Светлана Близнакова представя новата си песен "Спомени" на Sofia Summer Fest

Винаги има място за спомените, каза вокалистката на група SEVI
Обновена: 6 авг 2021 11:00 | 6 авг 2021 10:42, Ния Христова
7
Вокалистката на група SEVI Светлана Близнакова представя най-новото си видео, което носи усещане за море, лято и романтика. Певицата ще представи песента "Спомени" на сцената на Sofia Summer Fest на 16 август.
 
"Винаги има място за спомените. Те са нещото, което ни крепи в моменти, в които ни е трудно и имаме нужда да се хванем за нещо хубаво. Донякъде това е и смисълът на песента. Заснехме видеото на едно уникално място. Пътувахме до остров Света Анастасия, където прекарахме 3 дни в снимки и забавление, беше луд купон", разказа Светлана Близнакова в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Басистът на групата - Рали Велинов, посочи, че групата вярва, че рано или късно всичко ще си дойде по местата след пандемията. 
 
"За нас музиката не е хоби, не е за свободното време. Плановете ни са да правим все повече интересни парчета и да превземаме все по-големи сцени", каза той.
 
Запитан за първата му среща със Светлана, Рали Велинов отговори: 
 
"Зарази ме нейното желание, нейната амбиция, нейният талант. Когато я срещнах, много бързо се преплетохме емоционално и установихме, че заедно правим нещо много приятно, което хората харесват".
 
"Радвам се, че тази година има все повече събития на живо и имаме контакт с феновете, липсваше ни това. Цялата група имахме нужда от много позитивни емоции", сподели Светлана Близнакова.
 
Двамата смятат, че българският рок е повече от жив.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Севи и една лоша дума не искам да чувам мишоцо форумни! Бандата е ЖЕСТОКА!!! Чуйте песните им и тогава говорете, *** неземна!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради такива набедени "звезди" българският рок умира!!! То бива бездарие и липса на идеи, но тази и групата и трошат! Най-точното определение-бездарие и позьорщина!
4
4
 
1
 
! Отговори
БНР преди 2 години
поредната звезда ли е това моме ?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много приятна българска група в интерес на истината. Звученето им се доближава до това на световна група, аз самият обожавам женски вокали.
2
3
 
2
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Защо нямат маски в студиото нали е много опасно ? А, тези кои бяха,че не помня. Май-май поредните хомлеси.
1
1
 
4
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
Браво на Рали . Спомням си го от преди 10 години . Там нейде . Беше се обадил да му оправя усилвателя . Нямаше още група и бачкаше в един хотел .