"Роберт Кох": Третата COVID вълна може да е най-тежка

Ние сме едва в началото, заяви директорът Вилер
26 мар 2021 19:00, Елка Василева
28
"Роберт Кох": Третата COVID вълна може да е най-тежка
Снимка: архив, БГНЕС

Третата вълна на пандемията от коронавирус може да се окаже най-тежка, прогнозира директорът на германския институт "Роберт Кох" Лотар Вилер.

Още по темата

"Има ясни сигнали, че тази вълна може да надмине значително първите две вълни. Трябва да се подготвим за силно нарастване на броя на случаите, възможно е повече хора да боледуват тежко,  болниците да бъдат претоварени и много хора да умрат. Ние сме едва в началото на това развитие и ако не предприемем мерки веднага, последиците ще бъдат сериозни", каза Вилер, цитиран от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поразява ме убедеността, с която още преди да го има, се прогнозира поредния талаз, както се казва на английски self-fulfilling prophecy
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо третата вълна да е по тежка, след като всички вирусолози твърдят,че последната вълна е най-слаба ,тъй като повече хора са преболедували и имат умунитет и характерно за такъв вид епидемии ,че след като вирусът премине през повече хора -отслабва
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може тя започна и е най тежка може би и благодарение на ваксините които се правят без изследвания
18
0
 
3
 
! Отговори
Mitaka преди 3 години
Това е за Германия, защото там сега почва.При нас вече е пика. В Португалия за 6 седмици много як локдаун с вечерен час свалиха нещата. Ние понеже сме по-бързи за 10 дни
17
2
 
7
 
! Отговори
е съвсем изперкахте преди 3 години
нали сега свърши третата и се готвим за четвърта септемврикога ще започнат да им търсят правна отговорност за такива изказвания
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Роберт Кох": Третата COVID вълна може да е най-тежка--------------Пък за 33-та да не говорим!!!!
15
2
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Този е на каишка на Билли Ваксинката.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехо...немеца ,трета вълна има и в Конго ,Заир ,Гвинея ,Чад,Замбия ,Ботсвана )там си бият ваксини и са маски
13
2
 
7
 
! Отговори
ГОСПОД ВИЖДА И НЕ ЗА преди 3 години
локдауна за какво ви е тогава
12
3
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
баце предприе мерки - пусна министерката на туризъма да обикаля курортите и да призовава хората да се тълпят по лифтовете без маска. Че и чужденци да вика. Искаше избори април, и затвори кръчмите за 10 дни.
11
1
 
8
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
И изобщо не съм в заблудата, че специално мен лично искат да контролират щото съм с честни сини очи примерно! По време на криза каквато е тази с коронавируса големи маси от хора в глобалния свят стават излишни. В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират. Ако не се правят кризи ще има световна война, но големите ги е страх от война! Преките и непреките поразии ще са такива, че в следващата война, ако изобщо има такава и е между човеци - оръжията ще са камъни и тояги!
10
3
 
8
 
! Отговори
Ваксинирай се бееее! преди 3 години
"23-годишен гръцки студент по медицина в България е починал няколко дни след като е получил ваксината на АстраЗенека. Той е ваксиниран на 22 февруари и десет дни по-късно, след образуване на кръвен съсирек, е настанен в интензивното отделение на "Пирогов" в София, съобщи Труд
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо никой от тези така наречеени учени не иска да разбере че това не е просто вирус а биологично оръжие. Колкото повече се опитват да го унищожават той толкова повече ще мутира.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СВЕТИ КОВИД СПАСИ НИ ОТ АНТИ-ВАКСЪРАВ ИМЕТО НА ДОГАН, ШИШИ, БОЙКОАМИН
7
4
 
3
 
! Отговори
За кой ли път преди 3 години
И с риск да се повторя ще кажа.....ха..ха.ха..ха...........
6
3
 
14
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
И ceгa ca ce зacилили мутaнт cлeд мутaнтa, щaм cлeд щaмa и идвaт нa тaлaзи и нямa дa имa крaй! Aкo нe e кoрoнaвируca щe e нeщo другo! Вcъщнocт цeлтa нa зaигрaвкaтa e тoтaлeн кoнтрoл нa чoвeцитe!Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари!Цяла година водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Третата е ясна. Вътре в нея сме. Ако си професор, кажи четвъртата как ще е?
4
7
 
10
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Боли ме щрудела!Аз си изкарах вируса преди да мутира. Вие се пазехте, пазехте и сега ще карате ъпгрейда. Честито!А ваксините... Ваксините са направо "убийствени".
3
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Гласувайте за БСП за да има ваксини за майка България!
2
4
 
13
 
! Отговори
FYFI преди 3 години
"Третата вълна" ще бъде ужасяващо тежка, заради очакваните, доказани и смъртоносни ефекти от "ваксините" при среща със следващият сезонен грип, предизвикан от коронавирус. Но ще се твърди, че причината са "мутации", а решението - още "ваксиниране".