Ананиев: Да се внимава откъде тръгна пакетът "Мобилност"!

ЕК внесе промените, да се запитаме кой е представителят ни
5 апр 2019 22:22, Боряна Павлова
18

3264 гледания   |  Още видео
Трябва да се обърне внимание откъде тръгна пакетът "Мобилност", настоя лидерът на партия "Волт" Настимир Ананив.

Европейският парламент прие на първо четене пакета "Мобилност". Новите правила за международните превозвачи бяха одобрени в първоначалния им вид, след като внесените над 1000 поправки бяха отхвърлени анблок от евродепутатите.

Предстоят тристранни преговори между Европейския парламент, Европейската комисия и Европейския съвет. Ако те стигнат до компромис в рамките на следващите две седмици планът "Макрон" ще влезе за окончателно гласуване в пленарната зала на последната сесия на настоящия Европарламент в средата на април.

"Европейската комисия бе тази, която внесе промените. И тук е моментът да се запитаме дали в нея има представител на страната ни и кой е той. И защо изобщо се стигна до днешната ситуация", отсече в студиото на "Денят ON AIR"  Ананиев.

Той допълни още, че за дванадесетте години, през които страната ни е членка на ЕС, случайно запитани хора на улицата, не успяват да назоват името на дори един български евродепутат.

"Покрай шума около плана "Макрон" успяхме да видим лицата на някои от тях. Именно това е причината хората да не смятат, че евроизборите са важни. И тази тема им е далечна", отбеляза още Ананиев.

Пред Bulgaria ON AIR бившият депутат от Реформаторския блок бе категоричен, че това е доста тревожно, тъй като има силни европейски лостове, които могат да бъдат използвани, за да се подобри ситуацията в страната ни.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
най-после преди 11 месеца
Ха, да видим кой ще отиде да гласува...?????
МАЗОХИЗъМЪТ НЕМА СВЪРШВАНЕ бе БРАТКО............
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настимир е политическа прост утка! Не му обръщайте внимание. Утре може и партия Ом да основе! Или Ампер! Само да е лидер на нещо. Така е, когато жената командва в един дом
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - Пак ние ще сме прецаканите, най-бедните в ЕС.
Така е! Само милионери, Бахаров всеки ден обявява нови и нови! Дали имаме милиардери, не се чува, крият се!
11
0
 
4
 
! Отговори
%$# преди 1 година
Браво, удариха по изедниците експлоататори дето мъчат работниците си, не им плащат подобаващо и ги карат да пика.ят по храстите, да не се къпят с месеци - това е Европа, а не е Сибирски лагер - трябва да се съобразяват с човешкото достоинство!

Патийците навремето, след 10ти, си поделиха парите на народа, раздадоха си чантите с кеша и си мислеха че, ще дирибействат безнаказано во веки веков като капиталисти, май започва да идва Видьов ден..
10
0
 
4
 
! Отговори
опетков преди 1 година
До Мандрахерц И още утре ще осъмнеш с любезни зелени човечета, кухоглавецо. Те вече дори са дошли и само чакат момента да скочат от "мирните платноходки".
9
5
 
6
 
! Отговори
Мандрахерц преди 1 година
Политиците ни вкараха без референдум в това ЕС сега да го поемат пакета! Без евро и без нато , независима България с ясни граници и финансово и военно независима от никоя организация! Това трябва да стане!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ние ще сме прецаканите, най-бедните в ЕС.
7
2
 
9
 
! Отговори
До номер 1 преди 1 година
Този *** до сега беше експерт по пътна безопасност автор на най шизофреничните промени в закона за движение по пътищата благодарение на,които ни вземат СУМПС за каквото им е кеф най вече с цел за събиране на пари..
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако става дума за Марчето с вносната фамилия, то едва ли може да е полезно с нещо. Освен, че отговаря за фалшивите новини. И сега като поведе листата, стой та гледай!
5
3
 
13
 
! Отговори
ined преди 1 година
Мога да назова имената даже на двама евродупетати: Архонт Бинев който с парите на данъкоплатците обиколи земята надлъж и нашир и Бареков дето по време на дупетатството си успя да си инпрувне инглиша
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отивам да внимавам откъде е тръгнал пакетът.
3
2
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 1 година
Бананиев страда за робовладелците, а не за робите.
2
5
 
10
 
! Отговори
ПРОЕКЪТ МАКАРОН преди 1 година
е началото на КРАЯ на ЕС. Няма значение откъде е тръгнал, Важно е как ще свърши. ЗЛЕ.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не беше ли нещо на здравеопазването