Пионерите в хип-хопа Public Enemy вадят два нови албума

Очакват се през юни и септември
Обновена: 16 яну 2012 15:45 | 16 яну 2012 15:42,
1
 Пионерите в хип-хопа Public Enemy вадят два нови албума
Снимка: Reuters
Чък Ди разкри новината, че пионерите в хип-хопа Public Enemy ще издадат два чисто нови албума тази година.
 
Рапърът обяви новината на планирана среща с журналисти, като това стана приоритет в речта му. Той определи двата албума като "стегнати изявления, които са свързани помежду си".
 
Чък иска да привлече вниманието на журналистите от Скид Рол, малък район в Лос Анджелис и един от най-занемарените и бедни в цяла Америка.
 
"Скид Рол е наречен "мръсната тайна на Лос Анджелис. И това е било винаги. Но аз ще говоря високо за това", обясни рапърът.
 
Единият албум е Most Of My Heroes Still Don`t Appear On No Stamp, продуциран от дългогодишния колаборатор Gary G-Wiz, насрочен за юни, а вторият, малко след него - през септември, носи името The Evil Empire Of Everything.
 
Предвиден е и фестивал в деня на "Операция: Скид Рол", в помощ на бездомните хора, като събитието ще завърши с участие на Public Enemy, почти в деня, в който преди 25 години издават своя дебютен албум Yo! Burn Rush The Show.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
цдс преди 12 години
Как няма коментари? Ако беше някой мазен чалгар, щеше да има доста :)Както и да е...слушам ги от тийнейджър, продължавам и сега...много добра банда са. Дано албумите са качествени.