трепна окото. Разказваше все едн не са убили бащата на децата й, зълвата и свекървата, а все едно някой и се е изплюл в двора. Без помен от скръбНееее, приятел (ко), общи ценности с тези не споделям!!
198
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
*** sa dolna pasman ! Za men i nai nis6oto jivotno e po gore ot cigaite! Te sa mrasni dolni podli lajlivi gadove! Mnojat se postoqanno! Edin den kakto se e po4nalo nqama da ima Balgariqa 6te ima Caganiqa!
197
4
 
82
 
! Отговори
:))) преди 11 години
покажете ми ЕДИН ЕДИНСТВЕН случай, в който българин е влязъл да краде в *** къща или група българи са изнасилили и убили 70 годишна ***-старица? колко пъти се е случвало *** да превива гръб на полето цял ден, а после българи да му окрадат продукцията? а колко българи са се настанили незаконно в *** къщи? колко българи с 6 деца получават помощи, събрани от *** данъци? Хайде стига сте се правили на големи демократи и либерали.....Toчно в 10-ката!!!
196
4
 
53
 
! Отговори
ограбен преди 11 години
Вьорьжавайте се бьлгари! То се видя че МВР И политиците са *** и *** само смучеща парите ви и нищо не правят- ето рапона Бойко и рапона Цецо охраняват само себе си. Горилите на мвр са около тях. А вие там се избивайте. *** набези станахха нетьпими а политтиците слепи и глухи! Ако сте решили да се самозапалвате не го правете а завличайте след вас поне 10 политика 10 мутри или 10 ***! Ще станете национални герой!
195
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпроси-има ли *** да не краде?-има ли *** да не лъже?-има ли *** да плаща осигоровки,данъци?-има ли *** които иска да работи? отговор -НЯМА Моля продължете списъка.
194
2
 
51
 
! Отговори
:) преди 11 години
покажете ми ЕДИН ЕДИНСТВЕН случай, в който българин е влязъл да краде в *** къща или група българи са изнасилили и убили 70 годишна ***-старица? колко пъти се е случвало *** да превива гръб на полето цял ден, а после българи да му окрадат продукцията? а колко българи са се настанили незаконно в *** къщи? колко българи с 6 деца получават помощи, събрани от *** данъци? Хайде стига сте се правили на големи демократи и либерали.
193
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До qwerИ за безразборни фойепверки по никое време има, и за пиратки , които гърмят като бомби, и за стрелба с пистолети (!)- да,даи и за ревящи като самолети коли между блоковете, и за ... още много идиотщини от ненаказуеми у нас простаци, по цивилизованите и с правителства страни има глоби, има и съд. НО У НАС НЯМА НИТО ПРАВИТЕЛСТВА, НИТО СЪД. И двете са порочни, гнили в зародиш, генетично уродливи...
192
1
 
8
 
! Отговори
228 преди 11 години
Едва ли само аз имам такива идеи в главата. Всичко ще се помени когато по улиците политици, съдии и прокурори почнат да ядат шамари. На ден по веднъж да бъдат шамаросвани им стига да се осъзнаят. Много малко от тях ходят с охрана, така че, като ги видите на улицата поне им теглете една майна.
191
3
 
40
 
! Отговори
228 преди 11 години
Целия проблем е на жълтите павета. Ето примерни закони, които ще оздравят българското общество.1. Незабавно връщане на казармата2. Помощи за 1 дете - при минимум средно образование; 2. дете - висше образование; за 3-то и повече - няма помощи3. Даване права на полицая, като във всички развити страни. В момента нашите са смешници4. Намаляване броя на депутатите, при 5 отсъствия - напускане на НС5. При повече от 10 неизвинени отсъствия от училище, помощите за децата се спират
190
3
 
40
 
! Отговори
до tatun преди 11 години
Какво си замислил децата им,та те се котят като зайци и ги продавт като кучета .Дано не попадаж под обстрел от камъни на пътя от такива малки идиотчета,когато пътуваш с децата си.Роднините искат кръв за кръв,а кой знае колко сълзи и кръв са пролели беззащитни старци по селата от тях.Смрадове така ги наричам аз.
189
3
 
17
 
! Отговори
ШАПКА НА ТОЯГА преди 11 години
Нас ни облъчват!Първо се опитаха през електрическата мрежа,но трансформатора в Бургас гръмна!И до сега крият причината!След това смениха електромерите с цифрови!На много хора,когато погледнат електромера и показанията му,им става лошо!Даже хора когато минат покрай ел.табло и си помислят за следващата сметка получават главоболие!На *** им няма нищо,защото техните електромери са на високо,пък и в главите нямат нищо,което да ги боли!Пазете се от сигнал с дяволска честота 666 !!!
188
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да въведем робството в България
187
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дай боже все такива добри новини! г-н Калмуков - Герои!
186
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Без да взимам ничия страна , факт е , че държавата е абдикирала тотално от народа. Ако въобще все още можем да наричаме така институции затънали във фекалии от партийни игри. За съжаление проблемите затлачвани с години ще се решават като в дивия запад , ако не заработи най -накрая държавата
185
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dobre 4e bay IVAN ne e izvadil nezakonniya tank ot garaza.
184
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След успешните лабораторни експерименти и последвалите епидемии на луда крава, птичи грип, свински грип и т.н., решението е ясно. Въпросът към учените по генетика е: Кога?
183
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Калмуков и българите ще разгромят ***.
182
3
 
49
 
! Отговори
229 до 232 преди 11 години
АЗ ще ти кажа каква е причината. Причината е, че вчера тези *** които се бяха събрали вместо да поискат доживотен затвор за стрелеца се канеха да палят и убиват! Това разбира се взриви обществото и тези *** и околните около тях трябва да са изключително глупави за да постъпят по този начин. Случи ли се, потоци от българи ще потекат към квартала и този път нещата ще са страшни. Точно в момента българинът е озверял, обеднял и някакви 50-100 *** могат да послужат за отдушник.
181
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всички вие които говорите за етническо прочистване спрямо *** сте ненормални